Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
motorola "nevemkateraoznaka"
še neki, kam daste zanič telefon ko zamenjate z novim? jst mam že dva v predalu!
še neki, kam daste zanič telefon ko zamenjate z novim? jst mam že dva v predalu!
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
češnjica, js enga še vedno hranim, k je ful lep drugač sm enga na Mobitel nesla sto let nazaj, k jih dajo na pokopališče za mobitele...enga sm pa bratu poturila k so mu ga pol ukradl, enga pa bivšemu, k ga je pomoje v smeti vrgu. sam bojda to ful onesnažuje, ne.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
buubbika napisal/-a:Ma katera moprda izkušnje z LG-ji?? Zapičla sm se v tega, pa ne vem, če se mi splača. Nokia je zame itak #1, sam si ne morm pomagat..
jaz mam istega in mi je čisto kul telefon. pri simobilu poceni skoz prideš, ker je telefon ful poceni. ima vse funkcije, ki jih rabiš, ok fotoaparat ni ravno najboljši, ampak jaz ga na telefonu nikoli nisem uporabljala.
telefon je zelo priročen tudi kot mp3.
do zdaj mam kar fajn izkušnje s tem telefonom. čeprav, nokia bo vedno nokia.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^jaz sem mela pred tem nokio in sem se vseeno odločila z LGja. me je prepričal model, ki ga pri nokii nisem našla. sicer je pa odvisno, koliko telefon resnično rabiš in v koliko časa ga misliš zamenjati. noben telefon ni večen. vsak lahko pade na tla in se ponesrečeno zlomi (tudi moja nokia se je!).
in če vse ostale firme nimajo 2 leti garancije na telefone, še ne pomeni, da so slabe. pomeni lahko (med drugim) tudi to, da sta nokia in sony mobilna mogotca, ki si to lahko privoščita, medtem ko so ostale znamke več ali manj v razvoju. zato pa so nokiini in sonyjevi telefoni tudi občutno dražji od ostalih.
in če vse ostale firme nimajo 2 leti garancije na telefone, še ne pomeni, da so slabe. pomeni lahko (med drugim) tudi to, da sta nokia in sony mobilna mogotca, ki si to lahko privoščita, medtem ko so ostale znamke več ali manj v razvoju. zato pa so nokiini in sonyjevi telefoni tudi občutno dražji od ostalih.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov