Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Nita* napisal/-a:sony ericsson s500i
preprosto najbolši, najlepši, naj... telefon
Wiiiii jaz grem jutri po njega. Zdaj ga že taaaak dolgo čakam, ker ga nikjer niso imeli.So mi z mobitela poslali mail da bo januarja prišel, tak da grem jutr malo prečekirat. Upam, da ga dobim ...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Maya19 napisal/-a:Nita* napisal/-a:sony ericsson s500i
preprosto najbolši, najlepši, naj... telefon
Wiiiii jaz grem jutri po njega. Zdaj ga že taaaak dolgo čakam, ker ga nikjer niso imeli.So mi z mobitela poslali mail da bo januarja prišel, tak da grem jutr malo prečekirat. Upam, da ga dobim ...
Nehita mi lušte delat Jst ga gledam že par mescev, sm ga hotla zdj pr tuš mobilu kupt, sam pol bi mela še 20 evrov na mesc več za plačvat, tko da sm se odločla, da si ga kupm za rojstn dan. Ne mi vseh pobrat, en mora zame ostat
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Jagodka jst sem si ga tut ful ful želela in me je ta na Mobitelu za vsak nasrala, da sej ga dobijo drug teden, bla bla bla, tko, zdej ga pa nočem več! Zanalašč ga ne bom vzela!
Sem se zdej v tegale vpičla in a grem verjetno jutri iskat. SE K770i
Ima ful boljše karakteristike. Glede lepote je pa un še vseen lepši, sam sem se zdej za tega odločla
Če ga ma kdo, kako je zadovoln?
Ima ful boljše karakteristike. Glede lepote je pa un še vseen lepši, sam sem se zdej za tega odločla
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Joooj jaz bom tud počasi znorela pri totem Mobitelu ! Meni so rekli da začetek januarja 100% pridejo s500i in jaz grem lepo gledat v torek...mislite da so ga imeli?!?!? Kar nekaj se zgovarjajo ej ! Zdaj tud jaz razmišljam, da bi si vzela kakšnega drugega ...
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
A ne da so smotani? Men se ne da več čakat, ker mi bo, ki ga mam glih zdej čist do konca riknu. Jst komi čakam jutri, ko grem unga iskat.
Ne vem pa kaj je s temi s500? A jih sploh ni velik, a je tako veliko povpraševanje?? Sem pa drugač že večkrat prebebrala, da ima folk probleme s tipkami??
Ne vem pa kaj je s temi s500? A jih sploh ni velik, a je tako veliko povpraševanje?? Sem pa drugač že večkrat prebebrala, da ima folk probleme s tipkami??
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jst že od polet (k sm ga zbrskala nek na netu) čakam na ta nou RAZR V9 (Motorola) pa še kr slabo kaže ... Avgusta so rekl, da konc septembra pride V8 (pršou je zdej enkrat prot konc leta), če se ta obnese, mogoče naročijo še devetko ... Sm iskala tut čez mejo pa se ni dal nikjer dobit, še vedno ga ni, zanč ga pa najdem na eni naši spletni trgovini, se prodaja rablen. Novih nikjer, oni majo pa rablene? Nč jasn.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
nanyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2006
- Kraj: 18km iz mb
mily napisal/-a:Jagodka jst sem si ga tut ful ful želela in me je ta na Mobitelu za vsak nasrala, da sej ga dobijo drug teden, bla bla bla, tko, zdej ga pa nočem več! Zanalašč ga ne bom vzela!
Kaj si si že nabavla toti mobitel?zanima me kaki se ti zdi?Aja pa si slučajno vzela na naročnino? Vem ja dosti vprašanj
When God Created Men, She Was Only Kiding!
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov