Kakšen mobilni telefon imate trenutno?

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ancice*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 1. 2009
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a ancice* » 19. Nov. 2009 19:45

http://www.mobitel.si/telefoni-in-napra ... =1369&pu=0

A ima katera HTC Touch 2? Mnenja prosim. :)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 20. Nov. 2009 10:56

Pri simobilu sem gledala, da je Nokia 5530 XpressMusic mogoče kupiti po dokaj ugodni ceni, a samo, če imaš cmt kartico. Kakšna kartica je to in kje se jo dobi?
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 20. Nov. 2009 12:06

CMT kartica je od Collegiuma kartica, mislim, da jo dobiš, če z njimi potuješ. Mogoče se jo da dobiti pa tudi čist tako, brez da bi šel prou na kakšno potovanje - preveri na njihovi spletni strani.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 21. Nov. 2009 14:28

A mi zna kdo povedat če si lahko kupim nov telefon ali vsaj novo tel.št., kljub temu, da mi naročnina še ni potekla? In kje lahko preverim točen datum, kdaj mi poteče naročniško razmerje, ki ga lahko podaljšam ali pa pač sklenem na novo drugo razmerje?
Bunny.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunny. » 21. Nov. 2009 15:53

*Gaja* napisal/-a:A mi zna kdo povedat če si lahko kupim nov telefon ali vsaj novo tel.št., kljub temu, da mi naročnina še ni potekla? In kje lahko preverim točen datum, kdaj mi poteče naročniško razmerje, ki ga lahko podaljšam ali pa pač sklenem na novo drugo razmerje?

Js vem za Simobil. Js sm kupila telefon 6 mesecev pred iztekom 2 letne pogodbe. Ker pač tam to omogočajo. In mi ni blo treba nič doplačat. Če pa hočeš zamenjati prej moraš pa doplačat za vse mesece do iztega razmerja. Številko pa lahko zamenjaš kadarkok pa doplačaš samo priključnino. Pa na simobilu se lahko tut pozanimaš kdaj ti poteče naročnina. Ne vem pa kako je s podaljšanjem naročnine.
Uporabniški avatar
pikica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a pikica83 » 21. Nov. 2009 20:21

Nokia XpressMusic 5220

Sem ful zadovoljna, k sem ga vidla sem ga morala imet. Tak fajn tanek je, pa taka posebna oblika, dost prostora, ok zvok... I simply like it :)
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 23. Nov. 2009 21:53

-----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 9:55, skupaj popravljeno 1 krat.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 24. Nov. 2009 12:57

Ve kera kje v Sloveniji se da kupiti iPhone? Pri Simobilu kokr sm gledala še ni v ponudbi. :?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Nov. 2009 13:02

včasih ga je imel Tuš Mobil, ne vem kako je sedaj.

Sicer pa v Italijo po njega.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 24. Nov. 2009 13:14

Telefona ne upam v tujini kupit oz. hočem met naročnino, tako da pol raje počakam, da bo spet pri nas al pa kupim kakšnega drugega.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Nov. 2009 13:20

iPhone kupljen v tujini bi bil popolnoma isti in je popolnoma zanesljivo, če kupiš pri poblaščenem prodajalcu. Je pa okol 600€.

Tudi ko bo/če bo pri nas zna bit precej drag.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 24. Nov. 2009 13:24

Vem, da so iPhoni tako dragi, ampak nekak raje v Slo kupim, glede garancije pa tega pa da se lahko vse zmenim oz. vprašam prodajalca če mi kaj ni jasno. Drgač pa vem, da je varno kupit pri pooblaščenem..
Uporabniški avatar
*Kobilica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kobilica* » 25. Nov. 2009 19:58

Ok, malce adijo, mapak mene je čist zagrabilo za Nokiin N900. Sicer se oglašuje kot računalnik v mobilnem telefonu, samo ful mi je po videih všeč tipkovnica, k velik mejle kucam na telefonu, pa kamero ima dobro, da o displayju ne govorimo.

Takle je *klik

In ker bo stvar verjetno tam vsaj 650€ sem dragega nagnala prijavit se na Maemo Challenge, natečaj, kjer ga bo mogoče dobit še preden pride v Slovenijo. :D Bom hvaležna, če kera pesti drži al pa, če ima katera kakšne infote o telefonu.
Uporabniški avatar
agonistka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a agonistka » 26. Nov. 2009 13:47

*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 28. Nov. 2009 11:31

^^fuul mi je všeč :razz: a prou u roza barvi ga maš? sam pr mobitelu se dobi ta?

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov