Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Nokia E63
Moja prva Nokia (vedno prisegala na SE) in me je v teh treh dneh, kolkr jo mam, cist navdusla.
Moja prva Nokia (vedno prisegala na SE) in me je v teh treh dneh, kolkr jo mam, cist navdusla.
-
artie - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 8. 2007
Jaz bi pa imela Nokia 5800 Xpress Music, ful je luštna. A jo katera že ima?
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
...
Zadnjič spremenil lakeesha, dne 10. Jun. 2009 7:13, skupaj popravljeno 1 krat.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
grejpfrut napisal/-a:nokia n85
Aha, aha? Ful slišim dobre kritike za tega http://www.gsmarena.com/nokia_n85-review-297.php. Si zadovoljna?
Jaz dobim kar skomine, ko si predstavljam, da imam tak zaslon. Potem lahko kar v dvoje mobilno TV ali pa filmček pogledaš.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Moja sestra ima tega Sagem Roxyja že drugič na servisu, kupila ga je pa pred kakima dvema mesecema, se mi zdi katastrofalno, no
Je pa neki v zvezi z neodzivanjem tipkovnice, k je kr skoz zaklenjena, se sploh ne odklene...
V glavnem, midva sva mal razmišljala, da bi vzela Samsunga L7000, k jst še lahko vzamem Džabest paket , kartico bi pa bolj moj uporabljal, k več kliče na mobitelovo omrežje.
Jst bi pa mogoče imela teleon, čeprav je moj SE K770i čist super telefonček
Je pa neki v zvezi z neodzivanjem tipkovnice, k je kr skoz zaklenjena, se sploh ne odklene...
V glavnem, midva sva mal razmišljala, da bi vzela Samsunga L7000, k jst še lahko vzamem Džabest paket , kartico bi pa bolj moj uporabljal, k več kliče na mobitelovo omrežje.
Jst bi pa mogoče imela teleon, čeprav je moj SE K770i čist super telefonček
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Jz pa skos menjam, ker se res fuuul hitr naveličam. Kupla sm si LG-ja KF600 pa ga dala sestri, prešaltala nazaj na Sony Ericssona W580i in zdej ker sm pozabla polnilc na obali mam Blackberrya curve 8310.
Zdej u kratkem mislim kupt novga in razmišljam o LG KS360 .
Zdej u kratkem mislim kupt novga in razmišljam o LG KS360 .
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Men pa tale Sagem Roxy ful plasticn zgleda ... brez zamere ...
Sicer mam pa ze en let pa pou Nokio 6120 classic, belo. Mi je se vedno ful usec, sam ce bi kupvala nouga bi mela pa takoj Nokio N79 sej sta dost podobna pa izgledu, sam je N79 pac bolsa
Sicer mam pa ze en let pa pou Nokio 6120 classic, belo. Mi je se vedno ful usec, sam ce bi kupvala nouga bi mela pa takoj Nokio N79 sej sta dost podobna pa izgledu, sam je N79 pac bolsa
-
grejpfrut - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
passiflora napisal/-a:grejpfrut napisal/-a:nokia n85
Aha, aha? Ful slišim dobre kritike za tega http://www.gsmarena.com/nokia_n85-review-297.php. Si zadovoljna?
Jaz dobim kar skomine, ko si predstavljam, da imam tak zaslon. Potem lahko kar v dvoje mobilno TV ali pa filmček pogledaš.
Ja ful sm zadovolna, čeprav so ble nekatere stvari, k so mel razp*** ampak sm se potem navadla. Odlimala se mi je zgornja stran tipkovnce (tm k je yes,no,itd..) ampak sm zrihtala pol. Zdj je pa dbest phone, ga ne bi zamenjala:) samo navadt se je treba na to novo tehnologijo k me učasih res zdraž:)
"Always forgive your enemies. Nothing annoys them so much."
Oscar Wilde
Oscar Wilde
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov