Kateri laptop priporočate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- AndrejBiz
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2009
- Kraj: Ljubljana
Pri prenosnikih se skoraj vsak teden kaj spremeni. Načeloma so na vrhu lestvice najprimernejših prenosnikov za široke množice HP modeli. Priporočljivo je pogledati tudi LENOVO, TOSHIBA, ACER, ....
Trenutno je popularen tale Acer Aspire. Cena je izredno ugodna, a brez skrbi, ima vse kar potrebuješ in imajo nekateri nekoliko dražji modeli.
Trenutno je popularen tale Acer Aspire. Cena je izredno ugodna, a brez skrbi, ima vse kar potrebuješ in imajo nekateri nekoliko dražji modeli.
In tri pikice
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
Mene pa neki zanima, tale prenosnik Lenovo pri mobitelu, ali kdo ve, ce ze ima kaksen AV ali je treba posebej kupit oziromat downloadat?
-
artie - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 8. 2007
funny baby napisal/-a:Mene pa neki zanima, tale prenosnik Lenovo pri mobitelu, ali kdo ve, ce ze ima kaksen AV ali je treba posebej kupit oziromat downloadat?
Po moje ima Windows media player (če govoriš o programih). Vprašaj Mobitelov CPN ali pa jim postavi vpršanje na FB-ju. Sem zadnjič vidla, da tud tam odgovarjajo.
-
tentation` - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 12. 2008
- Kraj: Maribor
jaz mam acerja 5220 aspire, pa sem osebno zlo zadovoljna. res pa je,da če hočete neke igrce igrat pa ne vem kolk stvari naenkrat delat, ni dobra izbira. hitro se pregreje, zato je pol tudi počasnejši. za internet, glasbo, filme pa je čist kul
Tisoč in tisoč zvezd je nad nami,
tisoč in tisoč zvez med nami,
da gre po svetu - rama ob rami -
svetloba z nami.
tisoč in tisoč zvez med nami,
da gre po svetu - rama ob rami -
svetloba z nami.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
No tudi jaz se odločam za nakup laptopa. Na razpolago imam 1000 evrov. Odločam se pa med Dellom, HP-jem in Applom. Za enkrat še nisem gledala podrobnosti in modelov, me pa samo zanima, katerega izmed teh treh bi mi priporočali tisti, ki se malo bolje spoznajo na te zadeve.
Računalnik potrebujem za pisanje seminarskih in projektov, photoshop, spss, pa seveda za brskanje po netu in loudanje. Zaenkrat se nagibam h Dellu. Apple je najbrž predrag za moje finančno stanje? Nasveti?
Računalnik potrebujem za pisanje seminarskih in projektov, photoshop, spss, pa seveda za brskanje po netu in loudanje. Zaenkrat se nagibam h Dellu. Apple je najbrž predrag za moje finančno stanje? Nasveti?
-
ZeroCool - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jaz imam HP že 3 leta pa še kar dela kot šus
@lorelaj
Za appla je res malce premalo. Za ta denar se da dobiti nek čisto osnovni model, ki pa za tvoje potrebe (photoshop) ne zadostuje.
Zdaj pa ne vem če hočeš 17" al 15"; recimo tale 17" več kot zadostuje tvojim potrebam
http://www.mimovrste.com/artikel/275013 ... hz-ki410tc
@lorelaj
Za appla je res malce premalo. Za ta denar se da dobiti nek čisto osnovni model, ki pa za tvoje potrebe (photoshop) ne zadostuje.
Zdaj pa ne vem če hočeš 17" al 15"; recimo tale 17" več kot zadostuje tvojim potrebam
http://www.mimovrste.com/artikel/275013 ... hz-ki410tc
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
haley napisal/-a:^^Sicer se ravno ne spoznam na prenosnike, samo priporočam ti, da NE vzameš HPja! Jaz imam z njim od samega začetka polno problemov...
Kakšne probleme pa?
Js imam HP skoraj eno leto, pa res super dela, pa ga ogromno uporabljam.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Prvič mi je začel nagajat že po nekje 2 tednih ko sem ga mela-je čist zablokiral računalnik in sm mogla baterijo vn vzet, da se je sploh ugasnu! V glavnem ful je začel poooočas delat, zablokira ful pogostokrat, zvok je zelo moten-včasih ful 'hrešči' in pol recimo če kak film gledaš maš filing kot da kaki roboti govorijo ,včasih zvok sploh ne dela, tko da moraš računalnik resetirat, če hočš vsaj tisto hreščanje slišat... Bil je vsaj ene 3x na popravilu pa je blo kak mesec ok, potem pa zopet enako...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Uh, js bi na tvojem mestu definitivno zahtevala novega. Mora bit res kakšna resna napaka.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Ja sej tudi jaz sem pomislna, da je to kaka napaka notri v samem računalniku, ker se mi ne zdi normalno da mi skoz eno in isto dela!
Sm zdej je kurc, ker že skoraj eno leto ni več pod garancijo...tko, da ne vem če lahk še kej nardim zdej. Sm se mi je čist HP zarad tega zameru
Sm zdej je kurc, ker že skoraj eno leto ni več pod garancijo...tko, da ne vem če lahk še kej nardim zdej. Sm se mi je čist HP zarad tega zameru
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Ojoj 10" je tok mal. TO so uni mini laptopi Se boš mučla, vsaj men je to ful ful premejhno. Glej 15'4" če že, dobiš tud kakega 17" v akciji za tako ceno.
Kej tazga: http://www.mimovrste.com/artikel/2750168938/prenosnik-hp-compaq-610-2ghz-nx550ea-hp-torba
je pa v bigbangu isti za manj € pa še Linuxa nima, ampak si winse lepo naložiš in si ready to go.
http://www.bigbang.si/racunalnistvo/racunalniki/prenosni-racunalniki/462008-15-6-wlan-bt-freedos-compaq-610-t5870-2gb-320g
Kej tazga: http://www.mimovrste.com/artikel/2750168938/prenosnik-hp-compaq-610-2ghz-nx550ea-hp-torba
je pa v bigbangu isti za manj € pa še Linuxa nima, ampak si winse lepo naložiš in si ready to go.
http://www.bigbang.si/racunalnistvo/racunalniki/prenosni-racunalniki/462008-15-6-wlan-bt-freedos-compaq-610-t5870-2gb-320g
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov