Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
jagodka85 napisal/-a:Nokia E63 ... ma kdo že izkušnje s tem telefonom?
Jaz.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Joooj, meni so pa tejle touchscreen telefoni pa iphoni že čisto preveč ... Telefon rabim za telefonirat predvsem in za SMS-je .. Okej fotoaparat pride prav za kej nujnega poslikat če ravno nimam digitalca pri sebi, pa walkman je super da ne nosim še mp4 vedno s sabo ... Drugega pa ne rabim na telefonu ..
Imam Sony Ericssona W 580i in pa Nokio 1200 (Nokio imam predvsem zato, da me lahko dragi kliče v Mobitelovo omrežje, ker je na Đabestu (na SE imam Tušmobil) ...)
Imam Sony Ericssona W 580i in pa Nokio 1200 (Nokio imam predvsem zato, da me lahko dragi kliče v Mobitelovo omrežje, ker je na Đabestu (na SE imam Tušmobil) ...)
Zadnjič spremenil Libido., dne 05. Mar. 2009 12:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Let's swim to the moon .....
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Meni tudi niso tej touch screeni prevec vsec. Ok pri nokii 5800 bi se zaprla en uc..
Ampak jaz imam telefon predvsem za smsanje, vem pa da je prekleto tezko pisat na ala iphonu receh (no v bistvu imam ipod toucha in je teeezkoooooo pisat)...
Si zelim da bi nokia naredila se kaksen telefon podoben 7373..
Ampak jaz imam telefon predvsem za smsanje, vem pa da je prekleto tezko pisat na ala iphonu receh (no v bistvu imam ipod toucha in je teeezkoooooo pisat)...
Si zelim da bi nokia naredila se kaksen telefon podoben 7373..
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
hruška napisal/-a:moj dečko ma tut tole nokio E63 in pravi, da je ful dober telefon...skratka, gor maš res vse in če mene uprašaš je tale nokia mini računalnik
Ja, jaz bi rekla nekaj podobnega. Pa se full vzdrzljivo baterijo ima. Jaz precej govorim, nekaj brskam po netu, skratka precej ga uporabljam pa zdrzi res dolgo. Ne me vprasat, kolk, ker sem ze pozabla, kdaj sem ga nazadnje polnila.
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Mogoče ne paše ravno v to temo, pa vseeno, ker je že pogovor o telefonih bom kar tukej vprašala.
Torej..jest sem pri Mobitelu (na kartico, ne na naročnino), pa mi telefon rahlo razpada in razmišljam, da bi šla nekam na naročnino, kjer bi imela dost ugodno in bi dobila še telefon. Zdj sm pa mal v dilemi...če grem na Itak Džabest pri Mobitelu bi morala plačevat 15 € mesečno, telefoni so pa tem nekje 40 € za kupit zravn vendar pa lahko obdržim cifro. Če grem pa na Simobil pa je mesečno 10 €, vendar pa moram zamenjat številko, vendar pa je dovolj izbire telefonov za 1 €. Kaj mi predlagate?? Aja še to...moji domači majo mobitel, fant pa Simobil..tko da v vsakem primeru bi morala plačevat še klice v druga omrežja.
Vsako mnenje je dobrodošlo pa hvala že vnaprej
Torej..jest sem pri Mobitelu (na kartico, ne na naročnino), pa mi telefon rahlo razpada in razmišljam, da bi šla nekam na naročnino, kjer bi imela dost ugodno in bi dobila še telefon. Zdj sm pa mal v dilemi...če grem na Itak Džabest pri Mobitelu bi morala plačevat 15 € mesečno, telefoni so pa tem nekje 40 € za kupit zravn vendar pa lahko obdržim cifro. Če grem pa na Simobil pa je mesečno 10 €, vendar pa moram zamenjat številko, vendar pa je dovolj izbire telefonov za 1 €. Kaj mi predlagate?? Aja še to...moji domači majo mobitel, fant pa Simobil..tko da v vsakem primeru bi morala plačevat še klice v druga omrežja.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Malo sem gledala oglase in me zanima če kdo ve, kakšen je ta telefon: http://www.wholesalediy.com/images/sciphone-i68.jpg v bistvu na prvi pogled zgleda isto kot iPhone, le da na zadnji stani nima vgraviranega jabolka. Kako je pa funkcijsko?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
*lilica* napisal/-a:Mogoče ne paše ravno v to temo, pa vseeno, ker je že pogovor o telefonih bom kar tukej vprašala.
Zakaj bi morala pa številko menjat? To že več kot dve leti ni več treba, moraš samo meti na stanju toliko kot stane prenos številke. Najbolš da se pozanimaš. Drugače maš pa zdj na Simobilu isto opcijo kot je Itak Džabest - orto u nulo + opcija 201, kar pomeni 1001 minuta pogovorov, 1001 sms in 201 minuta v drugo omrežje za 15 evrov. Ima pa simobil cenejše cene telefonov, poleg tega lahko vzameš katerega koli, medtem ko ima Džabest določene telefone, ki so na voljo (naj me kera popravi, če to ni res).
-
Hyades - Kofetarica
Tamarra* napisal/-a:Malo sem gledala oglase in me zanima če kdo ve, kakšen je ta telefon: http://www.wholesalediy.com/images/sciphone-i68.jpg v bistvu na prvi pogled zgleda isto kot iPhone, le da na zadnji stani nima vgraviranega jabolka. Kako je pa funkcijsko?
Tole izgleda tocno tako kot iphone.
In ce to ni iphone, je pac ponaredek.
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
majchy84 napisal/-a:*lilica* napisal/-a:Mogoče ne paše ravno v to temo, pa vseeno, ker je že pogovor o telefonih bom kar tukej vprašala.
Zakaj bi morala pa številko menjat? To že več kot dve leti ni več treba, moraš samo meti na stanju toliko kot stane prenos številke.
Sem pogledala na spletno stran in piše, da moraš pri prenosu številke imeti puk kodo. To pa sem zgubila. Namreč telefon s to številko imam skoraj že 10 let in vmes smo se selili pa se je nekam zgubilo očitno Ja, sej simobil mi je bolj všeč kar se tiče telefonov, ker nujno rabim novega...ampak številke pa ravno ne bi rada menjala.
-
Hyades - Kofetarica
*lilica* napisal/-a:majchy84 napisal/-a:*lilica* napisal/-a:Mogoče ne paše ravno v to temo, pa vseeno, ker je že pogovor o telefonih bom kar tukej vprašala.
Zakaj bi morala pa številko menjat? To že več kot dve leti ni več treba, moraš samo meti na stanju toliko kot stane prenos številke.
Sem pogledala na spletno stran in piše, da moraš pri prenosu številke imeti puk kodo. To pa sem zgubila. Namreč telefon s to številko imam skoraj že 10 let in vmes smo se selili pa se je nekam zgubilo očitno Ja, sej simobil mi je bolj všeč kar se tiče telefonov, ker nujno rabim novega...ampak številke pa ravno ne bi rada menjala.
PUK kodo lahko dobis na vseh mobitelovih centrih zastonj.
Prenos stevilke ti pa lahko zaracunajo max 5€ (to je pac naceloma kolikor ti zaracunajo pri tusmobilu, simobilu, mobitelu ipd).
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Hyades napisal/-a:Tamarra* napisal/-a:Malo sem gledala oglase in me zanima če kdo ve, kakšen je ta telefon: http://www.wholesalediy.com/images/sciphone-i68.jpg v bistvu na prvi pogled zgleda isto kot iPhone, le da na zadnji stani nima vgraviranega jabolka. Kako je pa funkcijsko?
Tole izgleda tocno tako kot iphone.
In ce to ni iphone, je pac ponaredek.
To kar si napisala sem vedela že od prej ja, je kopija iPhona, baje zelo dobra. Sicer pa sem malo preštudirala vse skupaj in se mi zdi škoda denarja za iPhone - 'odkrila' sem Samsung F-480, prav tako na dotik, ki se mi zdi par vredu zaenkrat, pa še za 100eur se ga da dobiti
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov