Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
*janch* napisal/-a:lubenica napisal/-a:sony ericsson je shit od shita.bomo videl čez par mescov če ti bo še kul.
to lah povem iz lastnih izkušenj pa še od velik folka...telefon se po nekem času začne kar ugašat, brez razloga.potem pa piše kao da maš prazno baterijo
sicer je zelo praktičen in najlažji za uporabo, ampak klinc k ga sploh uporabljat nem orš
jst mam zdej motorolov3.morm priznat da je zlo lepa, kej več od tega pa nism opazla..za mesg je kr neki, k ne morš pista v nedogled ampak posebi pošilat enga za druzga.pa ful je procedure preden ga splo pošleš, skoz morš nekip otrjevat pa označvat.pa nima nobenih pametrnih slikc, pa smajlijev.
pa ful seva!
pa tud pr klicih ni prou zlo priročen.v vsem tem ga sonyericson daleč prekaša.pa še kamere nima
nokia je edina znamka, na katero prisegam.
moja mami ma še zmer un star cegu nokio, pa ji še zmer brezhibno dela(10 let)
Hm... Zanimivo. Jaz pa poznam kar nekaj lastnikov Sony ericssonov, pa so vsi zadovoljni. Sicer pa meni dela brezhibno, baterija zdrži tudi po en teden, fotke narejene s tem telefonom so superca, lahek je, ima veliko funkcij. Edino, kar me moti, je to, da mu včasih joystick zašteka Res moram povedat, da sem zadovoljna z njim. Tudi jaz mislim, da je Nokia pri vrhu glede kvalitete, ampak za moje pojme ima premalo funkcij glede na ceno.
Tole je moj tretji SE in tudi po parih mesecih kljub slabim napovedim lubenice dela super. Tako kot oba predhodnika. Imela sem tudi ze Panasonica, Sharpa ter Motorolo, ampak zaenkrat se je SE izkazal za najboljsega. Glede na svoje izkusnje in izkusnje znancev, lahko recem, da so sklepi o slabi kvaliteti natancno to - samo sklepi.
Na Nokie sem pa cisto brez razloga alergicna in je najverjetneje nikoli ne bom imela.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
tiste k mate motorolo V3..zanima me, če vam ful šteka ta program za povezavo računalnik-telefon. k men je ful dobr vseskup delala, pol sm pa enkrat na novo gor si dala in mi ne dela več..se vstav že na začetku. pr vas isto?
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
**SiMoN@** men se včasih to dogaja ... Da mi noče programa zagnat. Pa izklopim kable vn, in jih nazaj vklopim. Pa lepo dela potem. V skrajnem primeru pa reseteram računalnik. Ampak ni nekih večjih problemov.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
ja jst pa tut to naredim, sm ni noče. k zaženem rpogram mi napiše choose device(neki tazga) in pol začne neki nalagat. in prejt mi je tut to dalalo, sm je šlo napjre da sm lahko ustvarjala. zdej mam lahko pa cel dan program vžgan pa se ne premakne. s tem da sem prejt mela drug windows..isto xp, sm so se mi zrušli. sm to nej ne bi vpivalo...znorela bom
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov