Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Moj je pa tale: Sony Ericsson z710i. Men je blazno všeč (sm prov vesela da so mi prejšnjo Motorolo ukradl )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
BLUBABY napisal/-a:Eno vprašanjce-->z Nokio 7390 ste zadovoljne?Pa če mogoče veste, ali obstaja samo roza-bel al še ktera druga barva tega telefona?
Men je najboljša. Sam baterija je mal švoh - zdrži maksimalno 3 dni. Ampak sm se navadla, tko da me ne moti. Pa fotoaparat nardi ful hude slikce...tud nočne .
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Lejla86 napisal/-a:BLUBABY napisal/-a:Eno vprašanjce-->z Nokio 7390 ste zadovoljne?Pa če mogoče veste, ali obstaja samo roza-bel al še ktera druga barva tega telefona?
Men je najboljša. Sam baterija je mal švoh - zdrži maksimalno 3 dni. Ampak sm se navadla, tko da me ne moti. Pa fotoaparat nardi ful hude slikce...tud nočne .
Sam to je pa ful cudn. Men zdrzi baterija 5 dni, pa jo pogost rabim..
-
orion_lady - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2005
- Kraj: NM
jst mam pa sony ericsson K610i. Ful mi je vsec sm se baterija hitr zrab. Drgac sm mela pa tud nokio 6111, 3650 pa motorolo V525,... Ful v glavnem. Zdej za enkrat ostajam pr mojem cukrcku.
http://www.handys-mobile.de/img/sony_ericsson_k610i.jpg
http://www.handys-mobile.de/img/sony_ericsson_k610i.jpg
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Nokio 73, kupljeno pri Mobitelu, me pa mika da bi kupila Nokio95, sam kaj ko je tko velika. Me zanima kdaj bodo naredili telefon ki je majhen in enako zmogljiv!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Libido. napisal/-a:Meni se tudi pri SE K610i ful hitro baterija zrabi ...
Resno? Men zdrži tud po 5 dni, če s ene pogovarjam velik, drgač pa pač tok, k piše, da zdrži za pogovore. Men je pr tem telefonu lih to všeč, k je tok vzdržljiv, da ne crkne po dveh dneh.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
jagodka85 napisal/-a:Libido. napisal/-a:Meni se tudi pri SE K610i ful hitro baterija zrabi ...
Resno? Men zdrži tud po 5 dni, če s ene pogovarjam velik, drgač pa pač tok, k piše, da zdrži za pogovore. Men je pr tem telefonu lih to všeč, k je tok vzdržljiv, da ne crkne po dveh dneh.
kok cajta ga pa maš? ... meni je tudi na začetku dolgo zdržal, zdej pa ne več ...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov