kolk telefona plačate na mesec?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
MIGRENA: iz tvojih ust v "hmmm ne vem točno katera" ušesa Kako pa veš?
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Jaz mam tam maksimalno 6 jurjov naročnine na mesec... sem pa pri Mobitelu.
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Js sm že skos pr Mobitelu in niti ne razmišlam da bi šla km drugam. Račune mam od 3-7 000. Je pa res da kličem na druga omrežja mogoče 5min/mesec in se mi res ne splača it drugam. Za kšne dolge pogovre mam stacionaren tel, mobitel mam za kej se zment pa to. In na tist k je ena objavla un kalkulator me glede na to kok js kličem in kam pride moj študentski paket najcnej. Js sm pr Mobitelu zadovoljna. Mi pa gre na živce če ma kdo SiMobil ker teh pol res ne kličem če kej nujnga ne rabm...
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
nutella napisal/-a:Kr naenkrat so mel vsi okrog mene mobitel in sm sam še v to omrežje klicala, jst pa simobil... Tko da zdej kličem iz mobitela na mobitel in bo cenej
Sam sej kokr jst vem je iz Mobitela na Mobitel isto kot iz Simobila na Mobitel Vsaj kokr se jst kej spomnem ...
Jaaaaaaaaa evo tko kot je Mimi rekla Ne vem kaj je zdej kle tok cenejš
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Mah ne vem... Glih mi je potekl vse skp in sm se odločla za mobitel... Manj mam tut naročnine... Iz 1700 na 1200, mms-i so cenej... Tko se mi je zdel... Sej lhk da sm ga usračkala... Bom sporočila ko dobim račun.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Mimi_M napisal/-a:*SweetGirl* napisal/-a:MIGRENA: iz tvojih ust v "hmmm ne vem točno katera" ušesa Kako pa veš?
To je znano že dolgo, men so na Mobitelu povedal, da bo tako.
Ja, men so tut to na Mobitelu povedal. Itak zdej nimajo nobene koristi od tebe praktično do leta 2009 (btw jest mam do leta 2011 ). Tko boš mela pa lahko samo en aneks na enkrat - kar praktično pomeni, da boš zih poj spet podaljšala pa telefon v akciji vzela
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov