kolk telefona plačate na mesec?

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 11. Feb. 2006 10:53

meni se je z jurija zvisau na tri jurje :D lol pa kaj tolko na fonih vsi visite da mate 15k :?: al mate kake dolgo pogovore? jas mam gsm zato da poslem kaki sms ( ce se mi da sploh) al pa da poklicem pa se nikol ne pogovarjam wec ko minutko dve. (čau, ki si? a mas cas? ja a grema na pijaco? itd se vidimo. konc.) al pa ce kaj na hitro sporocim komu. al pa kako slikco dol potegnem pa melodijo pa nic kj več.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 11. Feb. 2006 10:53

Hely, zakaj pa baterije uničit?
Sj jest mam za vego drugače tut en bolj star telefon pa sm ga šla sam odkodirat.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 11. Feb. 2006 10:54

Aja, Vega, sem narobe mislila prej, da gre za uno Izi varianto! jst mam pa že tk odklenjen telefon, ker sm rabljenga kupla..to je pa pol dobra ideja, Migrena, hvala! :)
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 11. Feb. 2006 10:54

Tlele smo OT pridita v klepetalnico.

Odgovor napišem v klepetalnici :wink:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 11. Feb. 2006 10:57

Ful se splača ja pa v to skupino, ki se pogovarja in pošilja sms-e za 1 sit se lahko poveže mislim, da 7 folka... tukej si še mal preber :)

http://www.vega070.com/rich/slo/pdp/megacity.jsp
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 07. Jun. 2006 13:08

zanima me kolk imate prestopniki (iz mobitela na simobil-orto smart z opicjo mobilni) manj računa...

Ker se pogovarjam res malo.. ful pazim.. razen tu in tam imam kak daljši pogovor pa imam po 13 000 sit pri mobitelu( s tem da uporablja samo klice in SMS-e).. Zdaj sem se pa 1 mesec fullll brzdala pa mam 9000 (sicer sem nekaj slišala, da je tut dobro preverit klice, ker se mi je sumljivo povečal račun)

Sem si izračunala, da bi na simobilu prišlo dooosti manj ... okol 4000/mesec (je pa res, da ma 5 mojih naj kolegic simobil pa še lubi ga bo mel, foter in mama pa me itak vedno nazaj pokličeta) pa še priključnine ni zdaj... telefon pa mam iz nemčije tako, da je itak odklenjen na vsa omrežja...

Kolega je zmanjšal iz čez 20000 na 7000, druga kolegica iz 9000 na manj kot 4000,... pa me zanima kake izkušnje imate ostali?
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 07. Jun. 2006 13:15

Aja tu je še neodvisen kalkulator: http://www.vecer.si/gsmpaketi/

Evo primer:

150 min kličeš osebe ki imajo mobitel
150 min kličeš osebe ki imajo simobil
150 sms-ov pošlješ

Pri Mobitelu-družinski bonus imaš z naročnino vred 15 750 SIT
Pri Simobilu- orto smart(+mobilni) imaš z naročnino vred 6 500 SIT

Meni je po eni strani malo sumljivo vse skupaj... Ne upam resikrat kr tak, ker imam naročnino pri mobitelu do septembra 2009 (dont even ask why :roll: ), ampak če je taka razlika potem komot plačujem še naročnino od mobitela in še vedno ful ceneje pridem skoz..
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
majchi22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchi22 » 07. Jun. 2006 13:38

jst sm pr mobitelu, računa mam pa kokr kdaj ponavad okrog 7000. tud manj, tud več. če se bolj splača drugam it, k drugm operaterju nevem :cool: zakaj maš do takrat naročnino? :D
what goes around, comes around
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 07. Jun. 2006 14:39

Hjoj zdaj sem si še malo preračunavala po onem kalkulatorju in komaaaj čakam, da grem na simobil :D Smešno mi je da so klici iz simobila v mobitel cenejši kot mobitel-mobitel... Očitno se pač mobitelu ni potrebo trudit za svoje naročnike, ker imajo očitno dost takih kot sem jaz :?

Ja nič jaz imam tak že od začetka naročnino in vedno jo bom mela in zato smo potem celo sorodstvo (beri babice) opremli z mobiteli, ki smo jih vezali na mene in kupli zraven sim kartico za razne rojstne dneve... Pol pa so kar naenkrat ukinli to da lahko maš 3 anekse na enga naročnika in sem bila v riti ...

Zaradi tega sem si pol tut mogla kupit tel preko e-baya, ker bi na mobitelu lahko samo UMTS (ki pa baje zabavejo)... PA še tistega ki sem ga želela imet so mi na mobitelu 4 mesce vsak teden obljubljali, da zdaj pa res pride in je pol seveda prišel šele po pol leta (en teden za tem ko sem si že tel kupla :) )

Skratka dost bolj zgodno bo za mene če grem na simobil :) Prihranla bom v povrečju 8000 na mesec pri normalnem (za mene) klicanju :)
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 07. Jun. 2006 14:44

ja, Simobil je cenejši, ker najdražja tarifa je klic v Mobitelovo omrežje za 22 sit, ampak to je lih tolk, kot so klici znotraj mobitela, taka da.. :?:

jst sm šla predvsem zaradi veliiiiko smsjev, ki jih pošljem (okol 150, ja), in so pri Simobilu 5 sit, na Mobitelu pa 20.
prvi račun bom šele dobila, vendar je poraba že zdaj za ene 3k manjša kot pa pri Mobitelu.
pa še naročnina je samo 600sit, ker sem se pred 1 mescem odločila, ko je bla ta akcija.
Uporabniški avatar
maru
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a maru » 07. Jun. 2006 15:03

Men se pa giblje račun tam nekje od 4000 do 8000, več ponavadi ni nikoli, razen poleti, ko sem na morju. Al pa če sm na frišno zalublena. :oops:
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 07. Jun. 2006 15:42

mam okol 3000 na mesec sm pa na mobitelu..kr precej drage tarife sm tku je
babyface***
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a babyface*** » 07. Jun. 2006 16:33

odvisno ... ponavad od 4000 do 5000 sit na mesec ... sm pa na debitelu
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
Uporabniški avatar
AnaaBella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a AnaaBella » 07. Jun. 2006 16:40

jst mam pa preveč okrog 12.000 do 15.000 na mobitelu...nč jasn se bo treba mal umirit drugač bom bankrotirala :?
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 07. Jun. 2006 20:08

*SweetGirl* napisal/-a:Meni je po eni strani malo sumljivo vse skupaj... Ne upam resikrat kr tak, ker imam naročnino pri mobitelu do septembra 2009 (dont even ask why :roll: )

Ti aneksi drug let vsi potečejo tko, da boš spet na nuli :wink:

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov