Kateri laptop priporočate?

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 03. Apr. 2008 17:35

moj je pa Acer Aspire 7520 in mi je suuupr :D
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 04. Apr. 2008 11:09

densy napisal/-a:^ jaaa :) nad temu sem se pa že zadnič v avstriji (pomoje da v media centru ) slinla. kva je lep :D

Je tak lep kot na sliki ali se lepsi? Jaz ga se v zivo nisem vidla, ce pa bi ga, bi ga pomoje kar ukradla :D
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 04. Apr. 2008 18:23

Foxy-lady napisal/-a:
densy napisal/-a:^ jaaa :) nad temu sem se pa že zadnič v avstriji (pomoje da v media centru ) slinla. kva je lep :D

Je tak lep kot na sliki ali se lepsi? Jaz ga se v zivo nisem vidla, ce pa bi ga, bi ga pomoje kar ukradla :D

tko svet se :)
pa tak gladek, jest sm se ga kr dotikala :D
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a CoreySteel » 04. Apr. 2008 23:07

Foxy-lady napisal/-a:

Zdej vem, zakaj raj delajo lepe laptope, kot pa "močne" :)
Uporabniški avatar
perpetua
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a perpetua » 05. Apr. 2008 9:32

http://www.fmc.si/product.cp2?guid=8DBC2B0F-2347-2D6A-D050-87362AF3FD4F

Tole stvarco sem danes končno dobila v roke. Prvi vtis je full fajni, navadit se bo treba še na visto pa to, sporočim čez kak mesec kak je. :P

Garancije je sicer res le 12 mesecev lahko pa za nekaj deset evrov dokupiš dobo garancije. Glede na informacije, po katerih sem si ustvarila vtis da ma dell res v redu računalnike, mislim da ne bom podaljšala (in god we trust :))
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 06. Apr. 2008 10:59

darka napisal/-a:Če gledaš na uporabnost in na kvaliteto potem po mojem mnenju HP ( eden in edini ):), če pa ti je bolj pomemben videz potem pa imaš malo morje leptopov ( barvnih, oglatih, ...).

sm jest mojmu pokazala te barvaste Delle, ki ste jih malo nazaj prilepili, pa mi je reku, nej pogledam še HP-je in res, za isto ceno dobiš HP-ja s precej boljšimi komponentami :wink: , še z večjim monitorjem:

http://www.mimovrste.com/artikel/275009 ... hz-ke164es

Moj ga ima tud zdaj že neki časa (sicer enga precej dražjega zaradi zahtevenejših aplikacij, ki jih izvaja) in je ful zadovoljen...
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 25. Jun. 2008 15:03

Nujno!
Sama imam na izbiro 2 prenosnika, pa ne vem, kateri je boljši.
Opis prvega laptopa
Opis drugega laptopa-1.del
Opis drugega laptopa-2.del

Res lepo prosim za pomoč pri izbiri-z utemeljitvijo, prosim :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 25. Jun. 2008 23:08

uni brilliant view je meni fajn, ga mam na obeh racunalnikih in so dosti bolj 'vivid' barve.

integrirane graficne kartice so šit.
Uporabniški avatar
sramežljiva
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 7. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a sramežljiva » 07. Jul. 2008 17:08

mene neki zanima.če ma prenosnik vgrajen brezžični internet a to pomeni da routerja ne rabim?
Uporabniški avatar
perpetua
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a perpetua » 07. Jul. 2008 18:22

buubbika napisal/-a:Js mam eno vprašanje.. Rada bi si kupla Dell-ov laptop, sam v trgovinah ga nikjer zasledim, prek neta si ga pa na upam naročit. Zakaj? Ker tukaj, kjer živim, je 1 trgovina "znana" po tem, da vzame iz PC-ja dele, jih menja s starimi itd., potem se ti pač vse hitro pokvari. Prek neta pa še vidla ne bi tko v "živo" laptopčka, sploh me je pa nekak strah, kaj bi dobla po pošti..
Znate kaj svetovat al pa kkšne izkušnje s tem? :gruebel:

Dellove prenosnike imajo v Big bangu in pa Comshopu (mb).
Spletna trgovina - do sedaj same dobre izkušnje (z mimovrste).
Jaz sem svojega Della naročila pri lokalnem prodajalcu, tu pri nas, tak da lah greš vprašat, če ti ga lahko dobavijo tudi pri vas. mislim, da pa ne bodo menjali delov v prenosniku, saj bi zato mogli odstranit zaščitno nalepko, kar pa lahko stori le pooblaščeni servis...
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 10. Jul. 2008 15:52

sramežljiva napisal/-a:mene neki zanima.če ma prenosnik vgrajen brezžični internet a to pomeni da routerja ne rabim?

rabiš ga,ker router priklopiš na kabel,da potem lahko oddaja signal
Uporabniški avatar
Tryanna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tryanna » 13. Jul. 2008 16:43

Itak rabiš router, saj nima samo laptop wifi, jaz ga uporabljam recimo še na iPod Touchu za brskanje po netu zjutraj v postelji. :)
Uporabniški avatar
LiL*PrinceSS
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: ¤[MaRiBoR]¤

Neprebrana objavaNapisal/-a LiL*PrinceSS » 18. Jul. 2008 10:25

jaz tut trenutno kupujem laptop in verjetno mi ga bo stric prinesu iz zda, pa me zanima če ma kdo izkušnje s kupovanjem tam? kaj je treba pol ko greš na letalo to prijavit pa kako carino plačat? pa kak je pol z garancijo, nekaj sem čula da ene firme majo mednarodno garancijo, za apple vem da ma, za sony pa dell pa sem iskala po netu pa ni nikjer napisano, vsaj jaz nisem našla.. če mi mogoče kdo lahko pomaga, prosim :)
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
Uporabniški avatar
Tryanna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tryanna » 19. Jul. 2008 12:23

Če ga ne bo prijavil potem naj vsaj stran pomeče škatlo itd. Se pa splača tudi če plačaš carino. Davek plačan v zda je odvisen glede na to v katreri zvezni državi kupiš računalnik. Tega mislim da ti na odhodu z države vrnejo, potem pa pri nas plačaš 20% in je vse legit. :)
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 23. Jul. 2008 18:22

perpetua napisal/-a:http://www.fmc.si/product.cp2?guid=8DBC2B0F-2347-2D6A-D050-87362AF3FD4F

Tole stvarco sem danes končno dobila v roke. Prvi vtis je full fajni, navadit se bo treba še na visto pa to, sporočim čez kak mesec kak je. :P

Garancije je sicer res le 12 mesecev lahko pa za nekaj deset evrov dokupiš dobo garancije. Glede na informacije, po katerih sem si ustvarila vtis da ma dell res v redu računalnike, mislim da ne bom podaljšala (in god we trust :))

^^ še lahko daš 1x link, ker si kupujem enega prenosnega in me zanima, kakega maš? :D

a mi lahko tisti, ki se bolj spozna na rač. pove, kak so kaj ti rač? rabim ga res za osnovne stvari, zato ne bom metala denarja ven ...

http://www.pcplus.si/racunalniki/prenos ... -1g-w-dlrw

http://www.pcplus.si/racunalniki/prenos ... -701-white

http://www.pcplus.si/racunalniki/prenos ... sus-eee701
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov