Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
navadiš se
Jaz pa razmišljam o SE C905, sam kaj ko je še tako drag... Pridno čakam, da pade cena ali pa da pride kaj novega v ponudbo
Jaz pa razmišljam o SE C905, sam kaj ko je še tako drag... Pridno čakam, da pade cena ali pa da pride kaj novega v ponudbo
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Maychy napisal/-a:Jaz pa razmišljam o SE C905, sam kaj ko je še tako drag... Pridno čakam, da pade cena ali pa da pride kaj novega v ponudbo
Jst isto, res je lep pa hud telefon. Sej baje pridejo po novem letu novi telefoni pa upam da bojo mal ceno spustil
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Poison Girl napisal/-a:Jaz si že Storma ogledujem. Samo zanima me, če se ga da pri nas odklenit.
Storm je tudi mene precej očaral. Sem pa po raznih forumih zasledila splošno razočaranje uporabnikov, češ da se odziva počasi in da se nasploh nekako izgubi tista BlackBerry izkušnja s touchscreenom. Predlagam, da se začneš spogledovati z Boldom.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
majchy84 napisal/-a:Sej baje pridejo po novem letu novi telefoni pa upam da bojo mal ceno spustil
a to resno? pri mobitelu?
upam, da res. ker bi tudi nov telefon imela. trenutno mi v ponudbi noben SE ni všeč oz. je predrag, če mi je. čakam pa le na to firmo, ker na druge ne prisegam!!
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
ma ja, men je bil mobitel vmes že mal mim, zdej so se pa v zadnjem času ful pobrali...čeprav so mel že prej bolš telefone k simobil. isti model k sm jih js gledala, je bil pr simobilu dražji ene deset čukov (tolarji, ane ) te džabest telefoni so pa iber hudi....sej ne vem, a ma un simobilov paket tut kšne telefone zravn?
-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
princeskaa napisal/-a:KittyCat napisal/-a:dobila včeri za miklavža
Js tudi razmišljam o nakupu tegale... A je uredi?
tega si je moj brat kupu..in mu je po dveh tednih odpovedu screentouch.. drugač je pa zlo dobr telefončk ja..
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov