Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1801 prispevkov
• Stran 120 od 121
•
Prejšnja
1 ... 117, 118, 119, 120, 121
Naslednja
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
Oooops, nisem vidla sporocila Ja vcasih ga kaj zapiga pa zmrzne (sam zelooooo redko), pa pr dolocenih k jih mam v imeniku, ko jih hocm poklicat, mi traja da se pokaze da klicem. Drugace pa mi je vsec, tipkovnica, meni, ovi trgovina ..
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Jep, moj brat ga ima tudi. Kar na plano z vprašanji.
Drugače pa, valentinovo, priložnost za dva telefona na eno samo vezavo za 69E.
Telefona sta Samsung Champ, no pa sej ste ziher že vidle plakate po mestu. Imajo jih pa dokler jih ne zmanjka
Drugače pa, valentinovo, priložnost za dva telefona na eno samo vezavo za 69E.
Telefona sta Samsung Champ, no pa sej ste ziher že vidle plakate po mestu. Imajo jih pa dokler jih ne zmanjka
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
Js sem ful zadovoljna, vedno kaj novega odkrijem najprej me je blo kr mal strah, kako se ga bom navadila, ampak je šlo kr hitro.. Android je itak zakon, edino baterija bi lahk mal bolj dolgo zdržala.. Če ga ful veliko uporabljam, se mi sprazni v enem dnevu. Če pa sam kličem pa tu in tam kako sporočilo napišem, mi pa zdrži 3-4 dni..
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
Kar solidna kamera (foto) in
konstanten avtofokus pri 720p posnetkih, kar je super,
če ga izbiraš zaradi tega aspekta.
Ima pa touchscreen, ki se "upira" torej ni tak mehak, gobast
kot pri dostih telefonih, zato ima zraven palčko, s katero ga super precizno lahko uporabljaš. Eni imajo raje tega, drugi drugega. Je za probat, če ti paše.
konstanten avtofokus pri 720p posnetkih, kar je super,
če ga izbiraš zaradi tega aspekta.
Ima pa touchscreen, ki se "upira" torej ni tak mehak, gobast
kot pri dostih telefonih, zato ima zraven palčko, s katero ga super precizno lahko uporabljaš. Eni imajo raje tega, drugi drugega. Je za probat, če ti paše.
- gasjani
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2011
@someboy: Jaz sem 2 tedna nazaj kupil LG GT540 White pri istem podjetuju, pred tem sem pa mel samsunga pa je presenetljivo LG boljši za enkrat - boljši lcd, boljša odzivnost, baterijo bom še vidu kako je in javim!
Lp, Jani
Lp, Jani
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
gasjani napisal/-a:@someboy: Jaz sem 2 tedna nazaj kupil LG GT540 White pri istem podjetuju, pred tem sem pa mel samsunga pa je presenetljivo LG boljši za enkrat - boljši lcd, boljša odzivnost, baterijo bom še vidu kako je in javim!
Lp, Jani
s samsungom pa nisi bil zadovoljen? kolk časa ti je pa tam baterija zdržala (povprečno)? ker naj bi clo dlje zdržala kot pri LG...
drugač pa hvala za info
-
artie napisal/-a:A je kdo že preizkusil HTC Desire S? HTC Desire me sicer ni preveč navdušil, ampak tale ima boljše ohišje, zanima pa me kako se dejansko obnese.
Tudi baterija dlje zdrži, boljša ergonomija.
Prvi neprebran prispevek • 1801 prispevkov
• Stran 120 od 121
•
Prejšnja
1 ... 117, 118, 119, 120, 121
Naslednja
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov