Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Heh, me zanima kok tehle Sagem telefonou bodo prodal sam zarad Roxy dizajna ... Jst kot Roxy freak ga (dotičnega) ne bi nikol uzela, teli Sagemi so mi od nekdaj deloval, ammm, bl krš roba. Mi je pa čudn, da ni Samsung, glede na navezo s Quiksilverjem ...
Še vedno in love with Sooooooull -
Še vedno in love with Sooooooull -
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Po moje je blackberry full zakompliciran za uporabo. In še moreš imet funkcijo blackberry vklopljeno da sploh bere sim kartico.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
٭tinna¤ - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 3. 2006
pepelčica napisal/-a:Po moje je blackberry full zakompliciran za uporabo. In še moreš imet funkcijo blackberry vklopljeno da sploh bere sim kartico.
ne rabiš nobene blackberry funkcije, ker jaz je nimam... imam 8310 curve in mi je fuul všeč, pa sploh se mi ne zdi zakompliciran nič
-
theNinna - Debatorica
- Na forumu od: 31. 3. 2008
- Kraj: Prlekija
punce, tiste ki imate roxy-ja... namreč mam eno vprašanje. A vam comp zazna ko priklopite usb ? Ker meni ko priklopim mi comp najde samo novo napravo, drugo pa nič. Pa že čudno mi je to, da nisem dobla zraven nobenega cd-ja.
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
٭tinna¤ napisal/-a:pepelčica napisal/-a:Po moje je blackberry full zakompliciran za uporabo. In še moreš imet funkcijo blackberry vklopljeno da sploh bere sim kartico.
ne rabiš nobene blackberry funkcije, ker jaz je nimam... imam 8310 curve in mi je fuul všeč, pa sploh se mi ne zdi zakompliciran nič
Ma meni mi ne zazna sim ko dam not. Na simobilu so tui rekli da če maš vklopljeno to funkcijo ne moreš sim kartice uporabljat v drugih telefonih...booo
Pri katerem operaterju si ti?
Zadnjič spremenil pepelčica, dne 04. Dec. 2008 10:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
theNinna napisal/-a:punce, tiste ki imate roxy-ja... namreč mam eno vprašanje. A vam comp zazna ko priklopite usb ? Ker meni ko priklopim mi comp najde samo novo napravo, drugo pa nič. Pa že čudno mi je to, da nisem dobla zraven nobenega cd-ja.
na sagem stran moraš si dol iti potegniti to oprem programsko...jaz to delam jutri:)
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz sem se zaljubila v Omnio ampak jaz sem zdej končala z mobiteli do leta 2010
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Picaboo napisal/-a:pepelčica napisal/-a:Meni je samsung kr zgubljav omrežje in potem sm dobivala sms-je o zgrešenih klicih. In sm ga nesla ene 5x na popravilo, dokler ni šla garancija.
To sem pa tud jaz slišala, da je pri Samsungih problem z omrežjem. Tud sestra je rekla, da je njena sošolka dostikrat nedosegljiva.
Evo meni isto. Prejšnjič sem mela samsunga, pa je blo (še kr) ok, vedno sem mela vsaj eno črtico. Zdej mam pa Samsunga L700 (ta k ma kovinsko ohišje) in žalost od žalosti, smsov sploh včasih ne prejemam, sporočila o klicih pa tut enkrat čez tri tedne. Včasih celo ostanem popolnoma brez signala in se mi vklopi 'emergency service'. A bo sploh kj pomagalo, če nesem na servis? Ker v centru mesta mam vse črtice.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov