Kateri laptop priporočate?

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 11. Avg. 2009 9:50

Zdej maš 17" to je 43.18cm. 10" je pa 25,4cm. 15,4" je pa 39,12cm, tam nekje. 15,4" komot nosiš okoli v laptop torbi, ga mava z mojim. 17" je pa res mal prevelik za okol prenašat.

Mogla bi probat, it lepo nekam, kjer majo te tamale pa da vidš, kako bi to pisala. Ker glede an to da maš zdej 17" monitor, bi ti znal bit 10" premal. Je res skor še 1x manjši, kot maš ti monitor...so pa kr dragi glede na to kar ponujajo. Zato sm predlagala 15,4" HPja, k ga maš lohk še za kej druzga, kot sam za tipkat :) Če ti bo pa kul, pa če ga mislš res dost okol prenašat pa to, pa če ti ne bo premejhn, pa go for it. Niso slabi, sam ceno majo pa kr nabito.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 11. Avg. 2009 10:05

15 ali 15 4 se mi zdi še najbolj optimalna velikost. 17 inčni so že težki ko sam vrag. pa najbrž ga boš vseen hotla kam nest. če si kej v kopru si pojdi do torri pogledat v mediaworld. majo kr veliko izbiro in ugodne cene.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 11. Avg. 2009 13:37

-:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 13. Avg. 2009 22:50

floribunda napisal/-a:15 ali 15 4 se mi zdi še najbolj optimalna velikost. 17 inčni so že težki ko sam vrag. pa najbrž ga boš vseen hotla kam nest. če si kej v kopru si pojdi do torri pogledat v mediaworld. majo kr veliko izbiro in ugodne cene.

nee, moj ni nč težk :eek: Ma nevem dve kilce in če ga nosš v torbi se sploh ne čut nč,razen če si tok švoh :D

drgač je pa razlika med 17 inčnim stacionarnim monitorjem in od laptopa.Od laptopa je vseeno manjši, ni kvadratast pa ga je več v širino kot v višino.
jst mam sedemnajstko in sm ful zadovoljna, sploh zato ker lohk in filme normalno pogledam in vse mi je boljš ker je večje.
Uni mejčkni laptopki so pa sam stran vržen dnar.brezveze, ker si boš sam oči pokvarla sploh ob pisanju kšnih seminarskih se znaš fajn namučt.jst res nebi teh tamalih kupvala :?
pa tkole no, ne gledat tok na barvo in it z glavo skoz zid da bo roza, ker na konc boš mela roza ohišje, mašino pa totalno v kur*u.glej mal bolj na tehnične podatke kot na barvo.
drgač pa Harvey Norman...nevem no, pač prodaja prenosnike različnih firm tko da je vseen kje ga kupš.Kako po skladiščih delajo z njim, ti pa nikjer ne morjo zagotovit da najlepše.
jst sm mojga kupla v Comshopu pa je kul use.Mam pa Toshibo in sm ful zadovoljna no.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 14. Avg. 2009 17:05

Nia, pejd v Almapek; ti bojo ziher vedli kaj pametnega povedat, vsaj za orientacijo, kaj rabiš, da potem še mal po netu prečekiraš. Jst sm mojga kr tam kupla, Fujitsu Siemens in mu teče že tretje leto, pa je za moje potrebe čist dovolj, čeprav je precej manj zmogljiv od večine, ki jih danes lahko dobiš.
In 15,4" moitor je čist OK, moj ima 17", pa ga jst osebno ne bi imela, mi je prevelik, preokoren... :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 28. Avg. 2009 18:02

hz-nx550ea-hp-torba
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 29. Avg. 2009 21:32

Jst bi tega vzela, če bi gledala v takem cenovnem rangu, k gledaš ti.
Sploh pa nisi nek zahtevn uporabnik (k si že lih napisala zakaj bi ga mela) in za razne worde, musko, pa tud za film pogledat ni panike. Znala bi met mal problemov pri igrcah (mava z mojim isto grafično kot je tle notr) ker bi kaka znala štekat...drugač za ostalo pa ni problema :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 31. Avg. 2009 15:56

- :D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:16, skupaj popravljeno 1 krat.
ferdy1981
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ferdy1981 » 13. Sep. 2009 15:11

http://www.odnesi.si/prenosnik-hp-probo ... hdd-p-6496

Meni se zdi ta zanjimiv in dober. Cena je res super za 500gb disk in 4gb rama. Pa še Hp-je!
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a MIS_MAS » 14. Sep. 2009 13:33

ferdy1981 napisal/-a:http://www.odnesi.si/prenosnik-hp-probook-4710s-nx631ea-t5870-173-4gb500-hdd-p-6496

Meni se zdi ta zanjimiv in dober. Cena je res super za 500gb disk in 4gb rama. Pa še Hp-je!

Samo to bi komentirala, da HP znajo biti zelo pokvarljivi. Samo toliko da veš :)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 14. Sep. 2009 15:48

^^a dej dej, a res al kaj?? :roll: :roll: A to na podlagi lastnih izkušenj?

Nvidia grafična kartica lahko enako hitro crkne če je zapakirana v plastiko od HP-ja, Della al pa Maca...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a MIS_MAS » 14. Sep. 2009 16:57

McLarnovc napisal/-a:^^a dej dej, a res al kaj?? :roll: :roll: A to na podlagi lastnih izkušenj?

Nvidia grafična kartica lahko enako hitro crkne če je zapakirana v plastiko od HP-ja, Della al pa Maca...

Fant je mel sicer hp, ki se je pokvaril kar hitro, so bile same težave, res pa možno, da je bila serija takšna. Sem se pa z njim pogovarjala prav o tem modelu za katerega si dodala link, ker on dela v računalniški trgovini in za tega pravi da je eden izmed najboljših in da ta model se ne kvarijo tako :D
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a MIS_MAS » 14. Sep. 2009 16:57

McLarnovc napisal/-a:^^a dej dej, a res al kaj?? :roll: :roll: A to na podlagi lastnih izkušenj?

Fant je mel sicer hp, ki se je pokvaril kar hitro, so bile same težave, res pa možno, da je bila serija takšna. Sem se pa z njim pogovarjala prav o tem modelu za katerega si dodala link, ker on dela v računalniški trgovini in za tega pravi da je eden izmed najboljših in da ta model se ne kvarijo tako :D
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a razmazena_maca » 19. Sep. 2009 14:31

hm, pa je kaj razlike med ceno v relaciji na kvaliteto?
Zadnjič spremenil razmazena_maca, dne 19. Dec. 2009 22:38, skupaj popravljeno 1 krat.
u12sk01
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a u12sk01 » 21. Sep. 2009 9:19

Acerji se ful pregrejejo in lahk pol crkne xD ok ni tok hudo. Itak je treba met za vsak prenosnik cool pad - baje... Mam Acerja in vam lahk iz osebnih izkušenj povem, da so vroči ;D Mam en program, k mer temperaturo an, in maximalna temperatura je bila tudi 94°C...

Če se mal pohecam, so uporabni za več zadev, kot na primer, da lahk jajca al pa kj druzga pečš; če je mraz, lahk služi tud k radiator ;D Res pa je, da je bil cenovno ugoden tkrat, k sm ga kupla in od tega je že 1 let pa 1 mesec xD.

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov