Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Mene pa zanima, če ima kdo izkušnje z nakupom telefona v tujini (konkretno v ZDA)? Sem slišala že od večih, da je tam velika izbira telefonov, ki jih pri nas (še) ni, morda jih tudi nikoli ne bo, pa so dokaj zmerne cene (nekatere znamke so tam tudi cenejše kot pri nas, četudi gre za isti model). Malce sem skeptična edino glede tega, če bi bilo treba kaj prekodirat ko ga bom imela v Sloveniji, ker ne vem kako je s tem (da npr. tam deluje, pri nas pa ne bi). Ve kdo kaj več o tem?
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
od velik folka sem že slišala da so LG-ji full počasni, da počas odpirajo slikce pa to
sama pa prisegam na nokio!(ni važno katera je)
sama pa prisegam na nokio!(ni važno katera je)
-
taššek - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: okolica Ptuja (Spuhlja)
Trenutno mam Sony Ericssona W960i.. super stvarca čeprav je bolj za podjetnike.. ampak je ful vredu Glede Lg-ja imela sem ga 2 tedna in sem ga dala vstran ker večjega "dre*a" oprostite izrazu še nisem držala v rokah.. Ta telefon je bolj za šminko ..
* you are like a dRug to me, like my own personaL brand oF heroin !
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
Jaz mam trenutno Sony Ericsson z530i
Je kr vredu, sam vmes se mi je včasih kr za brezveze vgaševal, pol pa se je enkrat nehalo pa je zdaj kul. Mam ga pa 2 leti.
Drugače sem pa prej mela tud Acera(crap ), še enga SE, pa Siemensa(crap )
Zaenkrat sem zadovoljna s SE
Je kr vredu, sam vmes se mi je včasih kr za brezveze vgaševal, pol pa se je enkrat nehalo pa je zdaj kul. Mam ga pa 2 leti.
Drugače sem pa prej mela tud Acera(crap ), še enga SE, pa Siemensa(crap )
Zaenkrat sem zadovoljna s SE
- kaycha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2007
sony ericssona w910i pa sm full zadovoljna. edino kar me mot je to, da na slusalkah ne mors muske prestaulat, tko da ga mors obvezno v roke uzet pa premaknt al tko, da pac drzis en knofek pa ruknes telefon naprej/nazaj, kokr pac hocs, da se komadi premaknejo, al pa da gres v predvajalnik pa prestavs komad
drgac je pa tak lepotec, da sm se kr mal zalubla vanjga res, full je lahek, tanek, lahko ga dam v zep tud v oprijetih kavbojkah, cesar pr nokii 6280 nism lih mogla, oz. sm se bala da mi bo vn padu. je pa res, da je mela nokia boljsi fotoaparat pa mata oba 2M pik. ampak to je itak standard, da nokia, predvsem ce je mal temnej, dela velik boljse fotke pa se flash ma, cesar pa moj SE nima
drgac je pa tak lepotec, da sm se kr mal zalubla vanjga res, full je lahek, tanek, lahko ga dam v zep tud v oprijetih kavbojkah, cesar pr nokii 6280 nism lih mogla, oz. sm se bala da mi bo vn padu. je pa res, da je mela nokia boljsi fotoaparat pa mata oba 2M pik. ampak to je itak standard, da nokia, predvsem ce je mal temnej, dela velik boljse fotke pa se flash ma, cesar pa moj SE nima
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
sagem my x-2. Če počakam še malo, bo meu zgodovinsko vrednost in bom zaslužla 3x več kot je bla nejgova vrednost na začetku.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Lemon.Tree - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
- Kraj: Posavje
Trenutno uporabljam Sony Ericsson k850i. Ima zelo dober fotič gor, 5.0 mp. Fajn je, sicer je malo velik, pa še težek je povrh. Ampak sem z njem zadovoljna.
http://www.itechnews.net/wp-content/upl ... hone-2.jpg
http://www.itechnews.net/wp-content/upl ... hone-2.jpg
If you have a lemon, make lemonade.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov