Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
mene moja nokia 3510i zajebava....
tako da sem naročil nokio 5320 xpress music....pač telefonirati moram, sms-je moram pisati pa mp3 ima, da bom lahko musko poslušal, ko se bom vozil na tekme z avtobusom...pa nokia je....
sem se dobro odločil? ima kdo kakšne izkušnje s tem telefonom?
tako da sem naročil nokio 5320 xpress music....pač telefonirati moram, sms-je moram pisati pa mp3 ima, da bom lahko musko poslušal, ko se bom vozil na tekme z avtobusom...pa nokia je....
sem se dobro odločil? ima kdo kakšne izkušnje s tem telefonom?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Men je pa noro dobr HTC Magic, sm se zalubla na prvi pogled, sam je waaay too expensive za moj žepek Bo treba mal počakat pol pa navalim
Čist tko, a je že kera mejbi lastnica tega perfect fončka?
Čist tko, a je že kera mejbi lastnica tega perfect fončka?
-
Veron|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2009
jst mam pa zdej trenutno LG KU990 touch screen.. že zdaj več ko pol leta pa moram rečt, da sm od tega telefona več pričakovala.. ni slab, ampak na živce mi gre, ker ma ful slabe zvočnike, tako da muzike praktično ne morem poslušati.. slike so pa tako tako.. neka srednja žalost sicer jst ful ne slikam nikol z mobitelom, ampak rada mam, da ma moj telefon en vredu glasbeni predvajalnik.. pa da mam une osnovne stvari gor pa minus je tud, da je dost velik.. kišta
The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
LG KF600, sm zadovoljna, ampak včasih nekatere funkcije niso tako prilagodljive kot pri drugih telefonih...
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Nokia prism, sem zadovoljna ampak bi mela kakiga na touch. Drugače pa nimam pripomb, na začetku je bilo par problemov z vklopom/izklopom.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Bunny. napisal/-a:Js mam pa Nokio 5800 XM. Men je telefon ful dobr. Sam slušalke so ful potihem. Navajena sm bla na SE k je meu ful dobre slušalke.
Aja meni se pa zdijo slušalke ful na glas. Samo verjetno zato, ker sem prej imela Nokio N70, pa ni imela tako dobrih slušalk.
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov