Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
artie - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 8. 2007
Sem vidla, da Mobitel ponuja nokio in samsung skupaj z iPodom za ugodno ceno. hm, kar mal razmišljam o rezervnem telefončku.Al pa bo cela zadeva darilce za prijateljico. Kakšni pa se vam zdijo tele Samsungi http://itak.consoriana.com/
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Od danes sem ponosna lastnica Nokie 7500 Prism!
Morm še mal funkcije obdelat, samo mislim, da bo šlo .
-
tracie - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Poison Girl napisal/-a:Od danes sem ponosna lastnica Nokie 7500 Prism!
Dobra izbira. Ta telefon mi je hkrati lep in "malo manj lep", kar ga naredi še toliko bolj zanimivega. Jaz bi imela recimo rdečega.
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
xxhoneyxx napisal/-a:cebelcca napisal/-a:Jst sm pa končno obila Sony Ericsson W580i
Ja ta je men fuuul dobr...če bi si kupovala novga, bi si tega
Jz sm zdej dva mesca čakala, da mi poteče naročina, da si grem po tega Ericssona, ker mi je res vauuu in sm doživela neprijetno presenečenje. Na Simobilu je zmankal teh telefonov in nej bi jih u kratkem dobil sam se bo ful čakal, ker ma folk že vnaprej rezervacije . Eh jz res nimam sreče s temi mobiteli
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Ta Nokia 7500 Prism je pa res nekej posebnega, ful mi je zanimiva in je prej še nisem vidla ....
sama sem še vedno zadovoljna s svojo 7373, ki mi je res lepa in funkcionalna samo baterija je podn, ampak ko se to navadiš ... pomoje sem prov navezana na ta telefon
sama sem še vedno zadovoljna s svojo 7373, ki mi je res lepa in funkcionalna samo baterija je podn, ampak ko se to navadiš ... pomoje sem prov navezana na ta telefon
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
trenutno mam eno nokio sam se mi zditale Nokia 6120 ful kjut. Ipoda na žalost že mama, sam zdej bodo kmal prazniki pa zna pridt fino kt darilo.
- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Nokio...hm 6070?
Uglavnm, vedno bom ostal pri nokiji.
Uglavnm, vedno bom ostal pri nokiji.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
En ful star Sony Ericsson...men teli mobiji niso sojeni...dva so mi ukradl oz. tri...enga sm zgubila..skratka boljs ne prov dost investirat
Bi pa mela enga Samsunga k ga gledam ze tko pol leta..tak luskan rdec je...
Bi pa mela enga Samsunga k ga gledam ze tko pol leta..tak luskan rdec je...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov