Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Rebeka Kupec napisal/-a:Trenutno še vztrajam pri Sony Ericssonu W580i, a sem z njim zelo nezadovoljna. Imam ga že dobri dve leti, vendar je ena tipka pokvarjena, tipkovnica poka in tipke so se začele tudi luščiti, hitro se popraska, ekran ni več popolnoma fiksen, včasih pa še klicne funkcije niso v redu. Da sploh ne govorim o poslušanju glasbe na njem - kontakt za slušalke na telefonu se je iz neznanega razloga pokvaril, tako da zdaj lahko poslušam le še prisluhnimo tišini.
Sicer mi je bila dolgo časa všeč Samsung Omnia, sploh nova je super. Poleti pa si bom najbrž kupila Samsung Blue Earth s sončnimi celicami. Kakšne izkušnje z njim?
Baje naj bi bil Blue Earth istega ranga kot Nokia 5530 XpressMusic (ki pa nima ne GPSa ne solarnih celic).
Za Omnio si pa lahko na Mobitelovem YouTube kanalu pogledaš video o njegovi uporabi. (Zanekrat predstavijo tega, pa še Nokia N97 in Nokia N97 mini in Sony Ericsson Satio, upam, da bo v prihodnje še kaj več).
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Nokio 5530 Xpress Music par mesecev in sem zelo zadovoljna z njo. Nokia pač nikoli ne razočara.
-
Katarina Ribnikar - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Goriče
Nokia 3600 Slide
Eno leto je delal perfektno in še vedno nimam pripomb. no, razen da se je dvakrat v zadnjem mesecu iz nerazumljivega vzoka ugasnil in prižgal nazaj je pa super, sploh ker imam lahko več kot 2000 prejetih in več kot 2000 poslanih sporočil, veliko slik (fotoapart z 3.2 pixli je meni čez glavo na mobiju), meniji so mi pa itak pri nokijah najboljši
zdaj ga bom imela še nekaj časa, ker imam itak naročnino vezano nanj še eno leto, potem si pa želim kaj malo večjega. tisti s tipkami za vsako črko so mi všeč recimo ta, ki ga ima baroque
Eno leto je delal perfektno in še vedno nimam pripomb. no, razen da se je dvakrat v zadnjem mesecu iz nerazumljivega vzoka ugasnil in prižgal nazaj je pa super, sploh ker imam lahko več kot 2000 prejetih in več kot 2000 poslanih sporočil, veliko slik (fotoapart z 3.2 pixli je meni čez glavo na mobiju), meniji so mi pa itak pri nokijah najboljši
zdaj ga bom imela še nekaj časa, ker imam itak naročnino vezano nanj še eno leto, potem si pa želim kaj malo večjega. tisti s tipkami za vsako črko so mi všeč recimo ta, ki ga ima baroque
-
Manca Smolej - Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana Šmartno
Sony Ericsson c902. Zadovoljna sem ful, dela ful lepe slikce in je oh in sploh zakon. D
-
Irma-Samantha Martinšek - Sramežljivka
- Kraj: Črnomelj
sony ericsson w910i.... Bil že štirkrat na servisu, skos zrt iste napake (resertiranje), ki se ponovi že takoj, ko stopim iz trgovine :S
So mi rekl naj pošljem pritožbo in sm poslala pa sm dobila nzj odgovor, da če so oni rekl da so popravl pol so popravl (priložena so bla potrdila o sprejemu na servis)
Tak, da...zdj sm spet brez telefona. Upam, da mi končno pošljejo novega, dok še valja garancija
Drgač fon mi je supr, sam to ugašanje glih ko ne bi blo treba mi pa gre že na jetra pa ga vsake tolk mescov dam na servis
Pa še lahk povem oz. blo bi fer ne, to so foni za 1 eur pri Simobilu - kolko para tolko muzike! hihi... Za ta dnar je dobr! Ma dost pomnilnika, supr predvajalnik (kar meni najbolj pride prf), kliče tut, zdj so še končno zrihtali video klic, k do zdj ni delau tak da....komj čakam, da vidm kakega bom nzj dobila
So mi rekl naj pošljem pritožbo in sm poslala pa sm dobila nzj odgovor, da če so oni rekl da so popravl pol so popravl (priložena so bla potrdila o sprejemu na servis)
Tak, da...zdj sm spet brez telefona. Upam, da mi končno pošljejo novega, dok še valja garancija
Drgač fon mi je supr, sam to ugašanje glih ko ne bi blo treba mi pa gre že na jetra pa ga vsake tolk mescov dam na servis
Pa še lahk povem oz. blo bi fer ne, to so foni za 1 eur pri Simobilu - kolko para tolko muzike! hihi... Za ta dnar je dobr! Ma dost pomnilnika, supr predvajalnik (kar meni najbolj pride prf), kliče tut, zdj so še končno zrihtali video klic, k do zdj ni delau tak da....komj čakam, da vidm kakega bom nzj dobila
-
Ksenija Zupanc - Sramežljivka
- Kraj: Rimske Toplice
Nokia n97
Men je zakon telefon. Odkar ga imam še sms-e pišem, ker drugače sem vedno kar klicala nazaj. Slike so super. Res naiboljši telefon kar sem ga kadi imela.
Men je zakon telefon. Odkar ga imam še sms-e pišem, ker drugače sem vedno kar klicala nazaj. Slike so super. Res naiboljši telefon kar sem ga kadi imela.
-
Lucia Klasinc - Sramežljivka
- Kraj: Maribor
Samsung GT-S5230 (bel): imam ga od avgusta 2009 in sem zelo zadovoljna.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
A ima katera Blackberry Curve 8520? Kakšne izkušnje?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
*mala* napisal/-a:A ima katera Blackberry Curve 8520? Kakšne izkušnje?
jp. js ga mam. neki časa rabiš, da se navadiš nanj. ampak meni je kul.
qwerty zmaga, tudi ostale zadeve niso glih za stran vreč. edino fotoaparat ni nek presežek. pa malo je ciglica.
drugače mi ga je že dvakrat uspelo polit, spustit na tla ipd. pa še vedno dela.
za 50€. zakon.
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
kiana napisal/-a:HTC Hero... zelo zadovoljna z njim.... na začetku sm mela kr neki težav, da sm se navadla, ampak mi je pa zdej res fajn in ga ne zamenjam za drugega...
Hej Kiana, kaj te je prepričalo pri Herotu? Mislim pol, ko si ga začela uporabljat.
Meni je na videz ful všeč, ampak mi ga ni uspelo še imet v rokah, da ga
preverim v akciji.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov