kolk telefona plačate na mesec?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Mark napisal/-a:Junij 3500 sit, julij 4500 sit, avgust malo čez 9k September pa spet normalno tam do 5k
sAdie kaj ti tolko na GSM visiš al kaj
cuj, ce pa nemrem drugac ta mesec spet 14k sem se poboljsala...ka pa ti delas, da mas tam malo telefona??? (pa se mene uspes rufnit, ko mam mobitel, ti pa simobil )
I love SISLEY& RW
- ula
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2004
jst sm bolj varčna pri tem in nimam navade na dolgo in široko klepetat, rajši to nardim v živo, razen če se res ne da
račun je približno nekje do 4 tisoč, ampak to je že FULLL zame, čeprav ga plačuje ati, ampak nočem to izkoriščat in nabijat računa kao sj ne plačujem jst
račun je približno nekje do 4 tisoč, ampak to je že FULLL zame, čeprav ga plačuje ati, ampak nočem to izkoriščat in nabijat računa kao sj ne plačujem jst
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
sAdie napisal/-a:...ka pa ti delas, da mas tam malo telefona??? (pa se mene uspes rufnit, ko mam mobitel, ti pa simobil )
Poboljšala ja z 14k
Jaz sem pač mel zdaj poleti tolko, ker iz tujine je drago Ni pa noben problem met 3-5k telefona, če ne pretiravaš...Saj mamo še msn pa tako Drugače pa greš na drink pa se tam pomeniš..
Na mobitel pa itak nimam drago, 22 sit na min (Simobil 5 sit, SMS-i pa večinoma iz neta)
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
- Caitlin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
Smejkica napisal/-a:Hm kje se pa zej na netu še da pošiljat smse?
na http://www.mravljica.net. sam se moreš prijavt pa reklama je na konc smsa. sam drgač je pa zaston.
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
-
d_r_e_a_m_Y - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
...ta mesec mi je uspelo napravit osebni rekord == 19.300sit telefona, so mi pa kake 6000sit pribil za račun iz morja ,
mesečno mi nekako uspe da ne prekoračim 12.000 sit
vendar bo ta mesec žespet tavelk račun, ker sem bil spet poreden in sem se s punco pogovarjal,ki je s Hrvaške
mesečno mi nekako uspe da ne prekoračim 12.000 sit
vendar bo ta mesec žespet tavelk račun, ker sem bil spet poreden in sem se s punco pogovarjal,ki je s Hrvaške
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Mark napisal/-a:Poboljšala ja z 14k
Jaz sem pač mel zdaj poleti tolko, ker iz tujine je drago Ni pa noben problem met 3-5k telefona, če ne pretiravaš...Saj mamo še msn pa tako Drugače pa greš na drink pa se tam pomeniš..
tenk ju lord for msn ampak jaz mam se vseeno prek 10k tel
I love SISLEY& RW
-
MiSs AnGeL - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2005
Jst pa še nikol nism dala mn za mobitel k ta mesec razn mogoče takrt k ga sploh nism mela mam vego in če te drugi ful kličejo dobivaš bonuse in tko sm mela kartico za 1000 za ceu mesec ker me je lubi klicu usak dan po eno uro pa pol iz simobila in sm tud po 700 sit bonusa dobivala zdej mam pa še dva dni da napolnim če ne mi zablokirajo na računu mam pa še 600 ampak ok slaba stran tega je pa ta da je on nabiu čez 40k
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Jaz imam ponavadi okoli 4.000 na mesec. Če sem v tujini, je kakega jurja več. Večinoma plačam SMSe, pogovori so pa itak vedno kratki, ker se večinoma pogovarjam s prijatelji v živo, in imam telefonj bolj za to, da se na hitro zmenimo, kje in kdaj se dobimo.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov