Kateri laptop priporočate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
nima mrežnega porta, pa samo en USB port. če me spomin ne vara, sem celo nekje brala, da ne pašejo vsi usb priključki not, kar pomeni, da moraš imet adapter, ki pa kazi vrhunski applov dizajn
poleg tega mi pa ni čisto jasno, kako lahko pri laptopu, ki je tako očitno namenjen za potovanja, baterija drži samo 5 ur.
poleg tega mi pa ni čisto jasno, kako lahko pri laptopu, ki je tako očitno namenjen za potovanja, baterija drži samo 5 ur.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Kako je pa s temi Dell-i, ki jih zdej tok reklamirajo?
Baje grafična ni najbolj ok, ampak kaj to konkretno pomeni? Vem da kakšne bolj zahtevne igre ne pridejo v poštev, ampak ali bi blo možno uporabljat Photoshop, CD, razne 3-d programe? Najbrž ne?
Karakteristike
Procesor: Intel Core 2 Duo T7250 (2.0 GHz / 2 MB L2 Cache / 800 Mhz FSB)
Matična plošča: Intel 965PM
Operacijski sistem: Windows Vista Home Premium angleški
Zaslon: Široki TrueLife TFT LCD 15.4 palčni (1280x800) + 2MP video kamera
Pomnilnik: 2 x 1024 MB DDR2 667 Mhz
Trdi disk: 160 GB SATA 5400 RPM
Optična enota: 8 x DVD+/-RW z možnostjo dvoslojnega zapisovanja
Grafična kartica: Intel GMA X3100
Zvočna kartica: Integrirana HD
Žično omrežje: 10/100 Mbps LAN, 56K V92 modem
Brezžično omrežje: Dell Wireless 1390 802.11b/g, Dell TrueMobile 355 internal Bluetooth Module
Tipkovnica: Slovenska
Kazalna naprava: Drsna ploščica
Zvočniki: Interni + 2 x vgrajen mikrofon
Razširitvene reže: 1 x Express Card, 8v1 čitalec kartic, 2 x RAM, 1 x HDD
Priključki: 4 x USB 2.0, 1394 firewire, HDMI, RJ-11, RJ-45, VGA, S-Video, izhod za slušalke in mikrofon
Baterija: 6 celična Li-Ion
Napajalnik: 65W (110V/220V)
Varnost: Priključno mesto za varnostno ključavnico
Programska oprema: English Microsoft Works 8.0 (Recovery CD), Adobe Reader 8.1, McAfee Security Centre 9.0 - Trial Version
Mere (v/š/g): (2.54 - 3.78) x 35.7 x 25.6 cm
Teža: Od 2.7 kg
Barva: Midnight Blue
Baje grafična ni najbolj ok, ampak kaj to konkretno pomeni? Vem da kakšne bolj zahtevne igre ne pridejo v poštev, ampak ali bi blo možno uporabljat Photoshop, CD, razne 3-d programe? Najbrž ne?
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Jp, na zalost je tak. Za Dell-ove ne vem, ce majo vsi garancijo samo 1 leto... Gledala sem Toshibe, pa majo 2 leti garancije. To se ze lepse slisi.
Drugace pa jaz mislim, da se bom kar za tega odlocila. Al pa kaksno drugo Toshibo. Dell prenosniki so precej dragi.
Drugace pa jaz mislim, da se bom kar za tega odlocila. Al pa kaksno drugo Toshibo. Dell prenosniki so precej dragi.
-
Foxy-lady - Kofetarica
Ti mas HP-ja? HP-ja ne bi mela, pa če bi bil zastonj.
Debel?! Dvomim, da je tako debel! Takega ima en, ki ga poznam, pa je prav simpaticen laptop. Nisem opazila, da bi bil debel! Omg, zdaj si me pa sokirala s to debelostjo Nimam 1800€, da bi si kupila MacBook Air
Debel?! Dvomim, da je tako debel! Takega ima en, ki ga poznam, pa je prav simpaticen laptop. Nisem opazila, da bi bil debel! Omg, zdaj si me pa sokirala s to debelostjo Nimam 1800€, da bi si kupila MacBook Air
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Kaj pa je narobe z HP?
Jaz imam od HP in je super. Ful je lahek, majhen in baterije zdrzi zelo dolgo.
Jaz imam od HP in je super. Ful je lahek, majhen in baterije zdrzi zelo dolgo.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Tiavanna napisal/-a:Kako je pa s temi Dell-i, ki jih zdej tok reklamirajo?Karakteristike
Brezžično omrežje: Dell Wireless 1390 802.11b/g, Dell TrueMobile 355 internal Bluetooth Module
Priključki: 4 x USB 2.0, 1394 firewire, HDMI, RJ-11, RJ-45, VGA, S-Video, izhod za slušalke in mikrofon
Programska oprema: English Microsoft Works 8.0 (Recovery CD), Adobe Reader 8.1, McAfee Security Centre 9.0 - Trial Version
lahko...ampak....3d programi zahtevajo boljse graficne kot igrice v kolikor jaz vem....ta je pa res bolj gnila.
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Foxy-lady napisal/-a:Pa zdi se mi, da niso prevec robustni, kot bi mogli biti. Niti dizajna nimajo nikakvega. Pa baje, da se ful kvarijo!
ne ne nena se kvarijo Meni so tui prevec "ekasti", zato mi je pa Toshiba toliko bolj vsec In dodatno leto garancije me je prepricalo! Boljse 2 kot 1...A si ze kupla?
I love SISLEY& RW
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
floribunda napisal/-a:Tiavanna napisal/-a:Kako je pa s temi Dell-i, ki jih zdej tok reklamirajo?Karakteristike
lahko...ampak....3d programi zahtevajo boljse graficne kot igrice v kolikor jaz vem....ta je pa res bolj gnila.
Ja, sej sem u bistvu že odmisnla tega. Malo sem se zapičla v tistega črnega z belo črto (tipično glupo žensko razmišljanje pač ), ampak zdej gledam enga druzga Della za cca 1000€, ki ma ful boljše karakteristike. Če že kupujem bom kupla neki da mi bo delalo, ne pa ribalo vsakič ko bom premaknla miš.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
sAdie napisal/-a:Foxy-lady napisal/-a:Pa zdi se mi, da niso prevec robustni, kot bi mogli biti. Niti dizajna nimajo nikakvega. Pa baje, da se ful kvarijo!
ne ne nena se kvarijo Meni so tui prevec "ekasti", zato mi je pa Toshiba toliko bolj vsec In dodatno leto garancije me je prepricalo! Boljse 2 kot 1...A si ze kupla?
pavilioni majo prav ful lepe dizajne vsaj ta ki ga mam jaz...pa stacioanrce so zdej tudi ful lepe zaceli delat.ful ful lepe:)
-
Foxy-lady - Kofetarica
sAdie napisal/-a:Foxy-lady napisal/-a:Pa zdi se mi, da niso prevec robustni, kot bi mogli biti. Niti dizajna nimajo nikakvega. Pa baje, da se ful kvarijo!
Ne nisem se kupila. Nimam denarja, pa mi je moj ocka rekel, da mi posodi, pa zdaj cakam...
A ti mas tudi HP-ja? Meni je moj rekel, da skoraj vsi, ki so jih oni prodali, so prisli nazaj z reklamacijo.
Toshibe so res lepe, mogoce me moti malo en velik napis Toshiba na zadnji strani LCD-ja. Drugace pa ja... mmmljask
Pavillioni so res lepsi. Ceprav sem zdaj gledala novo "kolekcijo" Dell-ov, ki so res vsecni. Ampak moti me, da imajo barvitost samo na zunanji strani. Na notranji strani so ... pac Dell-i. Tipicni Dell-i.
Ne vem, ce sem jaz cudna, ali kaj, ampak jaz si zelim imeti laptop, ki nima samo dobrih karakteristik in da je res kakovosten, pa tudi dizajn mi je pomemben. Ne bi imela kar enega. Se vidi, da sem baba Zelo bi rada imela rozanega - ja vem, cudna sem
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov