Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
evo jaz mam novega na orto, LG KG800, sicer bele barve. signal je super, baterija se izprazni po 5 dnevih (kar se mi zdi sicer malo hitro, ampak ok).
aja NIA, pa si polnila celih 16ur baterijo, preden si ga začela uporabljati?
no če ja, je nekaj z baterijo narobe.
no meni pa se je zgodilo, da sem v imeniku zagledala številke, ki sploh niso bile moje. 200nekaj telefonskih številk na (domnevno) novi sim kartici in novem telefonu.
sem jih preprosto izbrisala, čudno mi je pa vseeno.
aja NIA, pa si polnila celih 16ur baterijo, preden si ga začela uporabljati?
no če ja, je nekaj z baterijo narobe.
no meni pa se je zgodilo, da sem v imeniku zagledala številke, ki sploh niso bile moje. 200nekaj telefonskih številk na (domnevno) novi sim kartici in novem telefonu.
sem jih preprosto izbrisala, čudno mi je pa vseeno.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
gaby_ - Cosmopolitanka
*hox* napisal/-a:^^ A si 100% da je telefon nov?
hmmm, sem se to jaz tudi vprašala. Sicer pa, kako pa preveriš? In kaj storiš, če ni??
Kupila sem ga pa v simobilovem centru ob sklenitvi naročnine.
- astarta
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2006
- Kraj: daleč, daleč
Jaz man trenutno mojega ljubega starega SE z600. Ker se mi je moj nov SE z610i, pokvaril. Sem ga mela ne vem kolikokrat na servisu pa sem obupala, pa še na svemi so zelo neprijazni. Moj stari z600 pa še vedno veselo dela, batrija zdrži 4 dni. Samo sem tok razočarana nad SE z610i pa nad mobitelom, ker vežejo te za 2 leti, telefon pa ima garancijo 12 mesec, pol ti pa crkne pa si ne moreš drugega telefona kupit.
Moj naslednji telefon bo pa nokia, takrat ko pride na trg tale lepotec:
http://europe.nokia.com/A41005068
Moj naslednji telefon bo pa nokia, takrat ko pride na trg tale lepotec:
http://europe.nokia.com/A41005068
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
gaby_ napisal/-a:*hox* napisal/-a:^^ A si 100% da je telefon nov?
hmmm, sem se to jaz tudi vprašala. Sicer pa, kako pa preveriš? In kaj storiš, če ni??
Kupila sem ga pa v simobilovem centru ob sklenitvi naročnine.
Kako ga preveriš ne vem, bi ga pa na tvojem mestu vsekakor nesla nazaj na simobil, povedala da so bile notr shranjene številke in da hočeš novega oz. naj ti pojasnijo kako je do tega prišlo.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
^hmm, samo zdaj nimam nobenih dokazov. ker sem namreč številke izbrisala. sploh pa po moje telefon je nov. mogoče je bila samo sim kartica že rabljena ali kaj podobnega. sicer pa zdaj imam na sim svojo staro št. in tako ni nobene panike, da bi me kdo neznan klical.
in glede telefona sploh ne kompliciram, ker ga niti ne rabim dosti. je pa bila to ena negativna izkušnja s strani simobila.
in glede telefona sploh ne kompliciram, ker ga niti ne rabim dosti. je pa bila to ena negativna izkušnja s strani simobila.
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
tale s številkami je čudna, ja...
drugač pa, če s simobilom podpišeš pogpdbo za dve leti, oni dajo garancijo za dve leti. tko da če crkne po enem letu, dajo takoj novega, morjo... vsak tko je blo pri mojem fantu en mesec nazaj.
na svemi so pa res zoprni, ej...js bom šla zdej pomoje na nokio, mobitel ma eno lila, sam bojim se, da je brez mp3..
drugač pa zarad tega signala, rtakoj nes nazaj pa reč da se tko ne bomo šli in da jih boš prjavla na tržno. al pa kej tazga. veš da ti morjo dat novga...
drugač pa, če s simobilom podpišeš pogpdbo za dve leti, oni dajo garancijo za dve leti. tko da če crkne po enem letu, dajo takoj novega, morjo... vsak tko je blo pri mojem fantu en mesec nazaj.
na svemi so pa res zoprni, ej...js bom šla zdej pomoje na nokio, mobitel ma eno lila, sam bojim se, da je brez mp3..
drugač pa zarad tega signala, rtakoj nes nazaj pa reč da se tko ne bomo šli in da jih boš prjavla na tržno. al pa kej tazga. veš da ti morjo dat novga...
- *hox*
- Cosmofrik
^^ Nou telefon dajo, če star crkne? Meni ga niso dal nikoli, pa je bil še v garanciji, poslali so ga na servis, potem mi pa nabili enih 10.000 SIT. Potem sem se seveda zbunila, ker ni crknu zarad moje napake, in so mi dal popravljenega nazaj zastonj.
-
Satya - Debatorica
a res?? ja, mogoče so njemu dal novga zato, k se starga ni dal popravt...k je bil že drugič na servisu. men so ga pa lih tri mesce nazaj tut dal, na Svemi (sej to servisi urejajo).
kako to, da so ti nabili 10k??? kdo to? packi....to se morš kr bunit, k ti hočjo kr vturit ene take fore, če ne paziš...yea well, thats how they make their earnings...
kako to, da so ti nabili 10k??? kdo to? packi....to se morš kr bunit, k ti hočjo kr vturit ene take fore, če ne paziš...yea well, thats how they make their earnings...
- *hox*
- Cosmofrik
^^ Jah, zaračunali so mi nek nou del + njihovo delo (na servisu). Kokr vem, te morjo najprej poklicat, če se strinjaš s ceno in ti glede na tvoj odgovor popravjo oz. pustijo pokvarjenega in ga prideš iskat (in vržeš v smeti). Mene niso nič klical, ko sem pa prišla po telefon me je pa skor kap. In sem se res ene 15 min kregala tam, da ne dam niti tolarja, pol so klicali nekam (nevemkoga) in na koncu so mi ga dali, brez da bi plačala. Mah svi*je oderuške, ne dam jim nič.
-
Satya - Debatorica
svašta ej...ker servis je bil to, za noike al za sonije? na svemi so sicr zoprni u tri pm*, sam sm jst tut čeprov takrt so sami od sebe novga dal. k sm jim siknla da nism dajala tok dnarja za to, da mi bo po enmu mescu crknu in da pač ni moj problem, če so oni nesposobni. (no ja, ne tko grdo, ampak you get the picture9. mau morš bit žleht
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov