Kateri laptop priporočate?

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 06. Mar. 2008 19:01

darka napisal/-a:Če gledaš na uporabnost in na kvaliteto potem po mojem mnenju HP ( eden in edini ):), če pa ti je bolj pomemben videz potem pa imaš malo morje leptopov ( barvnih, oglatih, ...).

Sigurno imas tudi ti HP-ja, ce ga tako "kujes v zvezde". Jaz ga nocem imeti, ker mi niso vsec. Pa ce ze govorimo o kvaliteti, HP sigurno ne spada me kvalitetnejse laptope!
darka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a darka » 06. Mar. 2008 19:03

Pišem glede na svoje izkušnje in glede na izkušnje znancev. Kot pravim odločitev je zmeraj na strani vsakega posameznika, lahko pa samo povem svoje mnenje :D Kovanje v zvezde je v takih primerih čisto nesmiselno... :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 06. Mar. 2008 19:17

Foxy-lady napisal/-a:
darka napisal/-a:Če gledaš na uporabnost in na kvaliteto potem po mojem mnenju HP ( eden in edini ):), če pa ti je bolj pomemben videz potem pa imaš malo morje leptopov ( barvnih, oglatih, ...).

Sigurno imas tudi ti HP-ja, ce ga tako "kujes v zvezde". Jaz ga nocem imeti, ker mi niso vsec. Pa ce ze govorimo o kvaliteti, HP sigurno ne spada me kvalitetnejse laptope!

kar sem jst slišala ocen laptopov, so HP kar precej hvalili. bolj kot toshibo, dell in ostale firme.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 06. Mar. 2008 19:30

Kar sem pa jaz slisala ocen laptopov pa je bilo glih obratno. Hp-ja nikoli nihce ni pohvalil.

Verjetno bom sla naslednji vikend v Graz v Mediamarkt in bom tam vsakega sprobala, pregledala in ocenila. Pa da vidim, kateri se mi bolj dopade. Mogoce tudi kupila, ce bo €. Samo ne bi rada imela nemske tipkovnice.
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 06. Mar. 2008 20:14

Foxy-lady napisal/-a:Ne nisem se kupila. Nimam denarja, pa mi je moj ocka rekel, da mi posodi, pa zdaj cakam... :)

A ti mas tudi HP-ja? Meni je moj rekel, da skoraj vsi, ki so jih oni prodali, so prisli nazaj z reklamacijo.

Toshibe so res lepe, mogoce me moti malo en velik napis Toshiba na zadnji strani LCD-ja. Drugace pa ja... mmmljask ;)

Ah soo :D Ma, cene padajo...ko sem kupovala prenosnik pred 6 leti, so ble cene HPjev abnormalne, Toshibe pa si niti v sanjah nisem mogla prvoscit. Takrat sem kupla noname firmo prenosnika (revez je zdrzal do lani) in sicer za 350 jurjev - niti slucajno ni bil vredn tega dnarja. Zdaj pa dobis zelo dober racunalnik ze za recimo 1.200 €. Pac, splaca se premislit kaj bi ti bolj ustrezalo - sej racunalnik ne kupujes za 2 meseca, ampak sigurno za 2 leti ali vec (vsaj jaz).
HP-ja sem zdaj uporabljala 4 mesece (en starejsi model) in sicer Centrino - ce te moti, da se prehitro segreva, mors obvezno Core2Duo vzet...
Glede barv - ka pa vem, jaz nisem lih komplikator :D Mi je konec koncev vseeno (Bejbika, damnnn da ni lila barve :lach:).
Sem pa vceraj dobila Toshibo in...mi je full fajna! Upam, da ne bo kakih cirkusov z njo... kar se pa napisa tice - ni sile :)

Nemska tipkovnica pa sploh ni bavbav - se je navadis, brez skrbi! Good luck pri nakupu! :wink:
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
perpetua
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a perpetua » 23. Mar. 2008 22:04

Prej omenjeni Dell inspiron 1525 je res ful fajni. Ne samo videz tudi karakteristike so čisto primerne za vsakdanjo rabo (beri internet, filmi ipd, kake zahtevnejše igrce pa itak ne, samo js sem nehala igrat igrce ko sem se simsov naveličala :D ).
Jaz si bom kupila (upam da bo čimprej€) lilastga z rožico, sem ga videla pri kolegici v živo in zgodila se je ... ljubezen na prvi pogled.
Drugače so mi pa zelo všeč tudi ta novi modeli HPjev, ki so veliko bolj tanki.
AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 24. Mar. 2008 18:45

Jaz si tudi počasi kupujem prenosnika ter se ogrevam za Della. Hp je tak preveč robusten in imam občutek, da se mi bo razletel v rokah. In takega prenosnika ne bom imela za nič na svetu, ker se ne bom uredu počutila z njim. Dell pa ima te modele barvne zelo vredu :)
Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Sharona05 » 28. Mar. 2008 13:40

hp ima še samo ime, kar se pa ostalega tiče pa :flop:
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 02. Apr. 2008 14:40

^ S tem se nikakor ne strinjam! Mi imamo doma HP-ja in je super. Tudi bratranec, ki se ful spozna na računalnike ima HP pa je res zadovoljen. Torej ni nujno, da je HP zanič! Enako se ti v par dneh lahko pokvari neki laptop za nevem kolko denarja pa nevem od kakšne firme!

Aja drugače pa si je sestra pred dvema tednoma kupila tega :

http://www.mimovrste.com/artikel/2750090023/prenosnik-dell-inspiron-1525-166ghz#pictures

Zaenkrat lahko rečem samo :gut:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 02. Apr. 2008 17:36

Ko sm jez kupovala, so mi usi hvalli Hp in Dell, pol sm kupla HP. Zadovoljna ful (trkam :) ). Ma po moje se lahko zgodi, da crkne pr vsaki firmi ja, čeprav bedno to, ker to niso poceni stvari.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 02. Apr. 2008 20:23

am?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 23:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 02. Apr. 2008 22:05

Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ann* » 03. Apr. 2008 16:38

jz mam pa acer pa sm čiz zadovolna z njim :)
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 03. Apr. 2008 16:43

Wow, kak je ta Sony Vaio fajni! Ne vem zakaj sem se tak zapicila v rozane notebooke :D
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 03. Apr. 2008 17:32

^ jaaa :) nad temu sem se pa že zadnič v avstriji (pomoje da v media centru ) slinla. kva je lep :D

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov