Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Coco. - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2007
jagodka85 napisal/-a:Ma kater/a slučajno telefon Sony Ericson S500i? Ga nameravam kupt, pa me zanima, če deluje tud tko hudo, kokr zgleda
Jas sem tudi gledala tega oz. je bil v ožjem izboru za nov telefon samo ker v slovenijo pride šele okoli novega leta [tako so meni rekli] sem potem kupila drugega. Drugače je pa tudi meni zelo všeč.
• I was standing in the park wondering why frisbees get bigger as they get closer. Then it hit me. •
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Coco. napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:Ma kater/a slučajno telefon Sony Ericson S500i? Ga nameravam kupt, pa me zanima, če deluje tud tko hudo, kokr zgleda
Jas sem tudi gledala tega oz. je bil v ožjem izboru za nov telefon samo ker v slovenijo pride šele okoli novega leta [tako so meni rekli] sem potem kupila drugega. Drugače je pa tudi meni zelo všeč.
Hmm, pr mobitelu je že v prodaji, sam ga trenutno baje nimajo na zalogi, pa pr tuš mobilu je tud, sam tja sam zarad tega mobitela ne grem ane
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
na posojo dobila N73 (ker je moj Ericsson crknu) in ker ima ful dober fotoaparat in kamerco sem z njim že ful filmčkov posnela. Zdej bom enga prjavla na Liffeov mobilni natečaj, ker je res čist smešn. Tko da, kamerca na telefonu definitvno ruuulz!
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Si ga že dobila?? Jst se odločam med tem in tem, pa se nikakor ne morem odločit
W580i
Razlika je samo, da tale W 580 ima še walkman in kartico 512MB. Un pa nima. Zaradi tega se mi je tako težko odločit
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Hmm, men je lejla razložila, ad lahko vzameš umts in gsm telefon pr mobitelu.
DRugač pa še nimam tega telefona, čakam plačo, ad ga grem pol rezervirat na mobitel, ker ga očitno pr simobilu ne bodo mel še kr neki časa, če sploh kdaj. Sm ga pa mela zadnč v roki (telefon, da ne bo pomote ) in je prou fenomenaln telefon, res. Zaljubljena sm v njega
DRugač pa še nimam tega telefona, čakam plačo, ad ga grem pol rezervirat na mobitel, ker ga očitno pr simobilu ne bodo mel še kr neki časa, če sploh kdaj. Sm ga pa mela zadnč v roki (telefon, da ne bo pomote ) in je prou fenomenaln telefon, res. Zaljubljena sm v njega
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov