Kateri laptop priporočate?

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 31. Avg. 2008 15:42

Ja pomoje more biti minimalno 600-700€, da je sploh vredno ga kupovat.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Satya
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 6. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Satya » 31. Avg. 2008 17:10

Ma ja, cverjetno odvisno od tega, kaj rabiš, ne... Če sam srfaš po netu pa za faks pišeš, pol ne rabiš čudeža od kompa, maš 500 evrov čez glavo dost. Za muziko poslušat pa itak niso...oz. se ful skeširaš na zvočni.

cessy, js sm mal spraševala okol kolege, pa vsi pravjo da je kul laptop...ni pač profi sam je baje kr fajn, pa še znamka ni kr ena ampak je ful priznana.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 31. Avg. 2008 17:16

Se ne strinjam z jemino, itak nisem mišljenja "za malo denarja malo muzike", ampak pri rač. pač preveriš glavne karakteristike, ki so ti pomebne.

Nekaj primerov: http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist ... 5s_S3800+_

http://www.mimovrste.com/artikel/275010 ... hz-fh542aa

http://www.nakupovanje.net/hp-compaq-67 ... pr-1182235

A je očitno, da sem za hp-je :D ??
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 31. Avg. 2008 18:24

Meni so pa v trgovini odsvetovali Dell - baje imajo ful dobre samo ekrane.

Kok časa vam pa kej zdrži baterija na leptopku? Meni zdrži urco pa pou do največ 2, sam je prodajalec reku da je to zdej normalno. :stupid:
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 31. Avg. 2008 19:07

Jst mam od Dell-inspiron 1520, bil je pa neki čez 1000€. Sam baje da je neki z grafično narobe, oziroma da ma baje kratek rok trajanja :? .

No ja do zdej je blo še use supr in dela k urca :D .
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 31. Avg. 2008 19:15

^^ Katerega pa imaš?
Uporabniški avatar
*Lilli*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lilli* » 31. Avg. 2008 20:17

Jaz imam pa tegale HP-ejčka: http://reviews.cnet.com/laptops/hp-pavi ... 74916.html

sem ful zadovoljna, me še ni razočaral..sicer je res, da ni star še niti en mesec sam vseen že zdaj vidim,da je prav to kar sem hotela met..meni je enostavno super mašinca :D
Uporabniški avatar
Satya
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Satya » 02. Sep. 2008 16:49

a ma katera sony vaio-ta? Men so tok noro lepi, sam so tut kr lepe cene...
Js drugač še nisem slišala, da bi mel kdo z Dellom težave, pa še par pozitivnih kritik sm slišala na račun tegale...tko da tehtnica....na eni strani lepi dragi soni vaio, na drugi funkcionalni dell za en evro.... :D
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 7. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a račka » 02. Sep. 2008 19:33

http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=4 ... 68B6189051

jz sm pa dns tega nabaula... mi je ene par računalničarjeu reklo d za moje potrebe čist dost in d je prou dobr nakup
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Sep. 2008 22:11

Foxy-lady napisal/-a:*purple* good choice! :zustimm:

Pa nam še ti povej, kak si zadovoljna z leptopčkom. ;) Kje si ga kupila, kar online?

glede na to, da ga imam komaj en teden lahko rečem samo..super je :gut: lep, zmogljiv, hiter..Z Visto sem tudi zadovoljna, mi je ful všeč in ful pregledna, pa določene nove aaplikacije, ki jih XPje niso mel so mi tud všeč :) kupla sem ga pa v trgovini Comtron v BTCju.najprej sem ga gledala on-line, ampak ker vem kako določena pošta ki razvaža take zadeve poteka, sem ga šla rajš osebno iskat, pa itak sem potrebovala še router pa dodatne kable in tko.

jemina....zgleda da sem se zatipkala..jst tud nism vidla laptopa za 300 evrov, razen unga ki ga ma mobitel :D hotla sem napisat 500.Sicer za 500€ res tud ne boš dobil nevemkaj,ampak se da dobit tud dvojedrni procesor,sploh pri kakšnih akcijah recimo.Jst sm ornk pregledala vse možne štcune in pejđe in mislm, da kšnga ki lih nima 700 kosov, tud za osnovno uporabo laptop za 500 evrov nebi razočaral.
jst sm pa itak taka, da kupujem računalnik za dolgi rok in v tem primeru raje dam več,ampak spet ne preveč, ker lih neke profi mašine za tavžnt evrov res ne rabim.gledam pa valda na karakteristike in na stvari, ki bi jih potrebovala da bi delalo tako kot more.ampak moje karakteristike niso predrage :) in pa, zaljubila sem se v Toshibo :hearts:
electra87
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a electra87 » 03. Sep. 2008 16:13

Satya napisal/-a:a ma katera sony vaio-ta? Men so tok noro lepi, sam so tut kr lepe cene...
Js drugač še nisem slišala, da bi mel kdo z Dellom težave, pa še par pozitivnih kritik sm slišala na račun tegale...tko da tehtnica....na eni strani lepi dragi soni vaio, na drugi funkcionalni dell za en evro.... :D

Jaz imam sony vaiota. :) Sem ga pred kratkim kupila in sem reeeeeeeeeeeeeeees zadovoljna. :) http://www.vshop.si/129/podrobnosti/VGN-FW11E.html

Je lep (poglej mal galerijo ;)), pa tud super dela :D Res je pa, da je drag, to pa itak, saj so navadno vse sonyjeve zadeve malce dražje od običajnih. So mi pa do sedaj vsi za vse sonyjeve izdelke rekli, da je to pač zaradi kvalitete. In to je res - sony me do zdaj še nikoli ni razočaral. Upam, da me tudi tale prenosnik ne bo. :D
Uporabniški avatar
Satya
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Satya » 04. Sep. 2008 18:26

purple, od siola, ne od mobitela :)

electra, mene isto, čeprav moj je že mal star, revček... baje majo ekrane zlo fajn soni vajoti. pa ful so stajliš :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 04. Sep. 2008 20:00

satya, od Mobitela :wink:
electra87
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a electra87 » 05. Sep. 2008 9:53

Satya napisal/-a:electra, mene isto, čeprav moj je že mal star, revček... baje majo ekrane zlo fajn soni vajoti. pa ful so stajliš :)

Ja js ga ne morem prehvalit :D Sem res zelo zadovoljna z nakupom, čeprov bi za iste zmogljivosti dobila kakšnega HP-ja za 200 € manj. Ampak je pa sony vaio :)
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 06. Sep. 2008 16:46

Bom kr tukaj vprašala.
Namreč nekaj dni nazaj sem kupila noc laptop in dela vse ok, tudi naložila sem gor vse brez problema, moti pa me nekaj.
Namreč na disku c je pod uporabniki ime Primož, ker je to najbrž tisti, ki je nalagal na račnalnik določene programe še predno sem ga kupila in tega imena Primož ne morem spremeniti. Torej rada bi, da bi datoteko preimenovala npr. v moje ime, pa se to ne da.
Kdo ve, kaj lahko naredim ali pa se to sploh ne da?

Hvala.

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov