Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kiana - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
^^ prepričalo me je to, da lahko nastavim meni tako kot meni paše.... če rabim kakšno aplikacjio, jo potegnem dol z "marketa" in jo lahko takoj uporabljam, če pa kakšne ne rabim, pa jo enostavno zbrišem...
lahko se tudi sinhronizira z gmail-om in google koledarjem, kar mi je tud ful dobro, npr. če si na računalniku vpišem dogodek na koledar, mi ga ni potrebno še enkrat vpisat v herota... všeč mi je tudi, da si lahko sama naredim temo za ozadje...
edino kar mi gre malo na živce je to, da se mi včasih zgodi, da se pri pogovarjanju z ličkom dotaknem ekrana in mi pol prekine, ker je tolk občutljiv touch screen...
res pa je, da preden sm ga pogruntala, sem morala ful prebrskat net in forume, da sem sploh ugotovila, npr. kako nastavim svojo melodijo za zvonenje...
lahko se tudi sinhronizira z gmail-om in google koledarjem, kar mi je tud ful dobro, npr. če si na računalniku vpišem dogodek na koledar, mi ga ni potrebno še enkrat vpisat v herota... všeč mi je tudi, da si lahko sama naredim temo za ozadje...
edino kar mi gre malo na živce je to, da se mi včasih zgodi, da se pri pogovarjanju z ličkom dotaknem ekrana in mi pol prekine, ker je tolk občutljiv touch screen...
res pa je, da preden sm ga pogruntala, sem morala ful prebrskat net in forume, da sem sploh ugotovila, npr. kako nastavim svojo melodijo za zvonenje...
have I told you how good it feels to be me...
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Sliši se kot mali računalnik. Imam pa še par vprašanj, če imaš čas.
Kaj pa urejanje dokumentov (recimo Word ipd), to tudi uporabljaš?
Pa verjetno si ga pred nakupom primerjala s HTC Desire in Legend. Imaš kak komentar na njiju v primerjavi s Herotom ali ju takrat še ni bilo na tržišču, ko si ti nabavljala?
Kar sama opazim pri specifikacijah je, da imajo različno ločljivost video posnetkov in zaslona in novo verzijo operacijskega sistema Android, samo si ne znam čisto predstavljat, kaj Android oziroma njegove nove verzije prinašajo.
Kaj pa urejanje dokumentov (recimo Word ipd), to tudi uporabljaš?
Pa verjetno si ga pred nakupom primerjala s HTC Desire in Legend. Imaš kak komentar na njiju v primerjavi s Herotom ali ju takrat še ni bilo na tržišču, ko si ti nabavljala?
Kar sama opazim pri specifikacijah je, da imajo različno ločljivost video posnetkov in zaslona in novo verzijo operacijskega sistema Android, samo si ne znam čisto predstavljat, kaj Android oziroma njegove nove verzije prinašajo.
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
PeggySue* napisal/-a:Novopečena lastnica Nokie x6.Všečen model in sem čisto očarana nad njo.
najverjetneje moj bodoči (vkolikor simobil ne da v ponudbo samsung corby pro)
-
PeggySue* napisal/-a:Novopečena lastnica Nokie x6.Všečen model in sem čisto očarana nad njo.
Ma kaj je zdej s to Nokio x6? Vsi so nekaj očarani z njo, kaj pa ima?
-
_Dakota_ napisal/-a:passiflora napisal/-a:PeggySue* napisal/-a:Novopečena lastnica Nokie x6.Všečen model in sem čisto očarana nad njo.
Ma kaj je zdej s to Nokio x6? Vsi so nekaj očarani z njo, kaj pa ima?
meni je grozno grda preveč ostre linije
Evo, malo jo gledam na netu in iz tega videa ( http://www.youtube.com/watch?v=n9B4u8gR9Bg ) je jasno, zakaj je kul, da ima konkretne robove. Glede na način rabe, je tako bolj stabilna, ko jo držiš v rokah in manipuliraš zaslon s prsti
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
Ima kdo HTC-ja in ve kje se najdejo nastavitve za MMS? Nujno! Prej je bil telefon na mobitelu, zdaj moram nastavitve spremeniti v Si.mobil.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov