Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
motorola to pa je izdajalstvo, da imaš ti SE
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
motorola napisal/-a:SE k750i
dokler ne bom iz njega iztisnila zadnjih atomov, ga ne zamenjam za nič na svetu.
Pa se ti nic ne kvari? Meni se je moj SE V630i na zacetku zacel sam od sebe ugasat. Ampak je to prebolel in zdaj je okay.
You want me to be something I can never ever be.
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
a ima kjra NOKIO 7373 black
nameravam si jo kupiti in bi rada slišala čim več vaših pozitivnih in negativnih izkušenj z njo.
nameravam si jo kupiti in bi rada slišala čim več vaših pozitivnih in negativnih izkušenj z njo.
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
all*starka napisal/-a:a ima kjra NOKIO 7373 black
sestra ma tak fon, pravi da je ful vredu.. edino na začetku jo je baterija mal zafrkavala.
no, js mam pa sony ericssona V640i pa sem ful zadovoljna z njim.
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
hvala za odgovore! (pa če ga ima še kdo nej ga kr pokomentira)
ga ma moja cimra in je rekla da ji je fanj, spet druge slišš da se ekranček hitro odrsa... tako da res ne vem...
mi pa cenovno odgovorja (60 evrov) in 2 leti garancije ma, tako da mislm da bo kr moj
ga ma moja cimra in je rekla da ji je fanj, spet druge slišš da se ekranček hitro odrsa... tako da res ne vem...
mi pa cenovno odgovorja (60 evrov) in 2 leti garancije ma, tako da mislm da bo kr moj
-
jelchi - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2004
- Kraj: za knjigami
Sony Ericsson W880i
... ima pa eno "napakico" - če govorim več kot 10 min, se začne blazno segrevat in ga morem nujno menjat iz enega ušesa na drugega.
Ne vem ali je zato krivo jekleno ohišje ali to, da je telefon zelo tanek.
Ima katera ta telefon oz. telefon s kovinskim ohišjem in podobne težave?
Čeprav mi je res všeč, ga bom najverjeteje kar nazaj nesla - ker to pa res ni normalno!
... ima pa eno "napakico" - če govorim več kot 10 min, se začne blazno segrevat in ga morem nujno menjat iz enega ušesa na drugega.
Ne vem ali je zato krivo jekleno ohišje ali to, da je telefon zelo tanek.
Ima katera ta telefon oz. telefon s kovinskim ohišjem in podobne težave?
Čeprav mi je res všeč, ga bom najverjeteje kar nazaj nesla - ker to pa res ni normalno!
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Js ga mam,pa se mi ne segreva je pa res da nimam kakih maratonskih pogovorov,je pa ful fajni telefonček js ga mam že zdj kr dolgo,pa ga še ne mislim menjat,vse ima kar potrebujem,poslušam muzko,slikam,snemam(čeprav se pa morm pritožit da je zelo moteče če snemam v kakšni diskoteki se sploh ne čuje kake pesmi ampak samo hrešči,nekateri telefončki pa tok lepo glas posnamejo..pa tud ona lučka ko osvetli ko snemaš je moteča ker se prižiga in ugaša:S samo to mi gre na živce)drugač pa I LOVE it...sam bo pocas res treba novga...ugotavljam...kak predlog da dobr posname video posnetke(glas)...
moj favorit je nokia n95 sam mal preveč za moj žepek zaenkrat
moj favorit je nokia n95 sam mal preveč za moj žepek zaenkrat
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov