Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
٭tinna¤ - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 3. 2006
pepelčica napisal/-a:٭tinna¤ napisal/-a:pepelčica napisal/-a:Po moje je blackberry full zakompliciran za uporabo. In še moreš imet funkcijo blackberry vklopljeno da sploh bere sim kartico.
ne rabiš nobene blackberry funkcije, ker jaz je nimam... imam 8310 curve in mi je fuul všeč, pa sploh se mi ne zdi zakompliciran nič
Ma meni mi ne zazna sim ko dam not. Na simobilu so tui rekli da če maš vklopljeno to funkcijo ne moreš sim kartice uporabljat v drugih telefonih...booo
Pri katerem operaterju si ti?
pri simobilu sem
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
٭tinna¤ napisal/-a:pepelčica napisal/-a:٭tinna¤ napisal/-a:pepelčica napisal/-a:Po moje je blackberry full zakompliciran za uporabo. In še moreš imet funkcijo blackberry vklopljeno da sploh bere sim kartico.
ne rabiš nobene blackberry funkcije, ker jaz je nimam... imam 8310 curve in mi je fuul všeč, pa sploh se mi ne zdi zakompliciran nič
Ma meni mi ne zazna sim ko dam not. Na simobilu so tui rekli da če maš vklopljeno to funkcijo ne moreš sim kartice uporabljat v drugih telefonih...booo
Pri katerem operaterju si ti?
pri simobilu sem
Zkj meni ne dela? Jz sm tudi pri simobilu in imam orto v nulo..booo
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
princeskaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2008
KittyCat napisal/-a:dobila včeri za miklavža
Js tudi razmišljam o nakupu tegale... A je uredi?
What's the craziest thing you've done lately?
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Jaz si že Storma ogledujem. Samo zanima me, če se ga da pri nas odklenit.
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
hm, ma mogoče kera nokia 5610 al 5310 pa ma probleme z njo? ker meni zadnje čase dela probleme pa slišala sm tud, da je mobitel dobil neko serijo teh telefonov, ki so bili pokvarjeni. brala sem tudi na nekem forumu..
a mogoče kera ve kaj več o tem?
a mogoče kera ve kaj več o tem?
- *MissTweety*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2007
...
Zadnjič spremenil *MissTweety*, dne 25. Avg. 2009 10:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov