Katero Uverturo imate nastavljeno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
steLLcy napisal/-a:nogica napisal/-a:steLLcy napisal/-a:Drugač pa hrček glede na tvojo uverturo bi te js lahko klicala noč in dan... (<--- Polonca)
En OT: Stellcy, jst hodim s Polono na aerobiko veš. Pridi jo še ti kaj pogledat v Fit&Fun Veš kok je drobčkana. Pa vedno je tok prijetna.
Čist je prijetna, sm bla na njenem koncertu prejšn tedn... In se zaljubla, v njo in njen glasek. Na blogu mam pa še nepisan, da je mela oblečene hude Diselke, ki bi ble nogici zih ušeč...
Aja pa: še vedno ne maram uvertur...
Še mal OT: Men je Polona krasna Ful mi je ušeč, pa tut poje mi super Naspljoh je prfektna Mogoče kdo ve, kje bi lahko našla kkšne konkretnejše slike od nje?
Uvertura - nimam, ni dnarčka, pa tut učasih mi gre zelo na živce
This too shall pass.
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Hehe, SteLLcy, lepo to
Pa sej si slišu mojstra, da boš ti itak polovico življenja prespal
Btw, a to maš cimetni koktejl?
hrcEk. napisal/-a:zj sm že nauču ljudi, da se me dopoudne ne kliče spljoh ker takt ne obstajam
Pa sej si slišu mojstra, da boš ti itak polovico življenja prespal
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
- hrcEk.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: St. Tropez, Côte d'Azur
nogica napisal/-a:Pa sej si slišu mojstra, da boš ti itak polovico življenja prespal
ja sej bom... ampk morš računat, da ga pa že 20let nism mogu tko da zasluženo zj zzzz
oh ne... toj edin koktejl k paše sm.... Cosmopolitan vndar bi mogle use uporabnice foruma prec prepoznt...
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Meni so te uverture ful antipatične in telefon ponavadi odmaknem od ušesa, če naletim na osebek, ki ima nastavljeno uverturo. Zdaj še poklicat ne morem nekoga, ne da bi ob zvonjenju poslušala še hreščanje?
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Nimam nastavljene in tudi meni ni všeč, če nekoga kličem, pa ne vem, če se je javil iz enega kafiča, kjer muzika nažiga, ali je to uvertura, potem pa tulim v telefon...
Nasploh sem zaključila z igračkanjem z mobijem- imam nastavljeno posebno zvonenje za različne skupine, sicer se pa ne ukvarjam ne s fotografiranjem, ne z wapanjem, portali, plačevanjem prek mobija in kar je še takih izumov.
Nasploh sem zaključila z igračkanjem z mobijem- imam nastavljeno posebno zvonenje za različne skupine, sicer se pa ne ukvarjam ne s fotografiranjem, ne z wapanjem, portali, plačevanjem prek mobija in kar je še takih izumov.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Hehe, Jochie, saj po moje bi si jo znala nastavit, samo nekako brezveze mi je. Sicer pa velja kot je rekel Douglas Adams-
kar izumijo pred tvojim 18 letom je čisto normalno in kul in brez tega se ne da živet,
pred 30- no ja, lahko bi bilo zanimivo in uporabno, če le ni preveč komplicirano
po 40 letu- čisto brezveze izum, zakaj bi pa človek to sploh rabil
kar izumijo pred tvojim 18 letom je čisto normalno in kul in brez tega se ne da živet,
pred 30- no ja, lahko bi bilo zanimivo in uporabno, če le ni preveč komplicirano
po 40 letu- čisto brezveze izum, zakaj bi pa človek to sploh rabil
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov