Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
ja ja super si mi razložila, sej se mi je zdelo da je tako.. hvala
aia sam še to.. nism prepričana da res nima wlan-a, ker tm na simobilovi strani piše da npr. tud nima kalkulatorja, pa ga ma.. tko da ne vem kok so to kej relavantni podatki
aia sam še to.. nism prepričana da res nima wlan-a, ker tm na simobilovi strani piše da npr. tud nima kalkulatorja, pa ga ma.. tko da ne vem kok so to kej relavantni podatki
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
QUEŠČN
Kaj je to zdej z en mobitel pr Itak Đabestu - Itak Foun ?? Sm mal brskala pa niti ne vem kjre znamke je kaj šele model?[/b]
Kaj je to zdej z en mobitel pr Itak Đabestu - Itak Foun ?? Sm mal brskala pa niti ne vem kjre znamke je kaj šele model?[/b]
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
^^kolikor sem jz razumela je telefon izdelal sagem, je pa Mobitel ves čas sodeloval in nadzoroval razvoj, tako da je kao njihove lastne blagovne znamke.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:ja ja super si mi razložila, sej se mi je zdelo da je tako.. hvala
Nima wlana, sm malo pogledla po netu.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
BHawk - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
Službeni je Nokia E90 communicator, zasebni pa Nokia 8800
-
love.<3 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2009
simmy napisal/-a:Jst se pa odločam med Sony Ericsson w760i al pa LG KP500 cookie.
LG mi je full lepši, ma mislm da bi mi bolj dobro služil Sony Ericsoon. Kaj mislite?
ne kupovat LGija. nimajo dobrih telefonov. noja js vem za mojga pa od mami pa še od ene sošolke. je zlo počasn. res počas ti odpira + tipka ti zlo zlo počas. pol k se ti ugasne pa ga pržgeš nazaj maš spremenjen jezik. jea zlo dobr. heh.. pa tko no. men res ni dobr pa tut od dost folka sm že slišala to.
-
*Kitten* - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2007
nikaragua napisal/-a:*Kitten* napisal/-a:iphone
jez bi tuuuuuuuuuuut
Rajš ne.. skos merkat, k se uzad rado spraska.. pa po enmu cajtu zna friznt pa ga mal mede.. najbolš met na tipkovnco navadn, ne pa touch- k morš iskat tipkovnco k recimo polniš račun
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov