Kateri laptop priporočate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
nanyka napisal/-a:Mene pa zanima, če ima kdo izkušnje s to Toshibo:
http://www.mimovrste.com/artikel/2750145731/prenosnik-toshiba-satellite-p300-1gq-2ghz#pictures
Kak so sploh Toshibe, so vredne denarja al ne?Al dobiš kakšen boljši prenosnik za manj denarja, kot je ta?Aja pa zanima me, če so karakteristike dobre?
Mašinca je za ta denarček čisto kul.
Mene je toshiba čisto navdušila z njeno satelite serijo so malo dražji ampak se splača.
Je definitvno kvalitetna samo je pri nas zaenkrat bolj v ozadju.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
-
Foxy-lady napisal/-a:Jaz pa sem se odločila za Sony Vaio. Upam, da mi bo dobro služil, ko ga dobim.
Še en predrag kič.
Apple wannabe
Ha ha ha sony pa njihove eksplodirajoče baterije.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
obliterator napisal/-a:Foxy-lady napisal/-a:Jaz pa sem se odločila za Sony Vaio. Upam, da mi bo dobro služil, ko ga dobim.
Še en predrag kič.
Apple wannabe
Ha ha ha sony pa njihove eksplodirajoče baterije.
My pussy, my choice.
Dragi so, to priznam. Brez skrbi, ne bom dala 1000€ za računalnik, ampak kvečjemu 700€. Škoda denarja, ker ne rabim profesionalnega, ampak za domačo uporabo. Že 700€ se mi zdi dosti, ampak naj bo... Sama si služim denar, tako da sem se pač tako odločila.
You want me to be something I can never ever be.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
No, js imam HP od oktobra, pa sem zaenkrat ful zadovoljna.
HP all the way
HP all the way
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
HA HA HA
Dober reply.
Z spoštovanjem.
Dober reply.
Z spoštovanjem.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
js mam tudi HPja že skoraj 4 leta in še vedno dela vse (razen DVD-roma ki sem ga mogla zamenjat). vsake pol leta malo zamenjam sistem in to je to.
pa sem ga precej prenašala naokoli, na faks in nazaj, z mano je prepotoval 24 ur na vlaku, padu mi je na tla, uporablajlo so ga ljudje, ki z njim niso preveč lepo ravnali ipd.
pa še kar dela. in baterija mi še vsedno skoraj 2 uri zdrži.
tako, da sem tudi za svoj namizni računalnik izbrala HPja, pa njihovi šajni ekrani so mi všeč, ker so barve res lepe (najbrž zato, ker si jaz ne znam monitroja prav skalibrirat:)
toshibice se mi tudi zdijo fajn, edino kar jim govori v minus je dooooolgotrajen servis. upam da je blo to bolj izjema kot pravilo.
pa sem ga precej prenašala naokoli, na faks in nazaj, z mano je prepotoval 24 ur na vlaku, padu mi je na tla, uporablajlo so ga ljudje, ki z njim niso preveč lepo ravnali ipd.
pa še kar dela. in baterija mi še vsedno skoraj 2 uri zdrži.
tako, da sem tudi za svoj namizni računalnik izbrala HPja, pa njihovi šajni ekrani so mi všeč, ker so barve res lepe (najbrž zato, ker si jaz ne znam monitroja prav skalibrirat:)
toshibice se mi tudi zdijo fajn, edino kar jim govori v minus je dooooolgotrajen servis. upam da je blo to bolj izjema kot pravilo.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
No, pa sem končno tudi jaz dobila svojega laptopčka! Ni Sony Vaio, ker se mi je zdel predrag, kupila sem Dell Vostro A860. Zaenkrat se mi zdi vredu, le tipkovnica mi je malce premehka.
Plačala sem pa borih 430€. Ni med najboljšimi, je starejši model, ampak za moje potrebe (surfanje, muzika, gledanje filmov) bo zadosti.
Plačala sem pa borih 430€. Ni med najboljšimi, je starejši model, ampak za moje potrebe (surfanje, muzika, gledanje filmov) bo zadosti.
You want me to be something I can never ever be.
-
Dell je kul.
Doma imam xps in sem zaenkrat zelo zadovoljen
Doma imam xps in sem zaenkrat zelo zadovoljen
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz sem se tudi odločla
In sicer tega.
Pa še to, barva je tko neusiljivo (:D) zlato-rjava, ah, prav zaljublja sem se, ne maram pa zlate barve, zato pravim da je neusiljiva
Ima pa 320 Gb prostora, 2,52 Ghz dual, 4gb hercov (?). 15,4 se mi zdi ekrana sam nism sigurna. Upam, da me bo še en mesec počakal
In sicer tega.
Pa še to, barva je tko neusiljivo (:D) zlato-rjava, ah, prav zaljublja sem se, ne maram pa zlate barve, zato pravim da je neusiljiva
Ima pa 320 Gb prostora, 2,52 Ghz dual, 4gb hercov (?). 15,4 se mi zdi ekrana sam nism sigurna. Upam, da me bo še en mesec počakal
Zadnjič spremenil a_pikica_a, dne 18. Mar. 2009 16:23, skupaj popravljeno 1 krat.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]