Kateri laptop priporočate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
*mala* napisal/-a:^^ Kakšna je pa cena?
1000 eurov, z windows vista.
Tako bom za dosti časa zaključila z računalniki.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
a_pikica_a napisal/-a:Jaz sem se tudi odločla
In sicer tega.
Pa še to, barva je tko neusiljivo (:D) zlato-rjava, ah, prav zaljublja sem se, ne maram pa zlate barve, zato pravim da je neusiljiva
Ima pa 320 Gb prostora, 2,52 Ghz dual, 4gb hercov (?). 15,4 se mi zdi ekrana sam nism sigurna. Upam, da me bo še en mesec počakal
RAMa.
Imaš, da me vikaš!
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
^^ da
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
obliterator napisal/-a:Dell je kul.
Doma imam xps in sem zaenkrat zelo zadovoljen
Js mam tud Della in sm ful zadovoljna, čeprav so mi prej vsi govorili, da naj ne bi bil najboljša izbira. Men zaenkrat odlično služi, pa še lep je. Mam pa Inspirona 1525.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
no angel napisal/-a:obliterator napisal/-a:Dell je kul.
Doma imam xps in sem zaenkrat zelo zadovoljen
Js mam tud Della in sm ful zadovoljna, čeprav so mi prej vsi govorili, da naj ne bi bil najboljša izbira. Men zaenkrat odlično služi, pa še lep je. Mam pa Inspirona 1525.
Kar se tiče kvalitete je čisto v redu, samo cena je malo višja zaradi nekakega bolj estetskega dizajna. KAO se razume.
Pač jst sem si ga omislil zaradi dobrega popusta ki mi ga je moj kolega ponudil.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Jaz sem z mojim zaenkrat tudi zadovoljna. Baterija mi drži 2 uri in pol približno. Le neko napako, ko tipkam poste na tem forumu in če nekaj napišem in potem zbrišem del posta, mi črke ne izginejo, ko pišem dalje se mi sploh ne pojavijo... Ne vem... Ali pa je forum v kurcu
Drugače pa je zelo tih in Vista dela prav hitro.
Drugače pa je zelo tih in Vista dela prav hitro.
You want me to be something I can never ever be.
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Na Toshibi se pa dogaja da pišeš pišeš pišeš...in pol kr enkrat neha pisat in pogledaš in polovico tega kar si napisu sploh ni napisan. Pa to samo v Firefoxu
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
jez mam pa trona ze 3 leta in sm kr zadovolna bla z njem do ksnga mesca nazaj k mi je pa zela tipkovnica srat neki k k tipkam mi kr spusca crke drgac je pa moj reku da je ta komp itak fulllllllll prezivu glede nato da ma vec delovnih ur k ksn namizni komp kajti itak po njem tapkam vec al mn cele dneve, ponoc pa k bi boscek mogu pocivat pa louda filme cele noci dol!!
tko da upam da kmal nasparam za novga
moj seki si je pa decembra kupla Sonya in morm rect da je zlo zlo ql komp! sploh za tipkat je zakon (pac jez dam ful na to)
tko da upam da kmal nasparam za novga
moj seki si je pa decembra kupla Sonya in morm rect da je zlo zlo ql komp! sploh za tipkat je zakon (pac jez dam ful na to)
-
Foxy-lady - Kofetarica
[quote="KiLLyKa"]Na Toshibi se pa dogaja da pišeš pišeš pišeš...in pol kr enkrat neha pisat in pogledaš in polovico tega kar si napisu sploh ni napisan. Pa to samo v Firefoxu [/quote
Aha! Mogoče pa je kriv Google Chrome! Zgleda, da si res moram nabavit foxija.
EDIT: No, pa je res Chrome kriv. Konec OT.
Aha! Mogoče pa je kriv Google Chrome! Zgleda, da si res moram nabavit foxija.
EDIT: No, pa je res Chrome kriv. Konec OT.
-
Foxy-lady - Kofetarica
nikaragua napisal/-a:moj seki si je pa decembra kupla Sonya in morm rect da je zlo zlo ql komp! sploh za tipkat je zakon (pac jez dam ful na to)
Jaaa, jaz sem enkrat probala Sonyja, ko je moj prinesel na test iz službe. Res super laptop, kot praviš za tipkat je ful dober, ampak žal so dragi like hell.
-
Foxy-lady - Kofetarica
KiLLyKa napisal/-a:Tebi zdej v firefoxu dela? Jst mam zdej Opero pa dela kul, v Firefoxu pa no way
Probala sem dva posta napisat v Internet Explorerju pa ni bilo problemov! Za firefox pa še ne vem, moram si ga downloadat. Chrome imam predvsem zato, ker je hiter. Ampak če me jeb* potem lahko rečem samo ko ga jeb*! Adijo no.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ma js zdej delam na eni besni mašini od macintosha. hitra je kolkr je pač hitra. daleč od tega da bi bla slaba, ampak neki svetski presežek pa spet ni.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov