Kateri laptop priporočate?

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 17. Jan. 2008 22:21

bolhica napisal/-a:Drugač pa res ne rabš da z njemu kuhaš/ritko razvajaš, da lahko ležiš in tipkaš DOMA pa da si wireless po bajti.. (kot nekatere kolegice na forumu)MG! in da je še roza!? :roll:

In kaj je kle problem, ce se spravim z njim kuhat? Ce ga ze mam, zakaj bi si sploh printala al pa prepisovala recept, ce lahk enostavno odnesem laptop u kuhinjo :roll:

Vsak ma svoje razloge, zakaj si je kupu laptop (ki se te mimogrede NE ticejo) in ne vem kaj ti gre to tok v nos in se v vse vtikujes :roll:

Ja pa kaj ce je roza? Tud bela tehnika ni vec samo bela, in tud avti niso vec sam beli in crni, ampak use mozne barve :roll:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 17. Jan. 2008 22:23

ti istonickrca :D upam, da ti u juhco pade, alpa d ga ocvreš zravn zrezkov. Pa dobr tek! :lol: Ne pozab soLit!! :)
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 17. Jan. 2008 22:33

Cist tko btw sem na forum prsla 2 leti prej, ce ciljas na to, da sem js od tebe kopirala nick.

Na tvojo zalost ga ne bom mogla ocvret zram zrezkov, ker jih ne jem, u juhco mi pa tud ne more padt, glede na to da mam laptop na sanku, kjer ni delovna podlaga za kuhanje. Slane hrane pa tud ne maram.

Ti pa ne hodi preblizu ognja, da se ti slama v glavi ne zazge :twisted:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 17. Jan. 2008 22:35

uuu..mdonisH..upam, da zdej k si tok cajta na temu forumu, da dobiš kkšn jubilejno darilce :D sam..smo pa najdl občutlivo oseBo :D ej..glede nicka, počašena sm, da sm najdla eno sorodno dušo, k se trud ohrant ta zanimiu nick ane, ni panike :*

Drugač pa vso srečo pr kuhi ane!! Ti se pa le umir, da se ti ne bo prenosnik skuru od jeze :P
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 17. Jan. 2008 22:46

...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 0:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Jan. 2008 23:47

mislm no :roll: Pa kaj praktično tebe sploh briga zakaj ima nekdo laptopa in zakaj ne?Pa če ga ma pospravljenga in zapakiranga v omari, mislm da se te res nič ne tiče.Folk ga ma ker mu tako paše, in če je s tem uresničil svoje želje, še toliko boljše.Navsezadnje pa mislm da nimaš kej govort, glede na to da ga ljudje sami PLAČAJO.Mislm fak, še mtke jim verjetno tkole ne morijo, kot se ti vsajaš.in še nekej.laptop je ful priročna zadeva.Jst sm zarad moje kište mogla še posebi mizo kupt ker je nism mela kam dat.Skos se mi prah notr nabira ko pometam, skos je neki.In ne ne rabm kište da bi karkoli apgrejtala.mam po treh letih to kar sem kupila in ne rabm čist nč več.Mi je pa žal da nism laptopa vzela, lih zarad tega ker so me taki kot si ti nasral, da lepopa ne morem apgrejtad in nč.
Mislm nevem, če ldem paše da grejo srt in da surfajo po netu, zakaj pa ne?Kaj ma to tebe sploh za brigat?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 17. Jan. 2008 23:58

operacijski sistem? zakaj ga pa ne bi mogla nadgradit (lepo po slovensko :) )?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Jan. 2008 0:03

ker ne rabim nadgrajevanja.jst rabim računalnik za osnovno uporabo, za internet, šolo itd.grafiko mam dobro, vse je ok.še nism pomislna da bi rabla kej, kar nebi recimo laptop imel.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 18. Jan. 2008 0:50

jullia_ napisal/-a:operacijski sistem? zakaj ga pa ne bi mogla nadgradit (lepo po slovensko :) )?

Pomoje je bilo misljeno nadgrajevanje racunalnika in ne operacijskega sistema.

Sicer se pa res dejte drzat teme, kaj nekdo pocne z racunalnikom je njegova stvar. Ce vprasate mene, 3/4 vas itak ne zna uporabljat vse opreme, ki jo imate, pa se nic ne usajam :D
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 18. Jan. 2008 19:55

draga moja purple..nasvet sm dala, druge jamrajo zakaj bi mele lapa in ne jst. Zdej pa uživincija dalje (ot) :cool: pa BREZ zamere,da sen au kera skuhala.
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 19. Jan. 2008 9:05

to ni nasvet, to je vsiljevanje :wink:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 28. Jan. 2008 1:23

vtipkaj mediaworld v google.

v grazu je in v trstu tudi.
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 28. Jan. 2008 19:01

Kako pa kaj čistite laptop? Mene namreč ful moti če je cel prašen in vedno posesam z sesalcem med tipkami pa celega obrišem z krpico za čiščenje očal :)
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 28. Jan. 2008 19:03

ja sej je vredu ja...

Samo brez kakih kemikalij...

Jaz sem enkrat odprla temo v tej glavni temi mislim, da je nekaj malega napisano o tem...

Mah sej sama morm tudi comp spucat...me je lahko prov sram...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 28. Jan. 2008 19:19

Jaz sem na to ful občutljiva, če mi ena drobtinica pade notr grem takoj posesat :) Ali pa jo morem takoj ven spravit ker vem kaj lahko nastane, eni majo tako svinjske tipkovnice da mi gre na bruhanje :tot:
Pa nikoli ne tipkam z mastnimi rokami :D
I laugh at gilded butterflies.

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov