Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
iiiiiiiiiiii jst sm si tut kupla nokio 7373- tooooook mi je lepa ta L'amour collection
sicer se sploh en dobi več roza barve.. k so neki z naročilom zamutil v centrali pr simobilu al kaj je že fora.. tko da sm pol kupla "bronasto črno"
slikca :
sicer se sploh en dobi več roza barve.. k so neki z naročilom zamutil v centrali pr simobilu al kaj je že fora.. tko da sm pol kupla "bronasto črno"
slikca :
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
densy, jst mam tud tako Nokio, k ti (7373). Sm zaenkrat ful zadovoljna z njo, slikce pa tud ful hude dela
Mam pa še od prej Samsunga SGH-Z130 (to je tist, k se mu ekranček tko horizontalno obrne) in je tud ful dobr...enkrat k sm se kopala mi je padu v vodo in ga ceu cajt nism najdla not pod uno peno, še kr neki časa je pol tekla voda ven iz njega! Ampak je rabu sam par urc, da se je posušu in je veselo delu naprej (no sj dela še zdj), k da mu neb blo nč. Slikce ma pa tud
Mam pa še od prej Samsunga SGH-Z130 (to je tist, k se mu ekranček tko horizontalno obrne) in je tud ful dobr...enkrat k sm se kopala mi je padu v vodo in ga ceu cajt nism najdla not pod uno peno, še kr neki časa je pol tekla voda ven iz njega! Ampak je rabu sam par urc, da se je posušu in je veselo delu naprej (no sj dela še zdj), k da mu neb blo nč. Slikce ma pa tud
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
jst tud resno premišlujem, da bi si nabavla Nokio 7390, sam se kr nekak ne morem odločt... namreč tale motorola v3 k jo mam zdej, je šele dobro leto stara in še čist ok funkcionira (razen da se pod ekranom nabira svinerija), ampak sem se jo pa že precej naveličala... in zanč ko sem slučajno po dolgem cajtu spet mela nokio v roki, sem se navdušla nad njo... tko da če ma kdo kakšen predlog pro ali contra za zamenjavo, na dan z besedo
The secret of success is consistency of purpose.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Moj fonič-}http://www.dancewithshadows.com/images/nokia.jpgJaz sem full zadovoljna, pa še baterija je super.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov