Kateri laptop priporočate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
bolhica napisal/-a:Drugač pa res ne rabš da z njemu kuhaš/ritko razvajaš, da lahko ležiš in tipkaš DOMA pa da si wireless po bajti.. (kot nekatere kolegice na forumu)MG! in da je še roza!?
In kaj je kle problem, ce se spravim z njim kuhat? Ce ga ze mam, zakaj bi si sploh printala al pa prepisovala recept, ce lahk enostavno odnesem laptop u kuhinjo
Vsak ma svoje razloge, zakaj si je kupu laptop (ki se te mimogrede NE ticejo) in ne vem kaj ti gre to tok v nos in se v vse vtikujes
Ja pa kaj ce je roza? Tud bela tehnika ni vec samo bela, in tud avti niso vec sam beli in crni, ampak use mozne barve
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Cist tko btw sem na forum prsla 2 leti prej, ce ciljas na to, da sem js od tebe kopirala nick.
Na tvojo zalost ga ne bom mogla ocvret zram zrezkov, ker jih ne jem, u juhco mi pa tud ne more padt, glede na to da mam laptop na sanku, kjer ni delovna podlaga za kuhanje. Slane hrane pa tud ne maram.
Ti pa ne hodi preblizu ognja, da se ti slama v glavi ne zazge
Na tvojo zalost ga ne bom mogla ocvret zram zrezkov, ker jih ne jem, u juhco mi pa tud ne more padt, glede na to da mam laptop na sanku, kjer ni delovna podlaga za kuhanje. Slane hrane pa tud ne maram.
Ti pa ne hodi preblizu ognja, da se ti slama v glavi ne zazge
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
uuu..mdonisH..upam, da zdej k si tok cajta na temu forumu, da dobiš kkšn jubilejno darilce sam..smo pa najdl občutlivo oseBo ej..glede nicka, počašena sm, da sm najdla eno sorodno dušo, k se trud ohrant ta zanimiu nick ane, ni panike :*
Drugač pa vso srečo pr kuhi ane!! Ti se pa le umir, da se ti ne bo prenosnik skuru od jeze
Drugač pa vso srečo pr kuhi ane!! Ti se pa le umir, da se ti ne bo prenosnik skuru od jeze
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 0:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mislm no Pa kaj praktično tebe sploh briga zakaj ima nekdo laptopa in zakaj ne?Pa če ga ma pospravljenga in zapakiranga v omari, mislm da se te res nič ne tiče.Folk ga ma ker mu tako paše, in če je s tem uresničil svoje želje, še toliko boljše.Navsezadnje pa mislm da nimaš kej govort, glede na to da ga ljudje sami PLAČAJO.Mislm fak, še mtke jim verjetno tkole ne morijo, kot se ti vsajaš.in še nekej.laptop je ful priročna zadeva.Jst sm zarad moje kište mogla še posebi mizo kupt ker je nism mela kam dat.Skos se mi prah notr nabira ko pometam, skos je neki.In ne ne rabm kište da bi karkoli apgrejtala.mam po treh letih to kar sem kupila in ne rabm čist nč več.Mi je pa žal da nism laptopa vzela, lih zarad tega ker so me taki kot si ti nasral, da lepopa ne morem apgrejtad in nč.
Mislm nevem, če ldem paše da grejo srt in da surfajo po netu, zakaj pa ne?Kaj ma to tebe sploh za brigat?
Mislm nevem, če ldem paše da grejo srt in da surfajo po netu, zakaj pa ne?Kaj ma to tebe sploh za brigat?
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
jullia_ napisal/-a:operacijski sistem? zakaj ga pa ne bi mogla nadgradit (lepo po slovensko )?
Pomoje je bilo misljeno nadgrajevanje racunalnika in ne operacijskega sistema.
Sicer se pa res dejte drzat teme, kaj nekdo pocne z racunalnikom je njegova stvar. Ce vprasate mene, 3/4 vas itak ne zna uporabljat vse opreme, ki jo imate, pa se nic ne usajam
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
vtipkaj mediaworld v google.
v grazu je in v trstu tudi.
v grazu je in v trstu tudi.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
ja sej je vredu ja...
Samo brez kakih kemikalij...
Jaz sem enkrat odprla temo v tej glavni temi mislim, da je nekaj malega napisano o tem...
Mah sej sama morm tudi comp spucat...me je lahko prov sram...
Samo brez kakih kemikalij...
Jaz sem enkrat odprla temo v tej glavni temi mislim, da je nekaj malega napisano o tem...
Mah sej sama morm tudi comp spucat...me je lahko prov sram...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Jaz sem na to ful občutljiva, če mi ena drobtinica pade notr grem takoj posesat Ali pa jo morem takoj ven spravit ker vem kaj lahko nastane, eni majo tako svinjske tipkovnice da mi gre na bruhanje
Pa nikoli ne tipkam z mastnimi rokami
Pa nikoli ne tipkam z mastnimi rokami
I laugh at gilded butterflies.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov