Kakšen mobilni telefon imate trenutno?

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 27. Nov. 2008 17:01

Heh, me zanima kok tehle Sagem telefonou bodo prodal sam zarad Roxy dizajna ... Jst kot Roxy freak ga (dotičnega) ne bi nikol uzela, teli Sagemi so mi od nekdaj deloval, ammm, bl krš roba. Mi je pa čudn, da ni Samsung, glede na navezo s Quiksilverjem ...

Še vedno in love with Sooooooull :) -
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
misswho
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a misswho » 28. Nov. 2008 14:22

Meni je pa ful hud videt tale Roxy telefon... Za 1 cent....;) Sam mi je bolj všeč LG Etna, ki jo majo isto v Džabest paketu.
Uporabniški avatar
~Mishka~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Mishka~ » 28. Nov. 2008 17:25

A ma kera Blackberryja?? Ker razmišljam o nakupu sam ne vem a bi al nebi :) :oops:
Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 30. Nov. 2008 14:55

Jst sm zadovoljna z njim. Je fajn kr je ful tanek, samo u žep ga ne moreš dat :) Sm pa dala 120€ z naročnino Orto u nulo.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 30. Nov. 2008 15:23

Po moje je blackberry full zakompliciran za uporabo. In še moreš imet funkcijo blackberry vklopljeno da sploh bere sim kartico.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 30. Nov. 2008 15:36

Če nisi poslovni tip človeka, se ti blackberry ne splača... Pa še fukcionalen ni...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
theNinna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 3. 2008
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a theNinna » 02. Dec. 2008 15:33

Jaz sem tudi danes postala lastnica Roxy telefona. Če ravno mi deluje tak fency :P Aja, pa škatlica v katerem ga dobiš je res ful lepa.
Uporabniški avatar
٭tinna&#164
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ٭tinna&#164 » 02. Dec. 2008 16:57

pepelčica napisal/-a:Po moje je blackberry full zakompliciran za uporabo. In še moreš imet funkcijo blackberry vklopljeno da sploh bere sim kartico.

ne rabiš nobene blackberry funkcije, ker jaz je nimam... imam 8310 curve in mi je fuul všeč, pa sploh se mi ne zdi zakompliciran nič :)
Uporabniški avatar
theNinna
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a theNinna » 03. Dec. 2008 17:13

punce, tiste ki imate roxy-ja... namreč mam eno vprašanje. A vam comp zazna ko priklopite usb ? Ker meni ko priklopim mi comp najde samo novo napravo, drugo pa nič. Pa že čudno mi je to, da nisem dobla zraven nobenega cd-ja. :?
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 04. Dec. 2008 9:23

٭tinna&#164 napisal/-a:
pepelčica napisal/-a:Po moje je blackberry full zakompliciran za uporabo. In še moreš imet funkcijo blackberry vklopljeno da sploh bere sim kartico.

ne rabiš nobene blackberry funkcije, ker jaz je nimam... imam 8310 curve in mi je fuul všeč, pa sploh se mi ne zdi zakompliciran nič :)

Ma meni mi ne zazna sim ko dam not. Na simobilu so tui rekli da če maš vklopljeno to funkcijo ne moreš sim kartice uporabljat v drugih telefonih...booo

Pri katerem operaterju si ti?
Zadnjič spremenil pepelčica, dne 04. Dec. 2008 10:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 04. Dec. 2008 10:07

theNinna napisal/-a:punce, tiste ki imate roxy-ja... namreč mam eno vprašanje. A vam comp zazna ko priklopite usb ? Ker meni ko priklopim mi comp najde samo novo napravo, drugo pa nič. Pa že čudno mi je to, da nisem dobla zraven nobenega cd-ja. :?

na sagem stran moraš si dol iti potegniti to oprem programsko...jaz to delam jutri:)
Uporabniški avatar
theNinna
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a theNinna » 04. Dec. 2008 19:44

^^ e hvala ti, grem takoj zdaj to narejim :P
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 04. Dec. 2008 22:16

Jaz sem se zaljubila v Omnio ampak jaz sem zdej končala z mobiteli do leta 2010
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 04. Dec. 2008 22:51

Picaboo napisal/-a:
pepelčica napisal/-a:Meni je samsung kr zgubljav omrežje in potem sm dobivala sms-je o zgrešenih klicih. In sm ga nesla ene 5x na popravilo, dokler ni šla garancija.

To sem pa tud jaz slišala, da je pri Samsungih problem z omrežjem. Tud sestra je rekla, da je njena sošolka dostikrat nedosegljiva.

Evo meni isto. Prejšnjič sem mela samsunga, pa je blo (še kr) ok, vedno sem mela vsaj eno črtico. Zdej mam pa Samsunga L700 (ta k ma kovinsko ohišje) in žalost od žalosti, smsov sploh včasih ne prejemam, sporočila o klicih pa tut enkrat čez tri tedne. Včasih celo ostanem popolnoma brez signala in se mi vklopi 'emergency service'. A bo sploh kj pomagalo, če nesem na servis? Ker v centru mesta mam vse črtice. :?
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 05. Dec. 2008 12:55

[She.] napisal/-a:Jst pa mam novega :

SlikaSlika

tega sm si hotla kupit dns, sam ga ne morem :(

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov