Kateri laptop priporočate?

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

AndrejBiz
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a AndrejBiz » 21. Jun. 2009 19:03

Pri prenosnikih se skoraj vsak teden kaj spremeni. Načeloma so na vrhu lestvice najprimernejših prenosnikov za široke množice HP modeli. Priporočljivo je pogledati tudi LENOVO, TOSHIBA, ACER, ....
Trenutno je popularen tale Acer Aspire. Cena je izredno ugodna, a brez skrbi, ima vse kar potrebuješ in imajo nekateri nekoliko dražji modeli.
In tri pikice
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 14. Jul. 2009 21:06

Mene pa neki zanima, tale prenosnik Lenovo pri mobitelu, ali kdo ve, ce ze ima kaksen AV ali je treba posebej kupit oziromat downloadat?
Uporabniški avatar
artie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a artie » 21. Jul. 2009 12:37

funny baby napisal/-a:Mene pa neki zanima, tale prenosnik Lenovo pri mobitelu, ali kdo ve, ce ze ima kaksen AV ali je treba posebej kupit oziromat downloadat?

Po moje ima Windows media player (če govoriš o programih). Vprašaj Mobitelov CPN ali pa jim postavi vpršanje na FB-ju. Sem zadnjič vidla, da tud tam odgovarjajo.
Uporabniški avatar
tentation`
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 12. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a tentation` » 29. Jul. 2009 22:47

jaz mam acerja 5220 aspire, pa sem osebno zlo zadovoljna. res pa je,da če hočete neke igrce igrat pa ne vem kolk stvari naenkrat delat, ni dobra izbira. hitro se pregreje, zato je pol tudi počasnejši. za internet, glasbo, filme pa je čist kul :)
Tisoč in tisoč zvezd je nad nami,
tisoč in tisoč zvez med nami,
da gre po svetu - rama ob rami -
svetloba z nami.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 31. Jul. 2009 11:55

No tudi jaz se odločam za nakup laptopa. Na razpolago imam 1000 evrov. Odločam se pa med Dellom, HP-jem in Applom. Za enkrat še nisem gledala podrobnosti in modelov, me pa samo zanima, katerega izmed teh treh bi mi priporočali tisti, ki se malo bolje spoznajo na te zadeve.

Računalnik potrebujem za pisanje seminarskih in projektov, photoshop, spss, pa seveda za brskanje po netu in loudanje. Zaenkrat se nagibam h Dellu. Apple je najbrž predrag za moje finančno stanje? Nasveti?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 31. Jul. 2009 13:27

^^Sicer se ravno ne spoznam na prenosnike, samo priporočam ti, da NE vzameš HPja! Jaz imam z njim od samega začetka polno problemov...
Uporabniški avatar
ZeroCool
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ZeroCool » 31. Jul. 2009 13:55

Jaz imam HP že 3 leta pa še kar dela kot šus :)

@lorelaj

Za appla je res malce premalo. Za ta denar se da dobiti nek čisto osnovni model, ki pa za tvoje potrebe (photoshop) ne zadostuje.

Zdaj pa ne vem če hočeš 17" al 15"; recimo tale 17" več kot zadostuje tvojim potrebam :)
http://www.mimovrste.com/artikel/275013 ... hz-ki410tc
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 31. Jul. 2009 15:31

haley napisal/-a:^^Sicer se ravno ne spoznam na prenosnike, samo priporočam ti, da NE vzameš HPja! Jaz imam z njim od samega začetka polno problemov...

Kakšne probleme pa?

Js imam HP skoraj eno leto, pa res super dela, pa ga ogromno uporabljam.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 31. Jul. 2009 18:53

^^Prvič mi je začel nagajat že po nekje 2 tednih ko sem ga mela-je čist zablokiral računalnik in sm mogla baterijo vn vzet, da se je sploh ugasnu! V glavnem ful je začel poooočas delat, zablokira ful pogostokrat, zvok je zelo moten-včasih ful 'hrešči' in pol recimo če kak film gledaš maš filing kot da kaki roboti govorijo :D ,včasih zvok sploh ne dela, tko da moraš računalnik resetirat, če hočš vsaj tisto hreščanje slišat... Bil je vsaj ene 3x na popravilu pa je blo kak mesec ok, potem pa zopet enako...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 31. Jul. 2009 19:58

Uh, js bi na tvojem mestu definitivno zahtevala novega. Mora bit res kakšna resna napaka.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 31. Jul. 2009 23:19

Ja sej tudi jaz sem pomislna, da je to kaka napaka notri v samem računalniku, ker se mi ne zdi normalno da mi skoz eno in isto dela!
Sm zdej je kurc, ker že skoraj eno leto ni več pod garancijo...tko, da ne vem če lahk še kej nardim zdej. Sm se mi je čist HP zarad tega zameru :)
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 02. Avg. 2009 12:09

Hvala za mnenja. Sem vedno bolj odločena, da bo kar dell. :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 11. Avg. 2009 9:29

-------
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 11. Avg. 2009 9:38

Ojoj 10" je tok mal. TO so uni mini laptopi :D Se boš mučla, vsaj men je to ful ful premejhno. Glej 15'4" če že, dobiš tud kakega 17" v akciji za tako ceno.

Kej tazga: http://www.mimovrste.com/artikel/2750168938/prenosnik-hp-compaq-610-2ghz-nx550ea-hp-torba

je pa v bigbangu isti za manj € pa še Linuxa nima, ampak si winse lepo naložiš in si ready to go.
http://www.bigbang.si/racunalnistvo/racunalniki/prenosni-racunalniki/462008-15-6-wlan-bt-freedos-compaq-610-t5870-2gb-320g
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 11. Avg. 2009 9:44

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:44, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov