Kateri laptop priporočate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Foxy-lady napisal/-a:densy napisal/-a:^ jaaa nad temu sem se pa že zadnič v avstriji (pomoje da v media centru ) slinla. kva je lep
Je tak lep kot na sliki ali se lepsi? Jaz ga se v zivo nisem vidla, ce pa bi ga, bi ga pomoje kar ukradla
tko svet se
pa tak gladek, jest sm se ga kr dotikala
- CoreySteel
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
- Kraj: Slovenija
Foxy-lady napisal/-a:densy napisal/-a:^ jaaa nad temu sem se pa že zadnič v avstriji (pomoje da v media centru ) slinla. kva je lep
Je tak lep kot na sliki ali se lepsi? Jaz ga se v zivo nisem vidla, ce pa bi ga, bi ga pomoje kar ukradla
Zdej vem, zakaj raj delajo lepe laptope, kot pa "močne"
-
perpetua - Komunikatorka
http://www.fmc.si/product.cp2?guid=8DBC2B0F-2347-2D6A-D050-87362AF3FD4F
Tole stvarco sem danes končno dobila v roke. Prvi vtis je full fajni, navadit se bo treba še na visto pa to, sporočim čez kak mesec kak je.
Garancije je sicer res le 12 mesecev lahko pa za nekaj deset evrov dokupiš dobo garancije. Glede na informacije, po katerih sem si ustvarila vtis da ma dell res v redu računalnike, mislim da ne bom podaljšala (in god we trust )
Tole stvarco sem danes končno dobila v roke. Prvi vtis je full fajni, navadit se bo treba še na visto pa to, sporočim čez kak mesec kak je.
Garancije je sicer res le 12 mesecev lahko pa za nekaj deset evrov dokupiš dobo garancije. Glede na informacije, po katerih sem si ustvarila vtis da ma dell res v redu računalnike, mislim da ne bom podaljšala (in god we trust )
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
darka napisal/-a:Če gledaš na uporabnost in na kvaliteto potem po mojem mnenju HP ( eden in edini ):), če pa ti je bolj pomemben videz potem pa imaš malo morje leptopov ( barvnih, oglatih, ...).
sm jest mojmu pokazala te barvaste Delle, ki ste jih malo nazaj prilepili, pa mi je reku, nej pogledam še HP-je in res, za isto ceno dobiš HP-ja s precej boljšimi komponentami , še z večjim monitorjem:
http://www.mimovrste.com/artikel/275009 ... hz-ke164es
Moj ga ima tud zdaj že neki časa (sicer enga precej dražjega zaradi zahtevenejših aplikacij, ki jih izvaja) in je ful zadovoljen...
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Nujno!
Sama imam na izbiro 2 prenosnika, pa ne vem, kateri je boljši.
Opis prvega laptopa
Opis drugega laptopa-1.del
Opis drugega laptopa-2.del
Res lepo prosim za pomoč pri izbiri-z utemeljitvijo, prosim
Sama imam na izbiro 2 prenosnika, pa ne vem, kateri je boljši.
Opis prvega laptopa
Opis drugega laptopa-1.del
Opis drugega laptopa-2.del
Res lepo prosim za pomoč pri izbiri-z utemeljitvijo, prosim
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
uni brilliant view je meni fajn, ga mam na obeh racunalnikih in so dosti bolj 'vivid' barve.
integrirane graficne kartice so šit.
integrirane graficne kartice so šit.
-
sramežljiva - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2007
- Kraj: Celje
mene neki zanima.če ma prenosnik vgrajen brezžični internet a to pomeni da routerja ne rabim?
-
perpetua - Komunikatorka
buubbika napisal/-a:Js mam eno vprašanje.. Rada bi si kupla Dell-ov laptop, sam v trgovinah ga nikjer zasledim, prek neta si ga pa na upam naročit. Zakaj? Ker tukaj, kjer živim, je 1 trgovina "znana" po tem, da vzame iz PC-ja dele, jih menja s starimi itd., potem se ti pač vse hitro pokvari. Prek neta pa še vidla ne bi tko v "živo" laptopčka, sploh me je pa nekak strah, kaj bi dobla po pošti..
Znate kaj svetovat al pa kkšne izkušnje s tem?
Dellove prenosnike imajo v Big bangu in pa Comshopu (mb).
Spletna trgovina - do sedaj same dobre izkušnje (z mimovrste).
Jaz sem svojega Della naročila pri lokalnem prodajalcu, tu pri nas, tak da lah greš vprašat, če ti ga lahko dobavijo tudi pri vas. mislim, da pa ne bodo menjali delov v prenosniku, saj bi zato mogli odstranit zaščitno nalepko, kar pa lahko stori le pooblaščeni servis...
-
LiL*PrinceSS - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
jaz tut trenutno kupujem laptop in verjetno mi ga bo stric prinesu iz zda, pa me zanima če ma kdo izkušnje s kupovanjem tam? kaj je treba pol ko greš na letalo to prijavit pa kako carino plačat? pa kak je pol z garancijo, nekaj sem čula da ene firme majo mednarodno garancijo, za apple vem da ma, za sony pa dell pa sem iskala po netu pa ni nikjer napisano, vsaj jaz nisem našla.. če mi mogoče kdo lahko pomaga, prosim
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Če ga ne bo prijavil potem naj vsaj stran pomeče škatlo itd. Se pa splača tudi če plačaš carino. Davek plačan v zda je odvisen glede na to v katreri zvezni državi kupiš računalnik. Tega mislim da ti na odhodu z države vrnejo, potem pa pri nas plačaš 20% in je vse legit.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
perpetua napisal/-a:http://www.fmc.si/product.cp2?guid=8DBC2B0F-2347-2D6A-D050-87362AF3FD4F
^^ še lahko daš 1x link, ker si kupujem enega prenosnega in me zanima, kakega maš?
a mi lahko tisti, ki se bolj spozna na rač. pove, kak so kaj ti rač? rabim ga res za osnovne stvari, zato ne bom metala denarja ven ...
http://www.pcplus.si/racunalniki/prenos ... -1g-w-dlrw
http://www.pcplus.si/racunalniki/prenos ... -701-white
http://www.pcplus.si/racunalniki/prenos ... sus-eee701
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov