kolk telefona plačate na mesec?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
meni se je z jurija zvisau na tri jurje lol pa kaj tolko na fonih vsi visite da mate 15k al mate kake dolgo pogovore? jas mam gsm zato da poslem kaki sms ( ce se mi da sploh) al pa da poklicem pa se nikol ne pogovarjam wec ko minutko dve. (čau, ki si? a mas cas? ja a grema na pijaco? itd se vidimo. konc.) al pa ce kaj na hitro sporocim komu. al pa kako slikco dol potegnem pa melodijo pa nic kj več.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Tlele smo OT pridita v klepetalnico.
Odgovor napišem v klepetalnici
Odgovor napišem v klepetalnici
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Ful se splača ja pa v to skupino, ki se pogovarja in pošilja sms-e za 1 sit se lahko poveže mislim, da 7 folka... tukej si še mal preber
http://www.vega070.com/rich/slo/pdp/megacity.jsp
http://www.vega070.com/rich/slo/pdp/megacity.jsp
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
zanima me kolk imate prestopniki (iz mobitela na simobil-orto smart z opicjo mobilni) manj računa...
Ker se pogovarjam res malo.. ful pazim.. razen tu in tam imam kak daljši pogovor pa imam po 13 000 sit pri mobitelu( s tem da uporablja samo klice in SMS-e).. Zdaj sem se pa 1 mesec fullll brzdala pa mam 9000 (sicer sem nekaj slišala, da je tut dobro preverit klice, ker se mi je sumljivo povečal račun)
Sem si izračunala, da bi na simobilu prišlo dooosti manj ... okol 4000/mesec (je pa res, da ma 5 mojih naj kolegic simobil pa še lubi ga bo mel, foter in mama pa me itak vedno nazaj pokličeta) pa še priključnine ni zdaj... telefon pa mam iz nemčije tako, da je itak odklenjen na vsa omrežja...
Kolega je zmanjšal iz čez 20000 na 7000, druga kolegica iz 9000 na manj kot 4000,... pa me zanima kake izkušnje imate ostali?
Ker se pogovarjam res malo.. ful pazim.. razen tu in tam imam kak daljši pogovor pa imam po 13 000 sit pri mobitelu( s tem da uporablja samo klice in SMS-e).. Zdaj sem se pa 1 mesec fullll brzdala pa mam 9000 (sicer sem nekaj slišala, da je tut dobro preverit klice, ker se mi je sumljivo povečal račun)
Sem si izračunala, da bi na simobilu prišlo dooosti manj ... okol 4000/mesec (je pa res, da ma 5 mojih naj kolegic simobil pa še lubi ga bo mel, foter in mama pa me itak vedno nazaj pokličeta) pa še priključnine ni zdaj... telefon pa mam iz nemčije tako, da je itak odklenjen na vsa omrežja...
Kolega je zmanjšal iz čez 20000 na 7000, druga kolegica iz 9000 na manj kot 4000,... pa me zanima kake izkušnje imate ostali?
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
*SweetGirl* - Kofetarica
Aja tu je še neodvisen kalkulator: http://www.vecer.si/gsmpaketi/
Evo primer:
150 min kličeš osebe ki imajo mobitel
150 min kličeš osebe ki imajo simobil
150 sms-ov pošlješ
Pri Mobitelu-družinski bonus imaš z naročnino vred 15 750 SIT
Pri Simobilu- orto smart(+mobilni) imaš z naročnino vred 6 500 SIT
Meni je po eni strani malo sumljivo vse skupaj... Ne upam resikrat kr tak, ker imam naročnino pri mobitelu do septembra 2009 (dont even ask why ), ampak če je taka razlika potem komot plačujem še naročnino od mobitela in še vedno ful ceneje pridem skoz..
Evo primer:
150 min kličeš osebe ki imajo mobitel
150 min kličeš osebe ki imajo simobil
150 sms-ov pošlješ
Pri Mobitelu-družinski bonus imaš z naročnino vred 15 750 SIT
Pri Simobilu- orto smart(+mobilni) imaš z naročnino vred 6 500 SIT
Meni je po eni strani malo sumljivo vse skupaj... Ne upam resikrat kr tak, ker imam naročnino pri mobitelu do septembra 2009 (dont even ask why ), ampak če je taka razlika potem komot plačujem še naročnino od mobitela in še vedno ful ceneje pridem skoz..
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
*SweetGirl* - Kofetarica
Hjoj zdaj sem si še malo preračunavala po onem kalkulatorju in komaaaj čakam, da grem na simobil Smešno mi je da so klici iz simobila v mobitel cenejši kot mobitel-mobitel... Očitno se pač mobitelu ni potrebo trudit za svoje naročnike, ker imajo očitno dost takih kot sem jaz
Ja nič jaz imam tak že od začetka naročnino in vedno jo bom mela in zato smo potem celo sorodstvo (beri babice) opremli z mobiteli, ki smo jih vezali na mene in kupli zraven sim kartico za razne rojstne dneve... Pol pa so kar naenkrat ukinli to da lahko maš 3 anekse na enga naročnika in sem bila v riti ...
Zaradi tega sem si pol tut mogla kupit tel preko e-baya, ker bi na mobitelu lahko samo UMTS (ki pa baje zabavejo)... PA še tistega ki sem ga želela imet so mi na mobitelu 4 mesce vsak teden obljubljali, da zdaj pa res pride in je pol seveda prišel šele po pol leta (en teden za tem ko sem si že tel kupla )
Skratka dost bolj zgodno bo za mene če grem na simobil Prihranla bom v povrečju 8000 na mesec pri normalnem (za mene) klicanju
Ja nič jaz imam tak že od začetka naročnino in vedno jo bom mela in zato smo potem celo sorodstvo (beri babice) opremli z mobiteli, ki smo jih vezali na mene in kupli zraven sim kartico za razne rojstne dneve... Pol pa so kar naenkrat ukinli to da lahko maš 3 anekse na enga naročnika in sem bila v riti ...
Zaradi tega sem si pol tut mogla kupit tel preko e-baya, ker bi na mobitelu lahko samo UMTS (ki pa baje zabavejo)... PA še tistega ki sem ga želela imet so mi na mobitelu 4 mesce vsak teden obljubljali, da zdaj pa res pride in je pol seveda prišel šele po pol leta (en teden za tem ko sem si že tel kupla )
Skratka dost bolj zgodno bo za mene če grem na simobil Prihranla bom v povrečju 8000 na mesec pri normalnem (za mene) klicanju
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
ja, Simobil je cenejši, ker najdražja tarifa je klic v Mobitelovo omrežje za 22 sit, ampak to je lih tolk, kot so klici znotraj mobitela, taka da..
jst sm šla predvsem zaradi veliiiiko smsjev, ki jih pošljem (okol 150, ja), in so pri Simobilu 5 sit, na Mobitelu pa 20.
prvi račun bom šele dobila, vendar je poraba že zdaj za ene 3k manjša kot pa pri Mobitelu.
pa še naročnina je samo 600sit, ker sem se pred 1 mescem odločila, ko je bla ta akcija.
jst sm šla predvsem zaradi veliiiiko smsjev, ki jih pošljem (okol 150, ja), in so pri Simobilu 5 sit, na Mobitelu pa 20.
prvi račun bom šele dobila, vendar je poraba že zdaj za ene 3k manjša kot pa pri Mobitelu.
pa še naročnina je samo 600sit, ker sem se pred 1 mescem odločila, ko je bla ta akcija.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
mam okol 3000 na mesec sm pa na mobitelu..kr precej drage tarife sm tku je
- babyface***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
odvisno ... ponavad od 4000 do 5000 sit na mesec ... sm pa na debitelu
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
*SweetGirl* napisal/-a:Meni je po eni strani malo sumljivo vse skupaj... Ne upam resikrat kr tak, ker imam naročnino pri mobitelu do septembra 2009 (dont even ask why )
Ti aneksi drug let vsi potečejo tko, da boš spet na nuli
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov