Klepetalni (chat) software / protokol
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
jst uporabljam MSN Messenger in Yahoo Messenger,pa včasih Skype. Sicer pa sem na vseh treh zelo mal gor oz. te zadeve pri meni delujejo kot telefon. Ko nekaj rabiš ali pa se hočeš kej pogovort, se sam gor priklopiš, pa je stvar rešena, brez nepotrebnih stroškov.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- tmalaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
js mam pa MSN.. no učasih sm visela tud po cele dneve gor,.. je bla moja ljubezen gori.. zdej sm pa tko.. po 2-3 urce.. med vikendi pa več.. sej je kr ql, k se menš tam al pa po možnosti se damo še u skupni pogovor.. pa še ja.. račun za telefon je manjši..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Js mam na MSNju čist preveč folka... Potem se pa vsake toliko en oglasi... Drugače mam pa gor stike predvsem s kolegicami, da ni treba po telefonu klicat.
Na Skypu mam pa samo tipa. K se nama ne da tipkat.
Na Skypu mam pa samo tipa. K se nama ne da tipkat.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
Ja ... videl to temo, malo popravil (Diver, uporabljaj ankete, za taka vprašanja), ker je veliko bolj pregledno ... pa komunikacijski software je širok pojemo (sem spada tudi mail, irc, forumi, ... vse to je komunikacijski software, mi pa govorimo o chat softwareu).
Sam uporabljam Gaim, ki podpira tudi Google Talk (poglej kako)
Btw: Google talk je sedaj implementiran v Gmailu. Luštno. Bo več ljudi tole uporabljalo ...
Sam uporabljam Gaim, ki podpira tudi Google Talk (poglej kako)
Btw: Google talk je sedaj implementiran v Gmailu. Luštno. Bo več ljudi tole uporabljalo ...
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
MSN Messenger ... tuki mam frende pa tko ... mja čist preveč časa sem gor,prijavljena cel popoldne. Zgovarjam se pa čist odvisno, če je folk pol hitr v debato padem.
Mam pa tut Skype, da se zgovarjam z lubijm.
Mam pa tut Skype, da se zgovarjam z lubijm.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jst mam pa programčič Miranda IM - podobno kot že nekje omenjeni Trillian, ki podpira več zadeva hkrati, kot npr. msn, irc, icq (tega mam najraj, še izpred davnih let), yahoo chat, aim..
Mam vklopljenga skor skoz, pa pač čvekam s kom ko je kdo gor in sem jst zraven..
Bageera:
Majo te programčki (vsaj moj vem da ma) opcijo "invisible", ko zgleda da si offline, pa se ubistvu samo "skrivaš" .. Ali pa enostavno status naštimaš na "away" ali "occupied", pa je, pa še vedno lahko s kom čvekaš, če želiš..
LP
Mam vklopljenga skor skoz, pa pač čvekam s kom ko je kdo gor in sem jst zraven..
Bageera:
Majo te programčki (vsaj moj vem da ma) opcijo "invisible", ko zgleda da si offline, pa se ubistvu samo "skrivaš" .. Ali pa enostavno status naštimaš na "away" ali "occupied", pa je, pa še vedno lahko s kom čvekaš, če želiš..
LP
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
jst mam pa msn messenger 7.5 pa sm ful časa gor...tut po 6 ur popoldne k pridm iz šole...sploh se nimam časa učit zarad tega..ampk ni panike...
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
Čudno, meni kljub mrazu in snegu nič ne zmrzuje (še niti enkrat ne).
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]