Kateri laptop priporočate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
nikoli vec si ne kupim prenosnika....
(razen ko bom mela ze enkega besnega stacionarca in dovolj kesa d si se enega mac proja zraven kupim)
metanje dnarja stran, vsaj kar se grafike in podobnih zadev tice.
drugace pa ce rabis leptopa za obicajne stvari, zihr ni treba pretiravat v ceni, kolkor vem se da za 600€ dobit cisto spodobnega prenosnika, kjer delajo vsi normalni programi.
v avstriji in italiji so se vedno obcutno bolj poceni (mediaworld), ce te pa moti da mas stvari v nemscini pac ruknes windowse dol in das slovenske gor, noben problem, pa se prisparas ziher 200€
(razen ko bom mela ze enkega besnega stacionarca in dovolj kesa d si se enega mac proja zraven kupim)
drugace pa ce rabis leptopa za obicajne stvari, zihr ni treba pretiravat v ceni, kolkor vem se da za 600€ dobit cisto spodobnega prenosnika, kjer delajo vsi normalni programi.
v avstriji in italiji so se vedno obcutno bolj poceni (mediaworld), ce te pa moti da mas stvari v nemscini pac ruknes windowse dol in das slovenske gor, noben problem, pa se prisparas ziher 200€
-
nanyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2006
- Kraj: 18km iz mb
jas mam zdaj že skor 2 leti prenosnik od acera in mi je vredu!Nikol nisem mela nobenih problem z njim, pa lahko rečem, da ga ful obremenjujem, tak da acer je v pr men dobro zapisan
When God Created Men, She Was Only Kiding!
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst mam mal več kot leto dni Dell Inspirion in mi ni žal, da sem ga kupila. Takrat je bil kar precej drag...ampak dela kot urca! Sploh zdej mi prov pride ko mi je kišta shirala in jo moj dragi še ni mel možnosti popravt
Tko da skos na leptopčku visim
Tko da skos na leptopčku visim
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
- floribunda
- Cosmopsiho
buubbika napisal/-a:floribunda napisal/-a:nikoli vec si ne kupim prenosnika....
ma ja, sj si ga bom vrjetno kupila v Avstriji
zadnjič sm lih videla reklamo na TV-ju sicer za Nemčijo.. ti barvni laptopi ki se zdaj prodajajo pri nas, so gor 600€ pri nas pa 1300€ ma daj no
če si pa ne bom znala naredit sama v slo. jezik bom pač nesla v kkšno trgovino in dala tisti 20€ kolikor že.. in prihranila skoraj polovico
sej to ti lahko kak frend ki se cisto malcek spozna na racunalnike windowse dol vrze in ti da slovenske gor. nic takega. res nic takega. ziher kdo od tvojih znancev to zna. po mojem da se da samo slovenski langage pack dat gor.pa itak bos visto gor dobila, kar pa po porocilih mnogih uporabnikov ni tako zelo primeren operacijski sistem (dosti programov pocasneje dela, ker pac niso narjeni za visto), zdej...nevem pa za kag ga rabis.
ker se ti res doooosti bolj splaca it v tujino ga kupit.
so pa prenosniki fajn, dokler ne rabis bolj zmogljivega racunalnika, pol so pa metanje dnarja stran.
- floribunda
- Cosmopsiho
Mimi_M napisal/-a:kaj smatraš pod "bolj zmogljivo", pa da za to ne pride v poštev prenosnik?
nevem, ce rabis racunalnika se za kaj ddrugega kot pisanje seminarjev in srfanje po internetu, se mi zdi stacionarni racunalnik ful boljsa nalozba.
nisem zdej neki stručko, ampak majo pac leptopi svoje slabe stani.
je pa dobro vedet za kaj tocno ga bos uporabljal, ce bi vedla za kaj bom jaz racunalnik rabla si nikoli ne bi kupla letopa, ker bi za ta dnar dobila ze ornk stacionarca.
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
buubbika napisal/-a:bolhica napisal/-a:NOBENGA prenosnika ti ne priporočam. Osebne izkušnje. BackOFF od lap-ov.
js pa tega računalnika in brenčanja .. in sedenja ko bi lahko ležala
boš pol vidla k ti bo kej crkLno pa ne bo tok na izi useskupej..uska stvar ma -/+
... ι αм ωнαт ι αм ...
- floribunda
- Cosmopsiho
sej obstajajo podloge ki ti ga hladijo
http://compraonline.mediaworld.it/webap ... ry_rn=1547
pa zapirat ga je treba da se ne nabira prah, ker se pol ful hitreje pregreva, kar zna bit zloooo zoprno....ko se ti vse skupaj ugasne, ti pa nic shranjeno.
http://compraonline.mediaworld.it/webap ... ry_rn=1547
pa zapirat ga je treba da se ne nabira prah, ker se pol ful hitreje pregreva, kar zna bit zloooo zoprno....ko se ti vse skupaj ugasne, ti pa nic shranjeno.
-
bolhica - Kofetarica
pol pa dej zravn prenosnika enga hudga lcdja za stacionarce pa boš vidla kakšna kakovost slike ti je kje. plus slika prenosnika z leti bledi kaj boš pol? tole s hlajenjem: ja najbol da kr hladilnik zravn prklopš apa skrino da bo hladn nazaj..hahahaa
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Js mam laptop przgan 24/7 pa ni neki vroc, pac normalno topel (leden pac ni) kot stacionarni...
Drgac pa tko k se scasoma spreminja zmogljivost in kakovost laptopa, se tud stacionarca. Tko da je potrebno oba nekak menjat scasoma, ne sam laptope... Laptop in stacionarn sta cez 2 leti zastarela
Drgac pa tko k se scasoma spreminja zmogljivost in kakovost laptopa, se tud stacionarca. Tko da je potrebno oba nekak menjat scasoma, ne sam laptope... Laptop in stacionarn sta cez 2 leti zastarela
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
WOW bolhica ti pa pluvaš čez labtope.
Prenosnik se normalno bolj greje kot delovna postaja z razlogom ker ni dovolj prostora za odvajanje toplote in pri kvalitetnejših prenosnikih s tem ni problemov. Glede bledenja slike pa jst to prvič slišim ker je LCD v labtopu in ekranu v bistvu isti če ne zelo podoben. Aja moj prenosnik ima resolucijo in čistost pred katerimi se lahko večina monitorjev skrije. Z 17" resolucijo 1920*1200 z 16:9 wide ultra sharp displayem. Prenosnik je super stvar sploh če nimaš placa postavljat monitor, tipkovnico pa,...
Prenosnik se normalno bolj greje kot delovna postaja z razlogom ker ni dovolj prostora za odvajanje toplote in pri kvalitetnejših prenosnikih s tem ni problemov. Glede bledenja slike pa jst to prvič slišim ker je LCD v labtopu in ekranu v bistvu isti če ne zelo podoben. Aja moj prenosnik ima resolucijo in čistost pred katerimi se lahko večina monitorjev skrije. Z 17" resolucijo 1920*1200 z 16:9 wide ultra sharp displayem. Prenosnik je super stvar sploh če nimaš placa postavljat monitor, tipkovnico pa,...
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
-
bolhica - Kofetarica
lej ti obliterator..k lih tok fino pravš kolk je dobr met LAP-a ane..
če tko pogledaš CENOVNO so stacionarci velik cnejši pa majo daljšo življenjsko dobo kot prenosniki. Plus če pogledaš, če nimaš nevem kolk spešl lapa da bi lahko dodajou še velik drugh stvari notr k pa da maš use integriran ti tkole ne znese nikol za primerjavo pr stacionarcu (grafična, itd..) Pa še tkole..segrevanje - 16 ventilatorjou ti lahko hladi stacionarca, pr unmu maš pa en bor ohlajevalnik, k ga morš DODATNO kupt da smo lahko usi srečni.
In če ma folk lapa sam zato, da se preseravajo, da jim ni treba ritke obremenjevat, da lahko ležijo pa se tipkajo..noway s takimi! Ne rab folk tazga kompa če ne gre nevem kam dalč.
če tko pogledaš CENOVNO so stacionarci velik cnejši pa majo daljšo življenjsko dobo kot prenosniki. Plus če pogledaš, če nimaš nevem kolk spešl lapa da bi lahko dodajou še velik drugh stvari notr k pa da maš use integriran ti tkole ne znese nikol za primerjavo pr stacionarcu (grafična, itd..) Pa še tkole..segrevanje - 16 ventilatorjou ti lahko hladi stacionarca, pr unmu maš pa en bor ohlajevalnik, k ga morš DODATNO kupt da smo lahko usi srečni.
In če ma folk lapa sam zato, da se preseravajo, da jim ni treba ritke obremenjevat, da lahko ležijo pa se tipkajo..noway s takimi! Ne rab folk tazga kompa če ne gre nevem kam dalč.
... ι αм ωнαт ι αм ...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov