Katero Uverturo imate nastavljeno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- hrcEk.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: St. Tropez, Côte d'Azur
Sej jo poznate: storitev, pri kateri telefon kličočega ne pričaka z zvonjenjem, marveč z glasbo ali zvočnimi efekti.
Katero uverturo imate nastavljeno?
Vam je všeč, če jo ma kličoči nastavljeno?
Za simobilovce pa isto vprašanje samo namesto uvertura berte predigra.
(čeprov je pr vs to le slabša kopija uverture)
Katero uverturo imate nastavljeno?
Vam je všeč, če jo ma kličoči nastavljeno?
Za simobilovce pa isto vprašanje samo namesto uvertura berte predigra.
(čeprov je pr vs to le slabša kopija uverture)
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Eh to vseskup je eno sranje
No ja pol sn si pa vseeno nekaj nastavo, samo da se pri Simobilu reče Predigra
Hrček nea se zaj vun vleči, nič ni slabše...Kvečjemu boljše
No ja pol sn si pa vseeno nekaj nastavo, samo da se pri Simobilu reče Predigra
Hrček nea se zaj vun vleči, nič ni slabše...Kvečjemu boljše
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
GreenDay_Bulevard of broken dreams (simobil), na mobitelu pa ne vem vec kaj mam...vem, da sem mela od 6packa pa leeloojamais _morje
he he pa vrei je, ce mas to...si lahko poleg pojem, namesto, da poslusam tuuuuu-tuuuuu ,.....
he he pa vrei je, ce mas to...si lahko poleg pojem, namesto, da poslusam tuuuuu-tuuuuu ,.....
I love SISLEY& RW
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Hahah ja, toti komad je vrei...Jas ga že mam več, kot pol leta...
Mobitelovo SIM pa sn že pred parimi leti dal fotru, mami pa naročniško štud paket... Jas ne grem iz Simobila
Mobitelovo SIM pa sn že pred parimi leti dal fotru, mami pa naročniško štud paket... Jas ne grem iz Simobila
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
- hrcEk.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: St. Tropez, Côte d'Azur
Mark napisal/-a:Hrček nea se zaj vun vleči, nič ni slabše...Kvečjemu boljše
ja? no ti napišm par točk, zakaj niso boljši:
1. storitev so koperal od mobitela, ki jo je razvil z lastnim znanjem
2. že samo ime je ukradeno mobitelovem sloganu (uvertura: izkaži se s predigro!)
3. storitev je na voljo samo uporabnikom z wap telefoni in preko vodafone live! portala
4. ne morš nastaut posebnih predigr za 8 različnih skupin
5. nimaš časovne predigre
6. nimaš skupine "samo zvonjenje"
pa da nam preveč pisou in odpiru debate mobitel vs. simobil... samo še eno vprašanje zate:
kašn je občutek, ko morš za predigro plačat 300SIT?
men se je predigra zdela vedno.. sei veš.. priceless
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Jaz tega nisem mela nikol nastavljenga. In moti ko koga kličem in mi v ušesih doniiii Push the button
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz sem imela to naštiman ko sem bila še pri Mobitelu ampak sedaj pa nimam več, ker se mi zdi škoda denarja. Nevem no rajš poklepetam.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Vsake bedarije si pa tut ne mislm naštimat na telefon...bom jst rajš kje drugje izvajala uverturo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2005
- Kraj: Maribor
Ne. Se mi ne da za to še zapravljati denarja. Vseeno mi je, če tisti kaj me kliče sliši zvonenje ali pesem.
Mi pa gre na živce ko imajo eni tak zanič Predigro, da si moram telefon stran od ušesa držati. Ni za vsakega to.
Poleg tega, kaj narediš, ko ti poslušaš Rock, tvoj naj. prijatl tehno, prijatlce pa srbsko, noben pa rocka ne prenese. Ni to dilema? Mislim, da te vsi raje zvonenje poslušajo
Mi pa gre na živce ko imajo eni tak zanič Predigro, da si moram telefon stran od ušesa držati. Ni za vsakega to.
Poleg tega, kaj narediš, ko ti poslušaš Rock, tvoj naj. prijatl tehno, prijatlce pa srbsko, noben pa rocka ne prenese. Ni to dilema? Mislim, da te vsi raje zvonenje poslušajo
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
mela sem 1 teden nastavljeno od Linkin Park - Crawling .. potem sem ugotovila da me noben več ne kliče skoraj pa sem jo raje skenslala .. zdaj pa kr ostajam pri normalnem zvonjenju
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov