Kateri laptop priporočate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
če ga maš še v garanciji ga pa itak na servis nesi. če boš dovolj težila tii bodo vse zamenjali.
samo ponavadi cakas dosti casa, da ti zrihtajo stvari. vsaj po mojih izkusnjah in po izkušnjah ene par kolegov.
na tvojem mestu ga ne bi odpirala, če je še v garanciji. brezeveze.
čeprav kolkr sm vidla....so tej novi kompi (vsaj moj stacionarc) narjeni tko, da ga brez problema odpreš, ni da pretrgas uno nalepko pri tem al karkoli.
nevem, ne bom nic rekla, da te ne bom pol kej zajebala:)
samo ponavadi cakas dosti casa, da ti zrihtajo stvari. vsaj po mojih izkusnjah in po izkušnjah ene par kolegov.
na tvojem mestu ga ne bi odpirala, če je še v garanciji. brezeveze.
čeprav kolkr sm vidla....so tej novi kompi (vsaj moj stacionarc) narjeni tko, da ga brez problema odpreš, ni da pretrgas uno nalepko pri tem al karkoli.
nevem, ne bom nic rekla, da te ne bom pol kej zajebala:)
- marimeri
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
Satya napisal/-a:Kakšne izkušnje mate pa z vaioti? moj se ful pregreva...
ne pregreva se v neke ekstreme, malo bol topel pa je... sem pa danes vidla to novico http://24ur.com/novice/it/nevarni-prenosniki-vaio.html in ne vem kaj naj si mislem(pa nardim)...
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
kukr jst vem, so pri novih kompih windowsi katere dobiš zraven
Kupis jih. Ce jih ne kupis, jih nimas Satya: V Big bangu potem "dobis" dejansko CD z Windows in ne instaliranega sistema?
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
ponosna lastnica HPja ki je še lep povrhu... na "hrbtni strani" ekrana ma vzorčke, torej ko ga dol zaprem je svetleče črn z vzorčki prav tak ženski je... 750 dala zanj in je več kot dovolj sposobn zame...
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
kepka, ja, js sm cd dobila zraven in me je potem po principu 'za telebane' cd vodil skozi inštalacijo windowsov. Samo je bil pa big bang občutno dražji kot drugi - ampak takrat sem jim še zaupala.
moj lepi vaio žal ni več v garanciji, kupla sem ga nekje marca '06 (se tepem zdej po glavi, da bi ga pri eni drugi firmi vzela, ki so mel 3 leta garancije ( tko da isto kot ava zdej premišljujem o tem dellovem za en evro...
moj lepi vaio žal ni več v garanciji, kupla sem ga nekje marca '06 (se tepem zdej po glavi, da bi ga pri eni drugi firmi vzela, ki so mel 3 leta garancije ( tko da isto kot ava zdej premišljujem o tem dellovem za en evro...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
kaj pa kake klasifikacije?
al si mormo sami zgooglat?
al si mormo sami zgooglat?
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
fun napisal/-a:Jaz sem zadovoljni uporabnik toshibe.
Je pa res, da mi ni njihov pooblaščen servis nič kaj preveč všeč.. Na polnilc sem čakala 3 tedne (baje da ga za druge računalnike dobš takoj), pa še lap topa sem morala pustit tam za 5 dni. (baje drugot tega ni treba...)
Jaz sem tudi imela ful težav z njimi.. jih klicala, gnjavla, na koncu pa sem počakala, da poteče 45dnevni rok v katerem mi ga niso vrnili in v bigbangu zahtevala denar nazaj... Potem sem kupila novo, boljšo toshibo pa še 300€ mi je ostalo
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Ava87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2008
Satya napisal/-a:kepka, ja, js sm cd dobila zraven in me je potem po principu 'za telebane' cd vodil skozi inštalacijo windowsov. Samo je bil pa big bang občutno dražji kot drugi - ampak takrat sem jim še zaupala.
Ja pomoje je ful fajn, meni ta dva frenda težita, da si naj to zrihtam, ker je ful fajn firma, kvalitetna... jima zaupam, ker sta ful mahrja na tem področju, tako da res... potem maš pa še vse ostalo zirhtan internet, tv in telefon v teh akciji, kaj češ boljšga
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
sweetgirl, so di dal bigbangovci keš nazaj?? kur*e ene, men ga pa niso hotl, pa so presegl rok.... mater jim!! sploh ne kupujem več tam. nikol in nikdar več ne prestopim big banga/vbofa/merkurja. pokvarjenci eni.
ava, a ti to o dellovem al o vaiotu? za tega dellovga sm do zdej slišala, da je ful fajn, vaioti so pa itak kul, sam žal se te zadnje serije ful pregrevajo.
ava, a ti to o dellovem al o vaiotu? za tega dellovga sm do zdej slišala, da je ful fajn, vaioti so pa itak kul, sam žal se te zadnje serije ful pregrevajo.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Brez problema so mi ga dali!Samo člen iz zakona jim zrecitiraš pa je haha No, šalo na stran, sej oni itak vejo, da morjo vrnit denar, samo računajo na naivnost strank in se seveda hočejo rešit... Če pa vidijo, da nekdo res ve, kakšne so njegove pravice, pa vrnejo brez problema!Isto se mi je zgodilo pri mobitelu- so najprej nekaj bluzli, da mi ne morjo denarja vrnit bla bla, pol pa sem zahtevala šefa in mi je sam rekel da on pač mora probat, če mu bo uspelo stranko prepričat, da ne more dobit denarja, ker je pač to za nejga bolj ugodno...
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov