Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
^^jz sm dala 300, čeprav na začetku je bil 399 ampak pol so ga umaknili iz prodaje, zato je bil malo cenejši. Jz mam pa rdečega. Jaa wireless če bi bil bi blo že dosti bolše
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Foxy-lady, jaz se odločam al naj jo vzamem al ne.
Dejstvo je da ma solidn fotoapaat (3.2), 2G kartico dobiš zraven pa WLAN ma.
Drugo dejstvo je pa to, da je telefon ful velik in debel, pa še tipke so take, da ko sem jaz probala sms napisal sploh ni šlo (mogoče mam predouge nohte )
Dejstvo je da ma solidn fotoapaat (3.2), 2G kartico dobiš zraven pa WLAN ma.
Drugo dejstvo je pa to, da je telefon ful velik in debel, pa še tipke so take, da ko sem jaz probala sms napisal sploh ni šlo (mogoče mam predouge nohte )
I laugh at gilded butterflies.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Foxy-lady napisal/-a:Kaj res?? Na slikah zgleda vredu, res pa je, da ga od blizu nisem videla.
Ma ne vem, simobil ima zelo bogo ponudbo, sploh ne vem, za kaj naj se odločim. Definitivno bo pa to Nokia.
Jaz tudi pri simobilu iščem in ipčem, rada bi eno Nokio pa nevem katero naj vzamem. Hočem pa dober fotoaparat (več kot 2.0).
Ja ta Nokia se meni v primerjaviz trenutno aktualnimi telefoni zdi ful velka. sicer je ful lepa, ampak jaz nemorem smsov pisat
I laugh at gilded butterflies.
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
Foxy-lady napisal/-a:Kaj res?? Na slikah zgleda vredu, res pa je, da ga od blizu nisem videla.
Ma ne vem, simobil ima zelo bogo ponudbo, sploh ne vem, za kaj naj se odločim. Definitivno bo pa to Nokia.
sam nekit..ta telefon ane za katerim gledas... ornk se preprici ce ti odgovarja tipkovnica k men ma ornk zoprne tipke!! ze predhodnik jih pa ta je pa res polom...
-
fruta.bela - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2009
Vsak dan je dan sreče in veselja. Največ kar lahko narediš zase in za druge je to,da podariš iskren nasmeh in prijateljsko roko.
- andreich
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 3. 2009
Super sicer nism tko malenkostna pri telefonih, ker sem mela do zdaj tako staro kišto (4 leta!!!), da mi jo je sram še sploh komu pokazat tak da bom zihr zadovoljna
Sam upam da se kmal po tegale spravim..ker se zdej že skor 1 mesec spravlam
_________
Sam upam da se kmal po tegale spravim..ker se zdej že skor 1 mesec spravlam
_________
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov