Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
cukrck napisal/-a:sAdie, mogoče pa obe dobiva za rojstni dan Nokio.
ves kaj bom rekla: iz tvojih ust v...ona usesa, tam gor A mas kmalu RD?
Glede razlik pa je ocitno najvecja finta v pomnilniku al cem? Gregor, razsvetli nas
I love SISLEY& RW
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Marca ga mam, ampak sej to bo hitr.
Je pa Gregor že napisal da je tut pr bateriji razlika, da dalj zdrži kot pri Nokii N95.
Je pa Gregor že napisal da je tut pr bateriji razlika, da dalj zdrži kot pri Nokii N95.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz pa ne vem..jutri bi si šla kupit nov telefonček, pa se še odločam..jz bi neki majhnega, luštnega in poceni . A ma katera izkušnje s katerim od teh?
LG KG800
Motorola w510 - tole sem že mela, je luštn, sam "bad karma"-mi je bil ukraden
Nokia 5300
Nokia 6288
Samsung SGH E250v
LG KG800
Nokia 5300
Nokia 6288
Samsung SGH E250v
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Te Nokie 5300 se baje ful kvarijo, meni je že več znancev, ki ima ta telefon reklo da se jim je nekaj pokvarilo. Jaz bi ti svetovala LG ali pa tisto tadrugo Nokiopurple_rain napisal/-a:Jz pa ne vem..jutri bi si šla kupit nov telefonček, pa se še odločam..jz bi neki majhnega, luštnega in poceni . A ma katera izkušnje s katerim od teh?
LG KG800
Nokia 5300
Nokia 6288
Samsung SGH E250v
I laugh at gilded butterflies.
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Joooo jaz pa jutri dobim ROZA Sony Ericssona z610i ! Pri mobitelu ni bilo roza več na voljo, zdaj mi je pa kolegov ati prek poznanstev zrihtal ! Jutri grem po njega, tak da komaj čakam...Sicer sem se vmes že zapičla v SE s500i, ampak ga še zdaj nimajo (so mi rekli že 5 različnih datumov kdaj bi naj bili na voljo ), tako da se mi ne da več čakat...
-
~Mishka~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 11. 2006
choco.cat napisal/-a:Te Nokie 5300 se baje ful kvarijo, meni je že več znancev, ki ima ta telefon reklo da se jim je nekaj pokvarilo. Jaz bi ti svetovala LG ali pa tisto tadrugo Nokiopurple_rain napisal/-a:Jz pa ne vem..jutri bi si šla kupit nov telefonček, pa se še odločam..jz bi neki majhnega, luštnega in poceni . A ma katera izkušnje s katerim od teh?
LG KG800
Nokia 5300
Nokia 6288
Samsung SGH E250v
Jz mam Nokio 6288 in sm ful zadovoljna
Eni pravjo, da je k cegu men se pa sploh ne zdi, pa se dost funkcij ma...uglavnm, jz jo priporocam
Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Ijooooj, jst sm se pa čist zatreskala v tale telefončk:
http://www.simobil.si/sl/mobilePhones.c ... 7310460C28
Od zuni je tak fuuuul lep bel, kt en jajčk
Sam 2 problema mam... ne vem no, ROZA je notr... to mi je mal awkward... pa s Samsungi lih nimam preveč izkušenj, drugač mi je pa the best
http://www.simobil.si/sl/mobilePhones.c ... 7310460C28
Od zuni je tak fuuuul lep bel, kt en jajčk
Sam 2 problema mam... ne vem no, ROZA je notr... to mi je mal awkward... pa s Samsungi lih nimam preveč izkušenj, drugač mi je pa the best
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Jaz pa mam trenutno Sony Ericsson V630i
You want me to be something I can never ever be.
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
~Mishka~ napisal/-a:°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:jz mam pa tole nokio... (6288) pa če katera ugotovi če se na tale mobi da dt obesk gor naj mi sporoči
Odpret mors pokrovck za baterijo pa das obesk cez luknco spodi na levi strani, zavezs in das pokrovck nazaj gor
waaaaa hvala ti
-
sweetyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Js mam pa nokio 7390 že kr lep cajt, glede na to da sem prej skoz menjavala telefona. Tega se pa preprosto ne naveličam
http://www.phonesonline.ie/img/phones/n ... 0_pink.jpg
http://www.phonesonline.ie/img/phones/n ... 0_pink.jpg
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
majchy84 napisal/-a:A ma kera že SE W910i?
jaz sem ga hotela zdaj bratu kupit, ker si ga je ful zelel, sam ga na simobilu nimajo je pa ful lep in dober telefon!!!
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
*SweetGirl* napisal/-a:majchy84 napisal/-a:A ma kera že SE W910i?
jaz sem ga hotela zdaj bratu kupit, ker si ga je ful zelel, sam ga na simobilu nimajo je pa ful lep in dober telefon!!!
Hja, jst tud čakam, če se bodo na simobilu spomnil ga dat v ponudbo, mobitel ga je že. Čeprou sem brala, da so imeli nekateri ful probleme, ker se telefon sam od sebe ugaša in prižiga
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov