Kateri laptop priporočate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
perpetua - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Za bambino x (dolgo že nisem bila pri tej temi in se opravičujem da je trajalo):
http://www.mimovrste.com/artikel/2750091630/prenosnik-dell-inspiron-1525-2ghz#pictures
Jaz imam vijoličnega z rožico
http://www.mimovrste.com/artikel/2750091630/prenosnik-dell-inspiron-1525-2ghz#pictures
Jaz imam vijoličnega z rožico
-
perpetua - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Ja, to je tud men fora, ko sem gledla ta male prenosnike. Ekranček mi je čist premajhen bil, pa je blo okol in okol njega še prostor (mislim, da sm gledla asusa).
Macbook je bil zame predrag, le zato ga nisem vzela. Vsi, ki ga imajo so zelo zadovoljni z njim.
Pri tem mojem Dellu mi je najbol všeč, ker ima res fajno tipkovnico (dovolj velike tipke so), touchpad ima ful uporaben, pa tudi tanek je v primerjavi z drugimi njegovega ranga. Sicer nisem ne vem kaka poznavalka računalništva, ampak govorim iz lastnih izkušenj. Ta računalnik imam 4 mesece in me še ni razočaral. Pa res je nekaj posebnega in izstopa od ostalih "črnčkov" .
Macbook je bil zame predrag, le zato ga nisem vzela. Vsi, ki ga imajo so zelo zadovoljni z njim.
Pri tem mojem Dellu mi je najbol všeč, ker ima res fajno tipkovnico (dovolj velike tipke so), touchpad ima ful uporaben, pa tudi tanek je v primerjavi z drugimi njegovega ranga. Sicer nisem ne vem kaka poznavalka računalništva, ampak govorim iz lastnih izkušenj. Ta računalnik imam 4 mesece in me še ni razočaral. Pa res je nekaj posebnega in izstopa od ostalih "črnčkov" .
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
buubbika napisal/-a:BLUBABY napisal/-a:McLarnovc, js sm prašala v trgovini, če je ful razlika med 13-ko in 15-ko, pa je reku da niti ne, morda čis mal v monitorju, ohišje je pa bolj ko ne enako veliko, ker so meli samo 15-ke. Ma bom še vidla.
to je pa težko da je res.....med 13 in 15" je celih 5cm razlike v diagonali....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
BLUBABY - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 11. 2006
Velikost ni pomembna, sej veste:)..Drugač pa je tko, prej sm mela 15tko in če dam 13tko zraven starega računalnika ali pa zraven mojega 22 LCD zaslona namiznega računalnika potem je res 13tka aboslutno premajhna. Ampak če pa npr. večinoma gledaš vseskozi v računalnik z diagonalo 13 se pa popolnoma navadiš in se ti ne zdi majhno - edino pisava mogoče. Za gledanje filmov, pisanje seminarskih pa itk lahko enostavno uporabite še kakšen zaslon (če ga mate pri roki) pa lahko tako tipkate na računalniku, gledate pa na ogromnem zaslonu...
Drugač pa buubbika, navadla se boš hitr..Lahko pa imaš sedaj tud windowse na macbookih - pravzaprav oboje macintosh-a in windowse, tako da to ni ovira;)
Drugač pa buubbika, navadla se boš hitr..Lahko pa imaš sedaj tud windowse na macbookih - pravzaprav oboje macintosh-a in windowse, tako da to ni ovira;)
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Heh, velikost je pomebna. Vsaj tukaj . Seveda, je tukaj še dodatek. Pomebna je ko se vprašaš zakaj ga boš uporabljal? Kakšna je resolucija? Je velika razlika med 1400x900(standard Mac, zadnje cajte) in 1680x1050
Skratka če boš uporaljala comp za dizjan, obedalvo fotk, kakšna orodja, ki imajo velik tool boxov. Je 13 malo. Je pa res da ponavadi če dealš v tem fohu je zraven še zihr še kakšn monitor dodaten.
Seveda pa zgubiš na mobilnosti.. zadeva je rahlo težja, večja itd itd
Skratka da skratim. Vse je odvisno od osebne preference. Jst bi tukaj premislil zakaj ga uporabljaš in se a podlagi tega odločil. Moje mnenje od viška glava ne boli
Skratka če boš uporaljala comp za dizjan, obedalvo fotk, kakšna orodja, ki imajo velik tool boxov. Je 13 malo. Je pa res da ponavadi če dealš v tem fohu je zraven še zihr še kakšn monitor dodaten.
Seveda pa zgubiš na mobilnosti.. zadeva je rahlo težja, večja itd itd
Skratka da skratim. Vse je odvisno od osebne preference. Jst bi tukaj premislil zakaj ga uporabljaš in se a podlagi tega odločil. Moje mnenje od viška glava ne boli
And now something completely different
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jaz sicer prenosnika uporabljam kot obični PC (več udobja, manj prostora...), ga ne nosim okol, tako da mi je 15" čist OK.
Moj dragi ima pri HP-ju 17" monitor in je kar razlika, men je tist že skor prevelik, ker bi si pol že morla naštimat večjo pisavo, hehe...
Moj dragi ima pri HP-ju 17" monitor in je kar razlika, men je tist že skor prevelik, ker bi si pol že morla naštimat večjo pisavo, hehe...
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst mam ponavadi leptop skos na mizi in mam skos na štrom priključenga. Razn če ga nesem v spodnji štuk oz. da ga odklopim pa počakam, da se baterija čist sprazne in ga šele pol dam filat nazaj
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Po skoraj dveh letih intenzivne uporabe je baterija že bolj slaba, tako da je več ali manj ves čas priključena na elektriko (razen ko je prenosnik ugasnjen). Včasih (1x na teden) pa pustim, da se baterija čisto izprazni in ga potem priklopim na elektriko.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jez mam prenosnik mal manj kot leto in vedno napolnim baterijo do konca, pol pa sklopim in tko delam nonstop . Sm čula, da je tko boljše, da baterija ohrani svoje zmogljivosti. Kot pri mobiju no.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov