Kateri laptop priporočate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Ok, vidim, da vas je tu kar nekaj, ki se spoznate na prenosne.
Torej, sedaj imam prenosnik TRON. Star je nekje dve leti in mah, sem kr razočarana z njim. Ekran ima majhen pa tko, počasen je itd. Ni to to no
Moji so mi za konec šolskega leta obljubili nov prenosnik. Katerega priporočate? Doma imamo še HPjevega, nek novejši in je res super, tako da se odločam tudi me HPjevim, ali pa DELLovim, Apple mi je tudi všeč, ni mi pa všeč Linux al kaj že je. Pa glede cene niti ne pride v poštev ker mi je brezveze dajat več kot tisoč evrov za tisto minjaturno stvar.
Aja, pa bi kej v beli al pa zeleni različici, tak, fukiš
Torej, sedaj imam prenosnik TRON. Star je nekje dve leti in mah, sem kr razočarana z njim. Ekran ima majhen pa tko, počasen je itd. Ni to to no
Moji so mi za konec šolskega leta obljubili nov prenosnik. Katerega priporočate? Doma imamo še HPjevega, nek novejši in je res super, tako da se odločam tudi me HPjevim, ali pa DELLovim, Apple mi je tudi všeč, ni mi pa všeč Linux al kaj že je. Pa glede cene niti ne pride v poštev ker mi je brezveze dajat več kot tisoč evrov za tisto minjaturno stvar.
Aja, pa bi kej v beli al pa zeleni različici, tak, fukiš
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
Za best value bi rekel HP ali pa IBM. Mogoče tudi fujitsu, Dell je že malo drag, predvsem odvisno od modela ki ti je všeč.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Mocno hitrejse delovanje.Tamarra* napisal/-a:floribunda napisal/-a:RAM, procesor, grafična kartica, zvočna kartica, matična plošča,....vse tisto kar je V računalniku.
it's not all about the box
Ja a ti slučajno računalnik narazen odpiraš in gledaš not? Zanima me, kaj pri samem DELOVANJU je lahko boljše?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
...HP torej zmaguje
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
nanyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2006
- Kraj: 18km iz mb
Mene pa zanima, če ima kdo izkušnje s to Toshibo:
http://www.mimovrste.com/artikel/2750145731/prenosnik-toshiba-satellite-p300-1gq-2ghz#pictures
Kak so sploh Toshibe, so vredne denarja al ne?Al dobiš kakšen boljši prenosnik za manj denarja, kot je ta?Aja pa zanima me, če so karakteristike dobre?
http://www.mimovrste.com/artikel/2750145731/prenosnik-toshiba-satellite-p300-1gq-2ghz#pictures
Kak so sploh Toshibe, so vredne denarja al ne?Al dobiš kakšen boljši prenosnik za manj denarja, kot je ta?Aja pa zanima me, če so karakteristike dobre?
When God Created Men, She Was Only Kiding!
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov