Kateri laptop priporočate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Eni ga rabmo za to, da ga lahko vsak ponedeljek vzamemo s sabo v Lj in vsak petek nazaj domov odnesemo. Men se to ne zdi preseravanje, ne predstavljam si poleg kufra s sabo vlečt še stacionarca, al pa met dva stacionarca in skoz pazit, da mam vse kar rabim s sabo na USBju.
Mam pa HPja pa sm zlo zadovolna.
Mam pa HPja pa sm zlo zadovolna.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Lej ce mas ti slabe izkusnje z njimi, bad for you. Al kwa cmo rect. Mnogi smo zadovolni in ga ne uporablamo sam v postlah...
jullia_ men je fajn, da ga odnesem kr v kuhno na sank in kuham po receptih z interneta. Ne rabm ne printat, ne prepisovat
jullia_ men je fajn, da ga odnesem kr v kuhno na sank in kuham po receptih z interneta. Ne rabm ne printat, ne prepisovat
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
Joj drama queen.
Poglej edina prednost prenosnika je to da je prenosljiv. Logično je da je zaradi tega malo dražji. Jst mam dva prenosnika. Brez službenega prenosnika ne morem. Kar se pa tiče domačega prenosnika pa ga imam da ga lahko s sabo nesem kamorkoli. To je tudi GLAVNA PREDNOST da ga primem pa ga odnesem če je treba. Sploh če živiš malo doma malo pri punci.
Ne me narode razumeti. Doma imam delovno postajo samo sem jo predelal v server zato ker sem malo doma in nimam velike koristi od nje. Se popolnoma strinjam s tem da se veliko ljudi "preserava" in po nepotrebnem kupujejo prenosnike, ampak nas je tudi veliko takih ki nam je prenosnik postal nuja.
Poglej edina prednost prenosnika je to da je prenosljiv. Logično je da je zaradi tega malo dražji. Jst mam dva prenosnika. Brez službenega prenosnika ne morem. Kar se pa tiče domačega prenosnika pa ga imam da ga lahko s sabo nesem kamorkoli. To je tudi GLAVNA PREDNOST da ga primem pa ga odnesem če je treba. Sploh če živiš malo doma malo pri punci.
Ne me narode razumeti. Doma imam delovno postajo samo sem jo predelal v server zato ker sem malo doma in nimam velike koristi od nje. Se popolnoma strinjam s tem da se veliko ljudi "preserava" in po nepotrebnem kupujejo prenosnike, ampak nas je tudi veliko takih ki nam je prenosnik postal nuja.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
bolhica napisal/-a:nono...upam sam to, da k se bo garancija iztekla da ga prodate..ker popraut dat presnosnika takt k kej crkne pa ni u garancij..bo pa uf..
lahko tudi pri PCju tako narajmaš, da nikakor ne deluje v celoti. popraviš eno stvar, pa crkne druga. sem imela tako kripo.
sicer je pa fajn, če maš veze
bouhica, to s kuhanjem pa ni švoh ideja. še msn imaš zraven za prvo pomoč, če se kaj zatakne
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
jullia_ napisal/-a:bouhica, to s kuhanjem pa ni švoh ideja. še msn imaš zraven za prvo pomoč, če se kaj zatakne
Mhm Mam mamo takoj pri roki, ce se mi kaj ponesreci in sem sama doma
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
appli se ti splacajo ce se nameravas s kakimi resnimi graficnimi zadevami ukvarjat.pa se to ni nujno.
drugace pa ne.razen ce ne bi rade cisto fensi smensi zgledale, ko pisete seminarsko na postelji.
drugace pa ne.razen ce ne bi rade cisto fensi smensi zgledale, ko pisete seminarsko na postelji.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
pa če imaš poln ku*** (kufer mislim ) sesuvanja winsov, virusov in ostale nesnage, je tudi blagodejna sprememba.
jst sem bila dolgo časa trmasto proti macom, zdej pa ni šanse da grem nazaj. comp dela praktično namesto mene. kje si ti lahko na xpjih zamisliš avtomatično sinhronizacijo koledarja, rokovnika, imenika, mejla in brskalnika? za slike urejat je blazno praktično, pages pa boljši od worda. ostalo se pa še učim
(ta reklama je neplačana )
jst sem bila dolgo časa trmasto proti macom, zdej pa ni šanse da grem nazaj. comp dela praktično namesto mene. kje si ti lahko na xpjih zamisliš avtomatično sinhronizacijo koledarja, rokovnika, imenika, mejla in brskalnika? za slike urejat je blazno praktično, pages pa boljši od worda. ostalo se pa še učim
(ta reklama je neplačana )
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
za tolko keša se od njega to praktično pričakuje
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
obliterator napisal/-a:Joj drama queen.
no sej pravm,da niam nč prot folku k RES komp rab zato DA GA PRENAŠA iz točke A v točko B!! mal nazaj poste ber aNe Drugač pa res ne rabš da z njemu kuhaš/ritko razvajaš, da lahko ležiš in tipkaš DOMA pa da si wireless po bajti.. (kot nekatere kolegice na forumu)MG! in da je še roza!?
... ι αм ωнαт ι αм ...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov