Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Pred kratikim sem postala lastnica tegale telefončka...jst sm čist navdušena nad njim
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
artie - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 8. 2007
kok je lep.kje se ga pa da kupt?pa kolk je kej cena?ker me moj SE V630i mal heca in razmišljam o nakupu novega.°°°ČeŠnYa°°° zanima me kakšne izkušnje imaš s to Nokio?[/quote
Jaz sem se tud zapičla v ta telefon in ga imajo trenutno pri Mobitelu za 309€. Drgač sem pa mal prijatelje povprašala, ki testirajo telefone in so ga zlo pohvalili.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
mulatto_f napisal/-a:*zeljka* napisal/-a:jz mam pa zdj Nokia 6120 pa sm tko tko zadovoljna, pa jz ne vem kako na tem telefonu naštimaš da radio špila
u uni knigci z navodili nč konkretnga ne piše oz. tud če nardiš kar tm piše ne špila mislm halo... (če kdo ve naj prosm sporoči)
pa z baterijo nism lih neki zadovolna...
drgač use ostalo je pa kul.
aja pa še to če kdo slučajn ve, a se na tem telefonu ne da naštimat une vrvice? mislm k jz nism nikjer najdla da bi se dal utaknt tist not.
a si pa mela vstavljene slušalke, ki si vklopila radio?
ja sm mela pa, vseen ne dela, sj se skos odpravlam na mobitelov centr, pa nikol nimam slušalk s sabo k sm kje bliz...
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
succubus napisal/-a:jst mam pa nokio 6288 in do zdaj najboljši telefon, kar sem jih kdaj mela, res (trikrat potrkam )
slikce pa ne vem vstavit
Jz sm tud mela to nokio, ful sm si jo želela in mi je bla res wau. Potem pa k sm jo dobila sm se je pa takoj naveličala pa sploh ne vem zakaj. Mi je pa enkrat po tleh padla in je pokrovček začel ful škripat in me je prou nerviral. Zdej mam pa Sony ericsson-a w580i in sm res ful zadovoljna, pa že dostkrat mi je po tleh padu pa je še vedno kot nou. Najlepš je pa, ko me kdo kliče in mi na obeh straneh utripajo lučke u useh barvah. Tak mobitel sm si pa res vedno želela .
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
^^ Nisem prišla do tega Samsunga. Pri mobitelu ga že več kot mesec nimajo in ga niti ne bodo več imeli, ker pride na police nov model. Seveda niti ne dvomim, da bo drag ko žafran, zato si pač moram iskati nekaj drugega, ker ne mislim dat celega bogastva za telefon.
V rezervi mam še lepotca SE S500i:
Kako ste zadovoljne tiste, ki ga imate?
V rezervi mam še lepotca SE S500i:
Kako ste zadovoljne tiste, ki ga imate?
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov