Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
kr sm izkoristla poleti tisti bonus (al nov poceni mobi al 50€ popusta) in nism vedla da si pol ne moreš kupit še 1 leto novga telefona
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
^^ pr unem bonusu k sm ga izkoristla (50€) se itak nism mela kej menit k sm doma poslala nazaj kuverto (k je pršla zravn) z mojimi podatki, da izkoristim bonus.. si nbi nikoli misnla da zravn tega pride 75724 pogojeu oz. da si pol omejen..
tega pr mobitelu ni..
tega pr mobitelu ni..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
M|nChy - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 8. 2008
- Kraj: Maribor
Jaz pa bi prosla če bi mi lahko katera kaj več povedla iz izkušenj... jaz se sedaj odločam med telefonoma Samsung SGH-F480 in LG KF750 secret...raje bi sicer imela samsunga ker si želim telefon na dotik, ampak sem v dvomih predvsem glede kvalitete Samsunga in omrežja ter podobnega. Sicer pravijo da bi se naj zdaj že malo izboljšali,ampak bi vseeno raje slišala mnenje iz prve roke. Do zdaj sem imela ves čas SE ali Nokio, ker pa še tile nimajo telefonov na dotik premišljujem o samsungu ali tem LG-ju čeprav ni v celoti na dotik...
*¤* It''s the little things that drives me crazy *¤*
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
M|nChy napisal/-a:Jaz pa bi prosla če bi mi lahko katera kaj več povedla iz izkušenj... jaz se sedaj odločam med telefonoma Samsung SGH-F480 in LG KF750 secret...raje bi sicer imela samsunga ker si želim telefon na dotik, ampak sem v dvomih predvsem glede kvalitete Samsunga in omrežja ter podobnega. Sicer pravijo da bi se naj zdaj že malo izboljšali,ampak bi vseeno raje slišala mnenje iz prve roke. Do zdaj sem imela ves čas SE ali Nokio, ker pa še tile nimajo telefonov na dotik premišljujem o samsungu ali tem LG-ju čeprav ni v celoti na dotik...
Nimam tega modela Samsunga, mam pa že tretjiga po vrsti (oba sta živela z mano po par let, zadnji štir pa pou), Soul-a in ne mislm menjat firme. Kvaliteta nikol ni bla uprašljiva (zadnji revež je doživeu marskej, pa je funkcioniru do bridkega konca brez večjih težau), problema s signalom pa jst nikol nism poznala ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
candy. napisal/-a:nokia 5610 xpress music
zlo zlo zadovoljna
Samo pazi na tisti 'rolo', ki je za predvajalnik glasbe in radio - meni se je od marca do zdaj že dvakrat zlomil in ven padel, isto se je zgodilo moji mami, pa nama ne pade res skorajda nikoli na tla
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
moj ima pa sedaj novega sony ericssona c902 in je zadovoljen.
http://www.fonearena.com/blog/wp-conten ... n-c902.jpg
http://www.fonearena.com/blog/wp-conten ... n-c902.jpg
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov