Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Josephina napisal/-a:joy23 napisal/-a:Kakšne izkušnje pa imate kaj uporabnice Samsungov? Jst prisegam na Nokio, pa ne vem če bi šla na Samsung ali ne.
Js sem mela skoooz Nokie, zdej ma pa Samsunga F480 in je zakon.
Tale je tist, k ma tač skrin ane? Tipkovnce normalne nima al jo ma?
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Ava87 napisal/-a:Kakšni pa so meniji od Etne? A so ok? Mogoče podobni Nikii ali SE?
Etna je zelo kul telefon, sploh če ful pišeš sms-e in maile ti prav pride tipkovnica. Meniji pa so kolikor sem jaz videla prej bolj podobni se, kot nokijinim.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
jagodka85 napisal/-a:Josephina napisal/-a:joy23 napisal/-a:Kakšne izkušnje pa imate kaj uporabnice Samsungov? Jst prisegam na Nokio, pa ne vem če bi šla na Samsung ali ne.
Js sem mela skoooz Nokie, zdej ma pa Samsunga F480 in je zakon.
Tale je tist, k ma tač skrin ane? Tipkovnce normalne nima al jo ma?
Touchscreen je, ja. In je res supr.
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Pri lg-jih se tko kot pri motoroli npr. več ukvarjajo z zunanjostjo telefona kot pa z notranjostjo...kaj gre lahko narobe? Seznam je kr dolg...tko da pri nas v firmi odsvetujemo in raj prodamo Nokio al pa Sony Ericssona, ker se manj kvarijo oz. ko se, je vsaj servisna podopora kakovostna.
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
pepelčica napisal/-a:Meni je samsung kr zgubljav omrežje in potem sm dobivala sms-je o zgrešenih klicih. In sm ga nesla ene 5x na popravilo, dokler ni šla garancija.
To sem pa tud jaz slišala, da je pri Samsungih problem z omrežjem. Tud sestra je rekla, da je njena sošolka dostikrat nedosegljiva.
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
evo, jaz mam tudi Roxy-a (sicer me čaka pri fantu doma). Tako da do jutri mam še SE Z710i..
Mi je pa fant poslal slike od roxya in je res leeeep fončič, komaj čakam jutri da ga prižgem in ga grem raziskovat.
Poročam pol kak je kaj
Mi je pa fant poslal slike od roxya in je res leeeep fončič, komaj čakam jutri da ga prižgem in ga grem raziskovat.
Poročam pol kak je kaj
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov