Kateri laptop priporočate?

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 16. Jan. 2008 16:21

Eni ga rabmo za to, da ga lahko vsak ponedeljek vzamemo s sabo v Lj in vsak petek nazaj domov odnesemo. Men se to ne zdi preseravanje, ne predstavljam si poleg kufra s sabo vlečt še stacionarca, al pa met dva stacionarca in skoz pazit, da mam vse kar rabim s sabo na USBju.
Mam pa HPja pa sm zlo zadovolna. :wink:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 16. Jan. 2008 16:25

no pohvalno!! če ga rbaš za sabo, je to perfektna stvar. Verjetn ga nis kupla zato, da bi doma lahko ležala na postelji in se tipkala? :)
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 16. Jan. 2008 16:29

Ne :D Čeprou me tud to včasih zamika.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 16. Jan. 2008 16:46

ja men je blo kr fino..dobla sm ga za b.day pa sm ga več al mn mela za domačo uporabo, morm rečt da je blo fino.. :D
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 16. Jan. 2008 17:23

Huh, jst sm ga pa kupla lih zarad komoditete - da sm lahk z njim v postli, pa v dnevni, pa na balkonu pa še pa još (wireless pa to), shoot me :lol: V celmu letu ga nism še nikamor nesla, aaaaaaaa :oops:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Jan. 2008 17:31

jst pa med drugim tudi zato, ker je cenejši. :) pa fajn je, ker se lahko selim po bajti in sem povsod g33k :)
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 16. Jan. 2008 18:56

nono...upam sam to, da k se bo garancija iztekla da ga prodate..ker popraut dat presnosnika takt k kej crkne pa ni u garancij..bo pa uf..
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 16. Jan. 2008 23:36

Lej ce mas ti slabe izkusnje z njimi, bad for you. Al kwa cmo rect. Mnogi smo zadovolni in ga ne uporablamo sam v postlah...

jullia_ men je fajn, da ga odnesem kr v kuhno na sank in kuham po receptih z interneta. Ne rabm ne printat, ne prepisovat :D
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
obliterator
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a obliterator » 17. Jan. 2008 8:50

Joj drama queen.
Poglej edina prednost prenosnika je to da je prenosljiv. Logično je da je zaradi tega malo dražji. Jst mam dva prenosnika. Brez službenega prenosnika ne morem. Kar se pa tiče domačega prenosnika pa ga imam da ga lahko s sabo nesem kamorkoli. To je tudi GLAVNA PREDNOST da ga primem pa ga odnesem če je treba. Sploh če živiš malo doma malo pri punci.
Ne me narode razumeti. Doma imam delovno postajo samo sem jo predelal v server zato ker sem malo doma in nimam velike koristi od nje. Se popolnoma strinjam s tem da se veliko ljudi "preserava" in po nepotrebnem kupujejo prenosnike, ampak nas je tudi veliko takih ki nam je prenosnik postal nuja.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 17. Jan. 2008 10:26

bolhica napisal/-a:nono...upam sam to, da k se bo garancija iztekla da ga prodate..ker popraut dat presnosnika takt k kej crkne pa ni u garancij..bo pa uf..

lahko tudi pri PCju tako narajmaš, da nikakor ne deluje v celoti. popraviš eno stvar, pa crkne druga. sem imela tako kripo.
sicer je pa fajn, če maš veze :)

bouhica, to s kuhanjem pa ni švoh ideja. še msn imaš zraven za prvo pomoč, če se kaj zatakne :)
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 17. Jan. 2008 15:09

jullia_ napisal/-a:bouhica, to s kuhanjem pa ni švoh ideja. še msn imaš zraven za prvo pomoč, če se kaj zatakne :)

Mhm :ja: Mam mamo takoj pri roki, ce se mi kaj ponesreci in sem sama doma :D
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 17. Jan. 2008 17:44

appli se ti splacajo ce se nameravas s kakimi resnimi graficnimi zadevami ukvarjat.pa se to ni nujno.

drugace pa ne.razen ce ne bi rade cisto fensi smensi zgledale, ko pisete seminarsko na postelji.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 17. Jan. 2008 18:17

pa če imaš poln ku*** (kufer mislim :) ) sesuvanja winsov, virusov in ostale nesnage, je tudi blagodejna sprememba.
jst sem bila dolgo časa trmasto proti macom, zdej pa ni šanse da grem nazaj. comp dela praktično namesto mene. kje si ti lahko na xpjih zamisliš avtomatično sinhronizacijo koledarja, rokovnika, imenika, mejla in brskalnika? za slike urejat je blazno praktično, pages pa boljši od worda. ostalo se pa še učim :)

(ta reklama je neplačana :) )
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 17. Jan. 2008 21:18

za tolko keša se od njega to praktično pričakuje :D
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 17. Jan. 2008 22:10

obliterator napisal/-a:Joj drama queen.
Poglej edina prednost prenosnika je to da je prenosljiv. Logično je da je zaradi tega malo dražji. Jst mam dva prenosnika. Brez službenega prenosnika ne morem. Kar se pa tiče domačega prenosnika pa ga imam da ga lahko s sabo nesem kamorkoli. To je tudi GLAVNA PREDNOST da ga primem pa ga odnesem če je treba. Sploh če živiš malo doma malo pri punci.
Ne me narode razumeti. Doma imam delovno postajo samo sem jo predelal v server zato ker sem malo doma in nimam velike koristi od nje. Se popolnoma strinjam s tem da se veliko ljudi "preserava" in po nepotrebnem kupujejo prenosnike, ampak nas je tudi veliko takih ki nam je prenosnik postal nuja.

no sej pravm,da niam nč prot folku k RES komp rab zato DA GA PRENAŠA iz točke A v točko B!! mal nazaj poste ber aNe :D Drugač pa res ne rabš da z njemu kuhaš/ritko razvajaš, da lahko ležiš in tipkaš DOMA pa da si wireless po bajti.. (kot nekatere kolegice na forumu)MG! in da je še roza!? :roll:
... ι αм ωнαт ι αм ...

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov