Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
jst bom rahlo znorela..sej neki sm že poskušala...pa od sošolke tip ga je tut neki že odpiral..sm sm mu ga pol uzela..da mi ga ne bi poškodval..bom jst na mobitelov center zatežit mal pa sporočim
kulk časa pa ti drugač baterija zdrži?
kulk časa pa ti drugač baterija zdrži?
-
**SiMoN@** - Kofetarica
men zdrži fuuuuul dolg..pa sm skus na mobiju..tut do 7 dni al pa več mi drži..k so ful govorl da ma slabe baterije da se moram na 2, 3 dni polnit..mene kr preseneča..in tipkam sms skus, kličem na veliko...pa še kr drži...
-
**SiMoN@** - Kofetarica
ja ampk res..ta motorolca je tuk zakon..še nikol me ni na cedilu pustila...edin enkrat sem se za njo ustrašla..mi je iz žepa padla tko ene 40 cm dol na tla..na tepih..pa sm jo odprla pa je bil sm bel enkranček pa sm zaprla pa spet odprla in dela čist ok..tku da nima nobenih resnih poškodb
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Veš kaj me zanima.. Prejle sm prvič probala iz rač. dat neki na telefonček. Slikce sm kamot. Pol sm probala pa en komad/pesmco dat, pa je nardilo na rač. prenos, pa napisal da je komad na tel... Sm pogledla pod zvoke pa ga ni blo
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
ja jaz ga mam sem ga v cetrtek kupila in zaenkrat sem totalno navdusena nad njim kaj tocno te pa zanima?
Why be an angel when I can play god?!
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
moj_zlobni_jaz napisal/-a:ja jaz ga mam sem ga v cetrtek kupila in zaenkrat sem totalno navdusena nad njim kaj tocno te pa zanima?
Ma čist take praktične reči...Če je tipkovnica okay, če je ekran vredu oz. če je kvaliteta slik kolkr tok spodobna, če ma pregledne menije...
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
tipkovnica je enkratna...pa se fajn modro sveti , ekran ma ful fajno sliko, slikice so tudi ok...meni je itak d best tak da, jaz ti ga priporocam
Why be an angel when I can play god?!
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov