Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
buubbika napisal/-a:In po čem ti sklepaš da si bolj izkušena od mene, čist tko... Po letih?
Sm prišla že dost daleč v lajfu, na še lažji način. Temu se reče, da se znajdeš.
Drgač pa hvala za nasvet.
po letih 100%, po ostalem pa usaj 90% (tud linija najmanjšega odpora oz. taktika snadži se sta mi zelo domači ) ... drgač pa seveda ti prvošm da najdeš kar rabš... sam ne bit pa presenečena, če to nau tko simpl oz. se bo kdo spotaknu ob zadevo
The secret of success is consistency of purpose.
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
nokia 5320 xpress music
čist povprečn telefon
čist povprečn telefon
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Libido. napisal/-a:ma kira Samsung Star (S5230)? .. razmišljam o nakupu tega telefona, pa me zanimajo izkušnje
tudi js razmišljam o tem telefonu, čeprou me samsungi še vedno ne prepričajo, še manj pa telefoni občutljivi na dotik (če mi pade je konc ).. malo me tudi cena moti, ker je nizka.. sam si ga vseeno želim
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
^^ ja evo isto mene zanima za tale fončk.. a ga kera ma, izkušnje?
aia pa kaj je to fora da nima wlan-a? a pol sploh ma net?
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:^^ ja evo isto mene zanima za tale fončk.. a ga kera ma, izkušnje?
nima wlana (net maš, sam kaj je to za en telefon k leta 2009 ne premore wlana???) ?? ok potem definitivno odpade
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
[vanessa] napisal/-a:°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:^^ ja evo isto mene zanima za tale fončk.. a ga kera ma, izkušnje?
nima wlana (net maš, sam kaj je to za en telefon k leta 2009 ne premore wlana???) ?? ok potem definitivno odpade
sam kaj je to sploh fora pol? ma net sam plačljiv al kako? pač nimaš unga đabe neta k je po lj? a je to to?
al ga morš prou prklopt nekam da ma net?
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
wlan pomeni da sprejema brezžični internet, kjer je pač le ta omogočen. Npr. doma imaš wireless router, na katerega priklopiš internetni kabel in potem oddaja internet naokoli brez kakšnih žic Wireless imate najbrž tudi v lj in če ni pod geslom, se lahko nanj vsak poveže. Moderni telefoni imajo to funkcijo, da zaznajo brezžično omrežje kjer pač je omogočeno in ti se lahko nanj povežeš, da imaš dostop do interneta.
Drugače imaš na telefonu omogočen internet preko operaterja, ki je plačljiv glede na prenos podatkov. To pa imajo več al manj vsi telefoni, ki niso res stari
Upam, da ti je kej bolj jasno...
Drugače imaš na telefonu omogočen internet preko operaterja, ki je plačljiv glede na prenos podatkov. To pa imajo več al manj vsi telefoni, ki niso res stari
Upam, da ti je kej bolj jasno...
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov